tiistai 30. lokakuuta 2012

Kokeilussa: Lip Tattoo


Tilasin Crazy Factorin sivuilta Lip Tattoo - uutuuksia, joita on nyt tullut lähiaikoina myyntiin heidän nettisivuilleen. Niillä saisi ihan varmasti erikoisuutta meikkiin, joten innostuin tilaamaan. Tämä ''huulitatuointi'' maksaa vain 0,49e joten ajattelin kokeilla niitä - eihän siinä olisi hävinnyt kuin vain muutaman euron, jos ne eivät olisi toimineet.

Tilasin 10 erilaista tatuointia (ylläoleva kuva + huulissa oleva), joten hinnaksi tuli 5e. Testasin niistä yhtä, ja pääsin tällaiseen lopputulokseen:


Valitsin tilaamistani tatuoinneista harjoitteluksi sellaisen, joka ei niin paljoa säväyttänyt. Huulilla tuo kuitenkin näyttää aika kivalta, esimerkiksi vapuksi voisi ihan hyvin laittaa tällaisen huuliin! Lip Tattoo oli helppo laittaa, ainoa vaikea asia oli sopivan muodon saaminen, jotta kuva menisi vain huulien kohdalle. Itselläni meni tatuointi hieman yli, joten peitin sitä peitevärillä. Peittyi muuten tosi hyvin :)

Halusin vain kokeilla tätä Lip Tattoota, joten lähdin poistamaan sitä. Jaa, no eipäs sitten sujunutkaan niin hyvin. Plussaa siis siitä, että näinkin halpa Lip Tattoo pysyi huulilla aivan tajuttoman hyvin! Revin ja raastoin, hankasin kaikilla mahdollisilla aineilla, sekä yritin öljypitoisilla meikeillä sekä oliiviöljyllä (:D) poistattaa sitä - pakkauksessa sanottiin, että öljypitoisten meikkien levittäminen Lip Tattoon päälle saattaa irrottaa sitä.

Puolen tunnin hankaamisen jälkeen tulos oli tämä:


Tatuointi pysyi vieläkin paikallaan - ainoa asia, jotka kärsivät, olivat huuleni! Hankasin ne ihan rohtuneiksi, joten muistakaa, ettei näitä kannata laittaa jos haluaa ne heti pois. Suosittelen kuitenkin kaikille, pysyvät varmasti paikallaan monia tunteja sekä ovat ehdottomasti piristys meikkiin. Halpa ja kokeilemisen arvoinen :)

- Dreamer

maanantai 22. lokakuuta 2012

Tutoriaali: Valokynän käyttö


Ylhäällä olevassa kuvassa on esimerkki hyvin onnistuneesta kasvojen alueiden korostamisesta sekä varjostuksesta. Tänään rajasin aiheen valokynään ja siihen, miten sitä käytetään. Listasin muutamia perusasioita, joita valokynän käyttäjän tulisi tietää.


Valokynä:
  • laitetaan kosteutetulle iholle meikkivoiteen päälle ennen tai jälkeen puuterin, riippuen siitä, kuinka paljon haluaa hohtoa kasvoilleen
  • toimii kahdenlaisesti; juonteiden ja ryppyjen poistajana sekä kasvojen alueiden korostajana
  • korostaa haluttuja alueita, joten mieti tarkkaan mitä kasvon osia haluat korostaa
  • EI ole peiteväriä, jolla voisi peittää esimerkiksi finnejä
  • häivytetään taputtelemalla se ihoon kevyesti sormilla, ei tarvitse erillistä sutia tai meikkisientä


Kukapa ei haluaisi ihonsa hohtavan yhtä kirkkaasti kuin heidän?


Valokynä on ihan oikeasti toimiva tuote, kunhan sitä osaa käyttää oikein. Ei ole mitään tiettyä määrää, kuinka paljon sitä pitäisi iholle laittaa. Jokainen laittaa naamallensa sopivan määrän valokynää, sen verran kuin haluaa ihonsa hohtavan - kunhan se näyttää vain hyvältä. Kuitenkin mitä vähemmällä valokynän määrällä saat sopivan hohdon kasvoillesi, sitä parempi. Valokynän ideana ei ole siis tuoda valkoisia länttejä naamaan, vaan antaa huomaamattoman hohdon ja kohotuksen iholle.


Valokynän käyttö ei välttämättä luonnistu ihan hetkessä, joten harjoitteleminen kannattaa ottaa ihan rennosti ja ajallaan. Ei siis kannata harjoitella valokynän käyttöä juuri ennen tärkeää tilaisuutta, vaan paikassa, jossa sen voi huoletta pestä pois epäonnistumisen sattuessa. Jos kämmi tapahtuu kuitenkin juuri ennen vaikkapa juhlia, puuteri voi hieman pelastaa asiaa; mitä enemmän puuteria laittaa valokynän päälle, sitä vähemmän se hohtaa eli heijastaa valoa iholta.


Vaikka valokynä on erinomainen juonteiden, ryppyjen sekä tummien silmänalusten häivyttäjä, pitää muistaa, ettei se ole peiteväriä. Valokynää laitetaan esimerkiksi vain ryppyjen syvimpään uurteeseen sekä silmänalusten tummimpaan kohtaan. Kuten on jo mainittu, valokynä kohottaa ja korostaa haluttuja kohtia - sen vuoksi valokynän käyttö esimerkiksi koko alaluomelle kannattaa jättää väliin ikävän panda-efektin vuoksi. Kukaan ei varmaan halua korostaa kaikkia ryppyjänsä tai tummia silmänalusia? Kun rypyn tai silmänalusten pelkästään syvimpään ja tummimpaan uurteeseen laittaa valokynää, toivottu tulos voi toteutua. Valokynä tekee ryppyjen uurteisiin valoa heijastavan vaikutuksen, jonka vuoksi ryppy ikäänkuin silottuu ja poistuu huomion keskipisteestä. Tässäkin asiassa; mitä vähempi, sen parempi!

Itse tykkään käyttää valokynää kulmakarvojen, nenän, huulien, silmien sisänurkan sekä leuan korostamisessa. L'orealin Lumi Magicue -valokynä numero 2 Medium osaa asiansa tässä hommassa todella hyvin!



Ehdotuksia valokynän käytölle:


Muokkasin Megan Foxista otettuun kuvaan erilaisia valokynän käytön mahdollisuuksia. Vaihtoehtoja on siis todella monia, kuten kuvista huomaa. Nämä ei siis ole ainoat mahdolliset käyttöpaikat, mutta mielestäni varteenotettavimmat. En viittinyt tunkea kaikkia ehdotuksia yhteen kuvaan, joten päätin tehdä kolme kuvaa, jotta tästä saisi edes jotain selkoa :)

Kuvien korostuksia valokynän avulla:
- kulmaluu
- silmän sisänurkka
- nenänvierusta
- pienen leuan korostus (2. ja 3. kuva)
- alahuulen rajat
- ylähuulen amorinkaari
- otsa
- nenä

Kuvien häivytyksiä valokynän avulla:
- silmänaluset
- leuan ja huulen välinen ''viiva'' (1. kuva, ei näy kaikilla ihmisillä)
- hymyillessä ja mahdollisesti myöhemmässä iässä tulevat juonteet

3. Kuvan tarkoitus oli näyttää todella voimakas valokynän käyttö. Esimerkiksi Kim Kardashian käyttää todella voimakkaasti valokynää, jonka huomaa kuvista välillä liiankin hyvin. Toisille sopii voimakkaampi korostus kasvoille, toisille ei. Kannattaa itse testata kumpi on parempi omalle naamalle!

Lähteet kuville: kuva1kuva2kuva3kuva4kuva5kuva6

Kertokaahan ihmeessä auttoiko tämä postaus teitä - saa antaa myös parannusehdotuksia, jos sellaisia tulee mieleen! Odottelen kommenttejanne innolla 


- Dreamer


maanantai 15. lokakuuta 2012

Pieniä sisustusjuttuja :)


Käytiin eilen poikaystävän ja hänen perheensä kanssa erikoisessa kaupassa, Kasvihuoneilmiössä. Olin ihan taivaassa, niin paljon ihania tavaroita siellä oli myynnissä. ''Tervetuloa Elisan ihmemaahan, josta ei puutu kani, kellot eikä peilit!'', lukee tavaratalon nettisivuilla. Lause on täyttä totta, sillä kaupassa on aivan kaikkea mitä kuvitella saattaa; valtavia antiikkisia huonekaluja, japanilaisia koriste-esineitä, sisustustarvikkeita, koruja, tuoksuja, lautapelejä jne jne. Katsokaa ihmeessä nettisivuilta mitä kaikkea se todella sisältää. Etenkin itse paikan päällä kannattaa käydä, siellä koko komeus on nähtävissä ja ostettavissa. 

Kuten kuvista näkee, löysin itse tosi kivoja tavaroita sieltä. Rakastuin eniten Cold/Hot Drinks ''tarjottimeen'', joka maksoi 12e. Marilyn Monroe -aiheisia tavaroita löytyi kivasti; 2 erilaista servettipakettia, 2e pkt, sekä ihania sytkäreitä, jotka olivat euron hintalapulla. Kaikkia sytkäreitä en itse pidä, mutta en malta odottaa, että pääsen käyttämään tarjotinta ja laittamaan servetit näkyville ihailtavaksi. Pitää ehdottomasti käydä toistekin, tavarat eivät todella olleet hinnalla pilattuja :)



Ps. Tämä ei ole mainos eikä sisällä mitään mainoslinkkejä. Halusin itse ottaa asian esille blogissani ja suositella sitä!

- Dreamer

torstai 11. lokakuuta 2012

Meikkitutoriaali - Blue Skies

Syksykin on jo lopuillaan, joten ajattelin vielä yrittää piristää mieltä pirteällä sinisellä meikillä. Meikistä tulee mieleeni sininen taivas, oikein kesäinen sellainen. Päätin tehdä siitä tutoriaalin teille, jotta tekin voisitte vielä fiilistellä kesäisiä muistoja ja tuoda vähän raikkautta meikkiin tylsässä sateisessa säässä. :)

Meikin teon ohjeet on nyt kirjoitettu valmiiksi kuviin, onko tämä parempi ratkaisu kuin edellinen (postauksiin erikseen kirjoittelu)? Laittakaahan ihmeessä kommenttia! Jos et näe kunnolla ohjeita, klikkaa kuvia isommaksi.



















Mitäs piditte? :)

- Dreamer

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Alelöydöt

Eikä, joudun taas tunnustautumaan aleshoppailijaksi. Alennuksesta löysin tällä kertaa Golden Rosen mattakynsilakan, 4 Wet n Wildin luomiväriä sekä 1 turkoosin Wet n Wildin eyelinerin, jotka kaikki maksoivat euron per kappale. Seppälästä löytyi edellisten lisäksi  Flormarin Duo Chrome sekä turkoosi lakka, myöskin tekoripset. Oon aivan rakastunut eristyisesti tuohon Duo Chromeen, kuinka joku lakka voi olla niin kaunis? Ihailin sitä kaupassakin varmaan 10 minuuttia. Hyvä asia shoppailuun on se, että saan ainakin kivat tutoriaalit noista kauniin värisistä luomiväreistä :)


- Dreamer

tiistai 9. lokakuuta 2012

Lisää lakkaa!








Jotenkin kummassa katseeni kiinnittyvät entistä enemmän kynsilakkoihin. Tällä kertaa hamstrasin Yes Loven lakkoja, joita löytyi kirpparilta eurolla per kappale. Lakat ovat kunnon glitterpläjäyksiä, jotka tuovat sopivasti hehkua tähän harmaaseen arkeen ;) En varmaankaan käytä pelkästään näitä kynsillä, vaan lisään glitterlakkoja jonkin perus creme kynsilakan päälle tuomaan piristystä.

Isoin kynsilakkojen investointini ikinä oli tuo Essien Rock Solid, joka maksoin Cittarissa vajaa 15 euroa. Huh! Tuo on siis aluslakka, jonka pitäisi vahvistaa kynsiä. Itselläni on kuivat, liuskottuvat ja muutenkin ihan tyhmät kynnet, jotka eivät ole oikeastaan ikinä olleet pitkät. Alimmassa kuvassa näkyvät kynteni, jotka ovat nyt viilaamattomat ja hoitamattomat ennen Rock Solidin aloittamista. Olen kuitenkin hankkinut ihan riittävästi noita kynsilakkoja, joten olisi kiva edes joskus käyttää niitä. Aloitin ''hoidon'' eilen, ja toivon todellakin että tuo Essien aluslakka auttaa kynsiäni vahvistumaan. En malta odottaa pitkiä kynsiä!

Kerron tuosta Essien toimivuudesta sitten, kun olen käyttänyt sitä pari viikkoa.

- Dreamer