perjantai 28. syyskuuta 2012

Elossa ollaan!

Vähän yli pari viikkoa on ollut blogin puolella hiljaista. Siihen on kuitenkin hyvä syy: ylioppilaskirjoitukset! Valmistuin ylioppilaaksi siis jo kesäkuussa, mutta päätin mennä korottamaan kolmea ainetta ihan omaksi ilokseni. Äidinkieli, englanti ja biologia ottivat vallan tässä kuussa, joten bloggailemaan en ole kerennyt. Nyt on kuitenkin nekin kokeet ohi, joten vapaa-aikaa riittää taas runsain mitoin.

Kyselykin on päättynyt, kiitos kaikille äänestäjille. Ainakin meikkitutoriaalia ja tyylin muutosta on tulossa lähiaikoina, saatan tehdä toki kaikista vaihtoehdoista postauksen. Tänään kuitenkin lähden tampereelle viettämään viikonloppuani, palaillaan uusien postausten merkeissä ensi viikolla!

Kiitos kaikille lukijoille, jotka kärsivällisesti ovat jaksaneet odottaa postauksiani :3

- Dreamer

maanantai 10. syyskuuta 2012

Uusia ihanuuksia!



Kirppis, 3,50e


Seppälä, 5,95e
K-Citymarket, 12,90e



Seppälä, 1,95e
Kaverilta saatu lahjaksi

HairStore, 19,90e yhteensä
K-Citymarket, 2,90e
Seppälä, 3,95e
Seppälä, 3,95e
Kaverilta saatu lahjaksi

Tänään ei mitään kummallisempaa postausta syntynyt, tuli kierreltyä kirppiksellä ja kaupoilla sekä enkun kuuntelukokeessa.. Päätin mennä korottamaan paria ainetta vaikka lukiosta siis jo valmistuin! Tuommoisia ihania tuotteita tuli ostettua/saatua, jokainen tuli todella tarpeeseen. Etenkin ripsiliima, meikinpohjustusaine, luomivärit ja eyelinerit olivat tarpeen. Miten kaikki meikit aina sattuvat hukkumaan tai loppumaan samaan aikaan?
     Tigin tuotteita tuli myös ostettua, olivat niin hyvässä tarjouksessa; kaksi 750ml pulloa (shampoo&hoitoaine) vain vajaa 20e! Yleensä pihistelen hiustenhoitotuotteissa, mutta nyt en voinut vastustaa kiusausta. Rakastan Tigin tuotteita, ne ovat niin tehokkaita ja hyvän tuoksuisiakin. Tämän lisäksi eräs ystäväni antoi mulle synttärilahjaksi Tigin hoitoaineen sekä IsaDoran magneettilakan, josta olinkin jo kovasti haaveillut. Luonnonvalossa tuo kynsilakka kuultaa tummanvihreää sekä raidoissa näkyvät selkeästi tummanharmaan sävyt. Ihana!
     Uhrauduin ostamaan myös vähän turhempia tuotteita; kynsilakanpoistolaput, jotka kyllä varmasti ovat käteviä, sekä ihania kynsikoristeita. Veikkaan kyllä, että kynsikoristeet joutuvat ennemmin naamalle erään meikin osaksi, jonka pian teen.. Siitä myöhemmin lisää ;)

- Dreamer

perjantai 7. syyskuuta 2012

Kokeilussa: Max Factor Pan Stik


Ostin tänään K-Citymarketista kokeilunhaluissani Pan Stikin. Se oli alennuksessa, ja itseltäni oli juuri sopivasti loppunut meikkivoidekin, joten päätin ostaa tuotteen. Tuote on normaalihintaisesti 11,20 ainakin tuolla Cittarissa, mutta plussakortilla hinnaksi tuli 8,95. Tämä kuulostaa mielestäni todella halvalta meikkivoiteeksi, yleensä ostamaani meikkivoiteeseen menee se vähintään 15 euroa.




Pan Stik on siis meikkivoidepuikko, jota voi käyttää kuten meikkivoidetta. Kokeillessani Pan Stikia, se kuitenkin tuntui enemmänkin peitepuikolta kuin meikkivoiteelta. Tuotteen jälki on todella peittävää, mutta se ei levittäydy meikkivoidemaisesti verrattaessa esimerkiksi L'orealin True Matchiin. Onhan siinä eri koostumuskin, mutta Pan Stik käyttäytyy aivan kuten peitepuikko. Suosittelisin tätä käyttämään ennemminkin epäpuhtaisiin kohtiin, tummiin silminalusiin ja mustapäiden peittämiseen kuin koko naamalle. Pan Stik jättää iholle öljymäisen pinnan, joten iho jää kiiltäväksi. Käytä siis ehdottomasti hyvää puuteria, jotta naama ei kiillä liikaa.

Suosittelen tätä kuitenkin kaikille, hinta-laatusuhde on aivan erinomainen. Alla näette hyvän kuvasarjan ja esimerkin siitä, kuinka peittävä Pan Stik oikeasti on. Kuvat ovat siis omasta ihostani, poskestani otettuja; ennen Pan Stikia, meikkivoiteen jälkeen, sekä lopuksi myös puuterilla. Ihoon on lisätty ainoastaan Pan Stikia ja Rimmelin puuteria, en laittanut kokeilua ennen naamarasvaa tai meikinpohjustusvoidetta, jotta tulos näkyisi ainoastaan Pan Stikistä.

Itselläni ei ole kovin hyvä iho, se vaihtelee kausittain. Se on pintakuiva mutta myös rasvainen, jossa on mustapäitä ja ajoittain ilmestyviä finnejä. Myös isot ihohuokoset näkyvät selkeästi. Tänään, kuten huomaatte ensimmäisestä kuvasta, se ei ainakaan ole ollut parhaimmillaan. Kuvat ovat otettu poskestani, jossa näkyvät selkeästi näppylät ja mustapäät. Yök minkä näköinen. :-(

Toisessa kuvassa lisäsin Pan Stikia. Kuten kuvasta huomaa, punaisuus ja näpyt häipyvät todella tehokkaasti näkyvistä. Iho näyttää nyt tasaisen väriseltä, eikä siinä ole läheskään niin selvästi erottuvia epäkohtia. Pan Stik on jättänyt ihon kuitenkin kiiltäväksi öljymäisen koostumuksensa takia.

Kolmannessa kuvassa poskeen on lisätty Pan Stik ja Rimmelin Transparent puuteri. Ero ensimmäiseen kuvaan verrattuna on huikea. Iho on nyt mattapintainen, tasaisen sävyinen, josta ei huomaa finnejä tai mustapäitä. Kyllä nyt kelpaa lähteä ulos, myös silmämeikki näyttää hyvältä tasaisen ihon kanssa! :)


Eikö olekin aikamoinen ero?

- Dreamer

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Hyvää 19-vuotissyntymäpäivää mulle!

Taas on yksi vuosi enemmän mittarissa. Kauheaa, miten 19 vuotta tuntuu jo niin isolta ajalta. Mummoksihan tässä kohta tulee, mieluusti olisin vielä alaikäinen! Mutta valittaminen ei auta, ehkä mä en kuitenkaan ihan vielä oo ikäkriisissä tämän ''hurjan'' iän takia. Tänään on luvassa kakun syöntiä ja muutaman lahjan vastaanottaminen, sekä illalla sitten kavereiden kanssa muutamalle ja ehkä jopa eksytään laulamaan karaokea! Haha, toivottavasti ei.. Lauantaina sitten enemmän juhlintaa, kun pitäisi lähteä Tampereelle baareilemaan :)

Kuva täältä.
Ps. Tässä vielä muutamat biisit joista tykkään kovasti tällä hetkellä:



Ihanaa keskiviikkoa teille!

- Dreamer

tiistai 4. syyskuuta 2012

Uusia kynsilakkoja

Taas tuli hankittua muutamia kynsilakkoja omaan kokoelmaan. Eipä haittaa yhtään, ovathan ne ihanan sävyisiä. Vasemmalla ja oikealla reunalla olevat glitterlakat ovat ystävältä saatuja, kun hän toi ne tuliaisina Hollannista. La Femme onkin mulle tuttu merkki jo meikeistä, joten en epäröi käyttää niitä hetkeäkään.
Punainen glitterlakka mulla on valmiiksi jo, mutta se on aika lopussa, joten tämä lakka tuli kuin tilauksesta. Kultaista glitterlakkaa hopeisine tähtineen mulla ei vielä ole, joten nyt oli viimeistään sen aika. Kokeilin kyseistä lakkaa kynnellekin, aivan ihana! Glitterit hohtavat siinä monessa värissä, eivät vain kultaisena. Wild&Mild kynsilakka on seppälästä ostettu, ja se onkin erityinen magneettilakka. Ostin siihen tarvittavan magneetin myös, vielä en ole kunnolla ehtinyt testaamaan kuinka hyvin ne toimivat. Myös Classicsin lakat ovat Seppälästä ostettuja, vieläpä aivan naurettavalla hinnalla. Seppälässä oli tarjous osta 2 maksa 1, joka koski alennustuotteita. Noh, nämä lakat olivat alennuksessa 1e/kpl joten sain ne molemmat yhteensä eurolla, kun tarjous oli mukana. Super halpaa, ja super ihanat lakat! Metallin sävyt ovat nousseet ehdottomiksi suosikeiksi glitterin rinnalle niin kynsilakoissa kuin meikeissäkin.



Katsokaahan kuinka kauniisti tuo metallilakka hohtaa :) Lopuksi vielä kuvaa tekokynsistäni, jotka sain toiselta kaverilta, sillä hänelle ei ollut niillä käyttöä. Vaikka kynnet olivat väärää kokoa omille kynsilleni, halusin ne silti - ovathan nuo hienolla kuviolla tehty ja myös luonnollisen näköiset. Mitäpä niitä turhaa heittää roskiin. Mietiskelin aikani mitä tehdä niille, ja kotona keksinkin leikata ne omalle kynnelle sopivaksi. Ottakaahan tämä siis vinkkinä; jos teillä on ylimääräisiä liian isoja tekokynsiä kotona, älkää heittäkö niitä pois! Ne on helppo leikata/viilata oikeankokoisiksi hyvin oman kynnen muotoon. Kiireessä itseltäni jäi tuo keskisormen tekokynsi hieman liian isoksi, mutta ei sitä kukaan huomaa kun ei normaalisti näin läheltä katsele.

- Dreamer