lauantai 30. kesäkuuta 2012

Festarit ♥

Kuva Googlesta

Huomenna se sitten tapahtuisi, matka kohti Tuskaa alkakoon! Helsingin Suvilahti on raikunut jo kaksi päivää, sillä Tuska on alkanut perjantaina. Itse halusin lopulta mennä vasta nyt viimeisenä päivänä, jolloin parhaat esiintyjät ovat - ainakin mun mielestä :)

Olen jos monenmoisen musiikin ystävä, mutta raskaampi musiikki taitaa olla lähinnä sydäntäni. Lähivuosina on tallattu niin Provinssi- kuin Ruisrockitkin, tänä vuonna vuoron saa ensimmäistä kertaa Tuska. En malta odottaa hyvää säätä, hyvää musiikkia ja ihania ihmisiä! Toivottavasti sitä tutustuisi uusiin ihmisiin :)

Aluksi suunnitelmana oli lähteä 3 päiväksi festareille, mutta viimevuoden 3 päivän Ruisrock vei niin voimat, että festariviikonloppu jääköön tänä vuonna vain yhdeksi päiväksi.

Mitä siellä sitten tapahtuu?

Tarkoitus olisi mennä kuuntelemaan niitä tuttuja lempparibändejä, mutta tutustua myös uuteen musiikkiin. Livemusiikkia on aina yhtä kivaa fiilistellä, ja mikäs sen parempaa, jos löytää uusia bändejä kuunneltavaksi! Alustavasti olen menossa kuuntelemaan suosikkibändiäni Suicide Silencea, joka on ihan ''must see''. Nään kyseisen bändin nyt toista kertaa livenä, viime keikka tuli nähtyä Nosturissa aivan mahtavalla fiiliksellä. Myös One Morning Left on hienoa nähdä livenä, ovathan he tehneet suuren saavutuksen noustessaan yhä enemmän julkisuuteen hyvänä suomalaisena bändinä. Siitä saakin olla ylpeä! :)

Sunnuntaipäivä meneekin rokkaillessa, joten kuulumisia kuulette lisää maanantaina! Siihen asti, jatkailkaa äänestämistä uutta postausta varten ja ennen kaikkea nauttikaa kesästä! ♥


Loppuun kuunneltavaksi yksi lempparibiiseistäni, jonka toivon kuulevani huomenna:


- Dreamer

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Ravintola Chopsticks

Kävin tänään ensimmäistä kertaa thaimaalais-kiinalaisessa ravintolassa, ja oli kyllä menemisen arvoinen :) Ylöjärven kauppakeskuksessa Elossa, Tampereen lähettyvillä, sijaitsee tämä kyseinen Chopsticks-niminen ravintola. Aluksi minua hieman epäilytti, koska en ollut koskaan ennen maistanut mitään tällaista. Kauhea nälkä kuitenkin oli, joten uskaltauduimme astua ravintolaan. Siellä saimme menun eteen mitä kummallisimpien aterioiden nimien kanssa, joten valinta oli hieman vaikea. Onneksi aterian nimen alla kerrottiin aina, mitä kyseinen ruoka sisältää.

Alkupalaksi otin lihakevätkääryleitä ja poikaystävä otti mustekalarenkaita. Molemmat tulivat ananaksen, salaatin ja joidenkin kastikkeiden kanssa. Olivat muuten hyviä, nams! Kuvia näistä en tajunnut ottaa ennen kuin olimme syöneet annoksemme loppuun.

Pääruoaksi valitsin chili-valkosipulihärkää kuumalla parilalla, joka todellakin oli kuuma! Annos oikein ritisi parilalla kun se tuotiin, ja pelkäsin että se räiskyisi päälleni :D Onneksi ei kuitenkaan. Poikaystävä otti sen sijaan kumman kuuloisen Numman hoi nuea :n. Jouduimme vaihtamaan annoksia, sillä omani oli niiin tulinen, että vesi meinasi valua silmistä ja kurkku syttyä palamaan! En ole oikein tulisen ystävä :)

Tältä näytti Namman hoi nuea. Riisikulhon lisäksi se sisälsi
häränlihaa, sipulia, herkkusieniä, valkosipulia ja osterikastiketta.

Tältä näytti chili-valkosipulihärkä kuumalla parilalla. Se sisälsi häränlihaa,
pitkäpapua, bambun versoja, paprikaa, chiliä, valkosipulia, purjoa ja sipulia.

Positiivinen kokemus oli, voisin mennä toistekin! Hinnatkaan eivät hirvittäneet ihan kauheasti. Suosittelen kaikkia Ylöjärvellä liikkujia ainakin kerran menemään tähän ravintolaan! :) Harmi kun ei ole muualla tätä.

Pääset tutustumaan paikkaan ja heidän kotisivuilleen tästä.

- Dreamer

Alennusmyynnit!

Kävin tänään vähän alennusmyyntejä tsekkailemassa. Ihan kivastihan sitä kaikkea pientä löyty :)

Tässä kuvat ostoksistani alennusmyyntihintojen kanssa:
Kynsilakat, Seppälä
Sininen lakka 0,80e
Turkoosi lakka 1,20e
Kynsilakat, Seppälä
Pinkki lakka 1,20e
Viherä glitterlakka 0,80e
Tekoripset, Seppälä
2,95e (eivät tosin olleet alessa)

Pöllösormus, Glitter
1,25e


Rannekoru, Lindex
3e
Kaulakoru, Lindex
4e
Laukku, Lindex
12,50e

Mitäs piditte? :)

- Dreamer

torstai 28. kesäkuuta 2012

Luonnon kauneutta

Kävin tänään pyöräilemässä ja mukaan tuli napattua myös kamera. Omalta kotipihaltakin löytyi kuitenkin paljon kuvattavaa, ja sieltä myös tämänpäiväiset kuvat tuli suurimmaksi osaksi kuvattua.

Vaikka kukat ovat ehkä jollekin tylsää katseltavaa, mä nään niissä vaan kauneutta. Ne on kuin verrattavissa ihmiseen; jokainen kukka on erilainen niin värin, rakenteen kuin muotonsakin mukaan. Ne toimivat erilailla ja kukkivat eri aikaan. Jokaisella on oma yksilöllinen elämänsä, mutta kukat ovat myös riippuvaisia esimerkiksi pölyttäjistä ja vesisateesta. Niin kuin me ihmisetkin olemme itsenäisiä, mutta myös riippuvaisia tietyistä asioista.


Halusin tuoda piristystä teidän päiväänne näillä ihanilla väreillä:
Kaikki kuvat ovat itse ottamiani. Ethän varasta :)

Ihanaa päivänjatkoa, toivottavasti tekin nautitte luonnon kauneudesta!

♥ Dreamer

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kissansilmät - Meikkitutoriaali

Tänään taas mennyt koko päivä meikkaillessa ja bloggaillessa, eipä ainakaan haittaa mua (selkä kiittää). :D Selaillessani kaikenlaisia meikkikuvia netistä, inspiroiduin eräästä meikistä, joten tein siitä teille kaikille kokeiltavaksi tutoriaalin. Toivottavasti pidätte!

Tässä olisi valmis kuva tekemästäni meikistä. Muokkaustaitonikin
yrittivät vähän näyttäytyä tässä kissansilmiä tehdessä Gimpillä..




Vaihe 1:
Aloitetaan siitä tutusta alusta; levitä koko luomelle ja kulmaluun alueelle asti silmän sisänurkasta ulkonurkkaan valkoista luomiväriä. Saa laittaa reilusti, jotta se näkyy sitten myöhemmässäkin meikkivaiheessa :) Käytin Wet&Wildin luomiväriä tässä.




Vaihe 2:

Rajaa (eyelinerinä Wet&Wild) silmäsi kissamaiseen muotoon vetämällä viiva reilusti yli oman silmän ulkonurkan. Laita rajausta myös hieman alaripsien alle, jolloin kissamaisuus korostuu. Ei ole väliä on rajaus paksu vai ohut, sen saa itse päättää.




Vaihe 3:
Hahmottele aluksi ohuesti esimerkiksi ruskealla kajalilla tai luomivärillä viiva, joka ei jää luomen sisälle piiloon, kun pidät silmiä normaalisti auki. Tässä voi mennä aikaa, jotta viivasta tulee kivan näköinen joka kohdasta. Älä tee siis suoraa viivaa, vaan kaareva, joka menee silmän muodon mukaisesti. Näin luomi korostuu kauniisti!




Vaihe 4:
Tee haalean viivan päälle tummempi viiva. Itse käytin tässä _varovaisesti_ Lancomen mustaa kajalia, jonka päälle laitoin hieman ruskeata ja mustaa luomiväriä. Ala häivyttämään tässä vaiheessa myös hieman luomivärejä kuvan mukaisesti. Ole varovainen, ettet sotke valkoista luomiväriä viivan alla!




Vaihe 5:
Lisää haluamiasi tummia luomivärejä, kuten ruskeaa tai harmaata. Häivytä niitä ylöspäin, mutta ei ihan kulmaluulle asti. Itse lisäsin tässä Rimmelin harmaata luomiväriä (Silver Moonlight) ja Wet&Wildin mustaa luomiväriä.






Vaihe 6:
Jotta silmämeikki saisi kaiken huomion, lisää siihen hieman glitteriä. Käyttämäni ccuk :nkultainen glitter on ollut kovassa käytössä ennenkin, ja se toimii myös tässä :) Kuvan glitter-eyelineristä voit nähdä tästä.




Vaihe 7:
Lopuksi lisäät vain ripsivärin (Rimmel) - ja olet valmis! Toki viimeistely on tärkeää, joten halutessasi voit laittaa esimerkiksi lisää glitteriä, tummentaa rajausta/viivoja, lisäillä ja häivyttää luomivärejä.





Itse vielä tummensin ja lisäilin rajausta ylempään viivaan, sekä laitoin reilusti luomiväriä. Tuo eyelinerviiva ylempänä luomessa ehkä vähän häiritsee, mutta annettakoon se anteeksi tällä kertaa:

En oikeastaan tiedä kumpi on parempi, tummempi vai hieman hillitympi silmämeikki. Molemmat ovat ihan kivoja :)

Mistäs te tykkäsitte?

- Dreamer

Smokey eyes - Meikkitutoriaali

Tänään tylsyyksissäni taas innostuin meikkailemaan ja tekemään tutoriaalinkin :3 Mielestäni tämä meikki sopii erityisesti tummahiuksisille, sillä meikki on vahva ja tumma. Toki poikkeuksiakin löytyy, kuka vain voi kokeilla meikkiä ja todeta sen itsellensä sopivaksi :) Smokey eyesien kanssa kannattaa kuitenkin valita sopivat räväkät vaatteet ja hyvin laitetut pöyhkeät hiukset, sillä muuten huomio menee liikaa tummiin silmiin.

 Kuten kaikki varmasti tietävät, smokey eyesit voi tehdä lukemattomilla tavoilla. Niistä voi tehdä esimerkiksi todella tummat ja vahvat tai hieman vaaleammat ja häivytetyt. Sävyjä on myös monia; mustan lisäksi niissä voi näkyä valkoisen, harmaan, ruskean tai vaikkapa vihreän sävyjä.

Itse esittelen tässä tutoriaalissa aika vahvaa ja tummaa meikkiä, jossa esille tulevat mustan lisäksi kylmät sävyt valkoisesta ja harmaasta.


Itse käytin näitä tuotteita smoke eyesien tekemiseen:

Kuvat Googlesta

Tekoripset - Seppälä
Ripsiväri - Rimmel
Luomiväritrio - Wet&Wild
Eyeliner - Wet&Wild
Musta kajal - Lancome


1. Vaihe:
Laita valkoista luomiväriä silmän sisänurkkaan sekä laajalle alueelle yläluomesta kulmaluuhun asti.



2. Vaihe:
Laita kylmän sävyistä harmaata keskiosaan silmäluomea sekä hieman yläluomelle, jätä tilaa mustalle luomivärille ripsien läheisyyteen.




3. Vaihe:
Levitä mustaa luomiväriä silmäluomelle sisänurkasta ulkonurkkaan ja aivan ripsien juurelle asti sen verran, että meikki tulee niin tummaksi kuin haluat. Sen jälkeen häivytä harmaan ja valkoisen sekä harmaan ja mustan rajat, jotta luomiväri näyttää ''savuiselta''.




4. Vaihe:
Levitä mustaa kajalia alaripsien alapuolelle paksusti, jonka jälkeen häivytä sitä sormenpäällä, jotta jälki ei olisi niin tarkka ja viivamainen. Kuten kuvassa näkyy, jos haluat, voit laittaa myös valkoista kajalia aivan ripsien ja silmämunan väliin, sillä se isontaa silmiä. Ole varovainen!




5. Vaihe:
Vedä paksu viiva eyelinerillä ja anna kuivua. Voit tehdä rajauksen joko kissamaiseksi tai vetää rajaus vain silmän ulkonurkkaan asti, niin että luomiväri ja eyeliner loppuvat samaan kohtaan. Jos haluat tummentaa ja ''sotkuistaa'' rajausta pehmeämmäksi, eyelinerin kuivuttua voit lisätä siihen päälle hieman mustaa kajalia sekä mustaa luomiväriä.


6. Vaihe:
 Lopuksi laita ripsiväri ja mahdollisesti tekoripset. Nyt sinulla on smokey eyesit! :)




Mitä piditte? :)

- Dreamer

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Prometheus 3D

 Ne jotka eivät tiedä, mistä elokuvasta on kyse, katsokaa ensitöiksenne traileri:



Kävin tänään poikaystävän kanssa katsomassa Prometheuksen elokuvateatterissa - oli katsomisen arvoinen! Jokin minua siinä silti mietitytti oliko elokuva nyt sitten hyvä vai huono. Se oli ehkä siltä väliltä tai jotain, en oikein osaa päättää. Elokuvassa oli tiettyjä ristiriitoja, esimerkiksi löytäessään joltakin planeetalta alkuihmisiä, he eivät ollenkaan osanneet ihmetellä ihmisten isoa kokoa tai todella edistyksellisiä kypäriä, joita alkuihmiset pitivät päässään. Elokuva oli kuitenkin todella hyvä visuaalinen toteutus, vieläpä 3D :nä oli upea katsella avaruutta ihan kuin itse olisi siellä.



Muutamia kuvia elokuvasta:
Kuvat peräisin täältä, josta voi ihailla vielä lisää kuvia jos haluaa.

Elokuvan arvostelu tiivistettynä:

+ Upea visuaalinen toteutus
+ Hyvä ja yllättävä juoni
+ Hyvät näyttelijät, etenkin robottia näyttelevä
+ Mielenkiintoinen loppu, jatkoa vielä tulossa?

- Liian vähän efektejä, ei pelästynyt 3D-laseilla katsoessa esimerkiksi lenteleviä kiviä yms
- Ristiriitoja
- Liian paljon uskontoihin liittyvää asiaa

Huom! Nämä ovat vain minun mielipiteitäni, jotkut elokuvan katsoneista voivat olla täysin eri mieltä. Suosittelen kuitenkin kaikkia todellakin katsomaan tämän elokuvan, on se niin hienosti tehty :)

Mitä piditte elokuvasta?

- Dreamer

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Mitä kuului juhannukseen?

Oli mahtavaa viettää juhannusta kerrankin auringonpaisteessa! Perjantaina olikin yllättävän kuuma, vaikka olimme jo kavereiden kanssa manailleet vesisadetta. Yleensä juhannusta on päässyt viettämään ''ihanassa'' vesisateessa tai kylmässä säässä, mutta ei tänä vuonna - onneksi. :)

Julkaisukelpoisia juhannuskuvia ei hirveästi ollut, mutta nämä ovat ehkä parhaat kuvat koko juhannukselta! Ihana ilta-aurinko sekä ystäviä pelleilemässä järvessä.. :D

Juhannukseni ei mennyt perinteisellä tavalla; emme mökkeilleet, saunoneet tai grillanneet. Siihen mahtui kuitenkin paljon muuta kivaa!
- Perjantaita vietimme kavereiden kanssa meillä kotona tikkaa heitellen, sulkapalloa pelaillen, musiikkia kuunnellen, syöden, juoden ja hauskaa pitäen. Juhannusruokana ei ollut tällä kertaa makkara, vaan kinkku-makaronisalaatti, tonnikala-katkarapupiirakka, uunissa paistetut tomaatit, hedelmäsalaatti sekä pikkusuolainen ja -makea. Nam!
- Lauantaina liian valvomisen ja huonosti nukutun yön jälkeen menin vielä muutaman kaverin kanssa yhdelle ystävistäni, jossa juominen ja hauskanpito jatkui.
- Sunnuntai kului ihan rennosti ottaen ja ehkä hieman krapulaa potien. Oli ihana vihdoin vain rentoutua ja löhötä rankan viikonlopun jälkeen!

Yleisesti ottaen juhannukseni oli ehkä paras tähänastisista. Oli niiiiin kivaa, kun sai viettää aikaa ystävien kanssa oikein kunnolla :)

Miten teillä meni juhannus?

- Dreamer

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Ihanaa juhannusta kaikille ♥


Muistakaahan kaikki ottaa kohtuudella ja pitää hauskaa!
Kuva weheartit.com



Kirjoittelen uutta postausta sitten juhannuksen jälkeen kun on juhlittu ja levätty kunnolla :)

- Dreamer

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Pikainen postaus tästä päivästä

 Ihanan aurinkoisen päivän kunniaksi kävin vähän ajelemassa autolla ja samalla kaupassa. Mukaani tarttuivat nämä neljä vastustamatonta tuotetta:

Ihana Rimmelin harmaa luomiväri, nimenä Silver Moonlight
KoneHelsingin ihana harmaa kynsilakka, Casuellen tummanvioletti glitterkynsilakka
Diamonds are a girl's best friend, vai miten se meni.. Oli ihan pakko
ostaa nämä, vaikka tiedän, että laittaminen tulee olemaan vaikeaa D:

Päivän meikistäni pienet ja ytimekkäät kuvalliset ohjeet:


Kun lopuksi lisää vielä ripsivärin ja/tai tekoripset, lopputulos näyttää suunnilleen tältä (riippuen valosta):


Muutama on kysellyt kuvia meikistä, joka näkyy koko kasvoilla, tässä se olisi. Anteeksi huono valotus ja tarkkuus, mutta en saanut nyt tähän hätään parempaa kuvaa järkkärin seilatessa aivan muualla. En löytänyt myöskään tekoripsiäni mistään, enkä viitsinyt laittaa noita timanttihirmuja, joten jääköön ne tällä kertaa pois. Laitan joskus toistekin naamakuvan jonkun meikin kanssa. Onhan se aina kiva tietää, minkä näköistä bloggailijaa sitä seuraileekaan.. :-)

Aurinkoista kesäiltaa,
Dreamer

Pakko saada suklaata!

Jokaiselle meistä yllättää joskus makeanhimo. Suklaata, jäätelöä, irtokarkkeja.. Mitä sanoo itsekuri?


Kävellessäni kaupassa äkkäsin Nutrilett-välipalapatukoiden alennuksen ja oli ihan pakko ostaa. Kerrankos sitä kokeilisi. Ja oli muuten kokeilemisen arvoinen, sillä patukka oli todella hyvää ja vei makeannälän! Hieman kalliimpi tämä on, mutta kyllähän sitä joskus vajaan 2 euroa voi laittaa herkkuun. Patukka oli moninkertaisesti parempi vaihtoehto kuin joku Fazerin suklaapatukka, jos ravintosisältöjä vertaillaan. Nutrilettissa oli 97 kcal, kun taas Fazerin perus suklaapatukassa 213 kcal. Rasvaa taas Nutrilettissa oli 3g/patukka, Fazerissa 13g/patukka. Tämä perustuu varmaan osaksi siihen, että Nutrilettin käyttämä suklaa oli makeutettu makeutusaineella, eikä sokerilla. Makeutusaineena oli onneksi luonnollinen makeuttaja, maltitoli, joten ei tarvinnut huolestua mistään aspartaamista :)

Tältä näytti Nutrilett patukka:

Tuo mössö patukan päällä ei ehkä ole kaikkein herkullisimman näköistä, mutta maistuu oikeasti hyvältä ja marjaisalta. Myös suklaapalat maistuivat ihan tavalliselle suklaalle, ei keinotekoiselle. Halusin tuoda tämän patukan esille postauksessani ihan vain sen takia, että se on kokeilemisen arvoinen! Jos on armoton makeannälkä, mutta ei viitsi ostaa suklaata, tämä on hyvä vaihtoehto. Toki hedelmät ovat vielä parempi vaihtoehto, mutta esimerkiksi itselläni makeannälkä ei lähde appelsiinilla tai omenalla. Ja eikun kokeilemaan! :)

- Dreamer

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Meikkitutoriaali

Multa on pyydetty, että tekisin eräästä esittelemästäni silmämeikistä (edellinen postaus) tutoriaalin. Tämä meikki on aika vahva ja rohkea, mutta lämpimän sävyinen, joten se sopii vaikkapa kesäiseksi baarimeikiksi. Yritän kertoa teille mahdollisimman tarkasti ohjeet tämän meikin saavuttamiseen! Älkääkä säikähtäkö kulmakarvojani; ne ovat kasvatusvaiheessa ja siksi joudun piirtämään ne :)

Ensinnäkin, tarvitset tämän kaltaisia sävyjä silmämeikkiisi (olen ympyröinyt tarvittavat):
Luomiväreiksi tarvitset valkoista sekä erilaisia ruskeita ja lämpimiä sävyjä.



Jos haluat nähdä kuvat tarkemmin, klikkaa niitä suuremmiksi!



1. Vaihe:
Lähdetään alkutilanteesta; silmä ilman mitään meikkiä. Pohjustuksena olen käyttänyt meikkivoidetta ja puuteria. Koen puuterin siksi tärkeänä, koska tuntuu että ilman sitä meikki lähtee helpommin leviämään, eikä pysy niin tasaisena koko päivää.





2. Vaihe:
Valkoista, valkoista, ja vielä kerran valkoista! Näyttää hurjalta, mutta kyllä se siitä. Valkoinen antaa hohdetta silmille. Olen laittanut tässä kuvassa paljon valkoista kajalkynää koko silmän pituudelle ripsien lähettyville, myös ulkopuolelle, ikäänkuin kissamaisten silmien kaltaisesti. Silmäkulmasta kulmaluuhun asti käytin valkoista luomiväriä, joka kuultaa hieman kultaista sävyä. Vinkkinä niille, jotka eivät aivan valkoista halua: Levitä valkoisen kajalin päälle hieman vaalean persikkaisen sävyistä luomiväriä!

 



3. Vaihe:
Levitä vaalean oranssihtavan ruskeaa luomiväriä laajalti luomen alueelle, sisänurkasta kohti ulkonurkkaa. Luomiväriä saa laittaa aika isolle alueelle, jotta se näkyy myös silloin kun silmä ei katso alaspäin. Älä peitä luomivärillä valkoista kajalia!




 

4. Vaihe:
Levitä silmäluomen keskialueelle tummempaa, ehkä hieman punaiseen ja ruskeaan sävyyn menevää luomiväriä. Muista levittää ainoastaan silmäluomen keskialueelle sottaamatta valkoista kajalia.
 


 


5. Vaihe:
Levitä silmäluomen ulkonurkkaan ja hieman yli kissamainen viiva tummanruskealla luomivärillä. Kuten kuvasta näkyy, kissamaisuus tulee kivasti esille kun ruskean luomivärin alapuolella menee valkoinen raita sitä korostamassa.


 

6. Vaihe:
Alustava häivytys. Hienoa, olet saanut jo kissamaisen lookin! Häivytyksessä sormenpää ainakin sopii parhaiten itselleni. Ikäänkuin levitä sormilla vaaleaa luomiväriä tummaan luomiväriin päin yksittäisillä vedoilla, silmän sisänurkasta ulkonurkkaan. Näin saat liukuvärimäisen tuloksen, jossa luomivärit etenevät vaaleasta tummaan.




7. Vaihe:
Kokonaisuuden häivytys. Kun tummat luomivärit ovat häivytetty, on aika häivyttää lisää. Edellisestä kuvasta näkee selvän tummempien luomivärien rajan, joka ei ole kovin nätti. Siispä yritä häivyttää etenkin sitä rajaa, jossa vaalea ja tumma luomiväri kohtaavat. Voit myös lisäillä ihan pienen määrän tummempaa luomiväriä vaaleaan luomiväriin, jolloin häivytys onnistuu helpommin.

 



8. Vaihe:
Musta eyeliner on erittäin tärkeä vahvojen luomivärien kanssa! Se antaa katseelle myös lisää syvyyttä. Kuten luomiväreissäkin, tee eyelinerillä kissamainen viiva. Jos silmän sisänurkkaan on vaikea saada tasaisesti eyelineriä, sinne ei ole pakko sitä laittaa. Voit aloittaa sen myös hieman keskemmältä, mutta muista, että eyeliner kannattaa laittaa siten, että aluksi vetää hieman ohuemman viivan, joka paksunee silmän ulkonurkkaan mentäessä. Musta eyeliner menee osittain valkoisen kajalin päälle, joten nyt valkoinen hohtaa kauniimmin silmässä ja sitä on hieman vähemmän.




9. Vaihe:
Musta kajali on hyvä laittaa alaripsien alle, jotta ne korostuisivat vielä enemmän ripsivärin kanssa. Levitä ohut viiva mustaa kajalia ja sen jälkeen häivytä sitä hieman sormenpäällä levittämällä.





10. Vaihe:
Tätä ei ole pakko tehdä! Minulta kuitenkin pyydettiin tämänkaltaista meikkiä, joten näytän sen. Jos vain rohkenee ja haluaa, myös tämänkaltainen rajaus alaripsien alle korostaa niitä. Vetele mustalla eyelinerillä todella varovaisesti muutama viiva alaripsien alle, sillä se sottaa helposti! Ennen kuin laitat ripsiväriä, anna eyelinerin kuivua.





11. Vaihe:
Jotta silmämeikkisi olisi täydellinen, laita siihen lopuksi vielä ripsiväri sekä ala- että yläripsiin. Itselläni ei ole mitkään kehuttavat yläripset, joten tykkään laittaa myös tekoripset. Jos laitat tekoripset, levitä yläripsiin vain ohut kerros ripsiväriä.


 

12. Vaihe:
Tältä näyttää valmis, kesäinen baari-/iltameikki! Muistutuksena vielä; tekoripsiä laittaessa valitse silmällesi tekoripset sen mukaan, haluatko luonnollisen vai näyttävän lookin. Lyhyet ja harvat tekoripset sopivat luonnolliseen lookkiin, kun taas pitkät ja paksut ripset näyttävään. Liimaa laittaessa tekoripsiin, levitä liimaa ohut viiva tekoripsiin ja odota 30 sekuntia. Sen jälkeen pyri laittamaan ripset mahdollisimman lähelle omia ripsiä. Voit lopuksi laittaa hieman ripsiväriä tekoripsiin jos haluat, se antaa vieläkin luonnollisemman näköiset ripset!




Tältä valmis meikki näyttää luonnonvalossa ilman salamaa: 




Tulipas aikamoisen pitkä postaus! Kertokaa, arvostelkaa ja kommentoikaa mitä piditte tutoriaalistani! :)

Olivatko ohjeet selkeät?
Voisitko itse käyttää tällaista meikkiä?
Miten itse onnistuit meikin teossa?

- Dreamer