perjantai 30. marraskuuta 2012

Olen uusi Wet n Wildin Beauty Ambassador!



Voitto kotiin, upeaa! Olen hymyillyt koko päivän, todellakin päivä parani kun kävin tsekkaamassa kilpailun tulokset. Olen blogini kanssa saanut ensimmäisen voittoni, ja siihen täytyy olla vain super tyytyväinen :) Kilpailu pidettiin Wet n Wildin Suomen facebook-sivulla, ja säännöt menivät näin:

'' Oletko Sinä ja blogisi seuraava Wet n Wild Beauty Ambassador? Vielä tämä viikko aikaa osallistua kilpailuun!

Postaa linkki blogiisi ja kehu sitä lyhyesti wet n wildin seinällä, niin olet yksi ehdokkaista. Voit olla aloitteleva bloggari tai jo kokeneempi kirjoittaja, eikä haittaa vaikka olisit osallistunut tähän kilpailuun aiemminkin. Mikäli rakastat kaikkea kaunista, seuraat intohimoisesti uusim
pia trendejä ja omaat iloisen elämänasenteen, saatat olla etsimämme Wet n Wild Beauty Ambassador!

Voittaja saa Wet n Wildin tuotepaketin itselleen ja arvottavaksi blogissa (yhteisarvo noin 50 €). Lisäksi hän saa käyttöönsä virallisen Wet n Wild Beauty Ambassador -logon liitettäväksi blogiinsa. Kilpailu on voimassa 5.11.-25.11. välisen ajan ja voittaja julistetaan wet n wild Suomen Facebook-seinällä 30.11.2012.''

Tästä on hyötyä myös teille, sillä toinen arvonta käynnistyy ensimmäisen loputtua :)  Tulevan arvonnan palkinto tulee olemaan käsittääkseni noin 25 euron arvoinen, ja esittelen palkinnon kokonaisuudessaan sitten, kun saan käsiini oman tuotepakettini. Arvottava setti tulee siis olemaan samanlainen kuin mitä itse saan kilpailun voitosta.

Ps. Muistakaa osallistua ensimmäiseen arvontaani, johon pääsee tästä linkistä!


Ihanaa viikonloppua teille, toivottaa

Dreamer

Tämän hetken lempparimeikit!

Ensin pieni muistutus; muistakaa ihmeessä osallistua arvontaani, joka on käynnissä 7.12 klo 12:00 asti!


Listailin teille muutamia tuotteita, joita käytän yleensä niin arki- kuin juhlameikissänikin:

Meikinpohjustusvoiteet
Lähteet: täällä ja täällä.

Lumenen silmämeikin ja kasvomeikin pohjustusvoiteet.
Lumenen pohjustusvoiteet ovat onnistuneet tehtävissään, joten huonoa sanottavaa ei minulla ainakaan niistä ole. Silmämeikin pohjustusvoide on hieman meikkivoidemaista, mutta katoaa hyvin levitettäessä silmäluomiin. Tätä ei tarvitse laittaa kuin ihan pieni pisara, joten putilo on siksi pieni. Silmämeikki ja luomivärit ovat kestäneet hyvin koko päivän ilman leviämistä, ja saankin kiittää tätä tuotetta siitä!
     Kasvoille tarkoitetun meikinpohjustusvoiteen ansiosta myös meikkivoide pysyy hyvin iholla, eikä puuteria tarvitse lisäillä ympäri vuorokautta. Mattaiseksi ihon tekevä pohjustusvoide tekee iholle mattaisen ''kerroksen'', ja tuntuu hassulta levitettäessä. Tuote on aika silikonimainen, ja katoaa ihon pinnalle tehdessään siitä mattaisen. Tykkään :)


Meikkivoiteet
Lähteet: täällä ja täällä.

Maybelline Dream Satin Liquid ja L'oreal Paris True Match meikkivoiteet (sävyt: Ivory)


Käytin L'orealin meikkivoidetta vuosia, ja se onkin ollut ihan ykkönen meikkivoiteissa. Tuote on todella litkuista, ja levittyy hyvin kasvoille. Vaikka meikkivoide on vetelää, se peittää epäpuhtaudet hyvin. Tämä ei ole myöskään kovin öljyistä, joten meikkivoide imeytyy ihoon eikä jätä kovin kiiltävää pintaa. Plussaa on myös siitä, että löydän todella vaalealle iholleni täysin sopivan sävyn tästä meikkivoiteesta.
     Maybellinen meikkivoiteen löysin taas vähän aika sitten, mutta siitä on tullut hyvä vastus L'orealin meikkivoiteelle. Tuote on ihanan peittävää, eikä ole niin litkua kuin mitä L'orealin on. Meikkivoide on todella pehmeää ja siksi kiva laittaa iholle, mutta se imeytyy aika hitaasti. Painelen usein imeytymättömän meikkivoiteen pois paperilla ennen kuin laitan puuterin. Maybellinen meikkivoide jättää ehkä hieman enemmän kiiltävämmän ihon, ja puuteria joutuu laittamaan enemmän. Se on myös hieman tummempaa sävyltään, vaikka vaaleimman sävyn omistankin, joten käyttäisin sitä mielelläni enemmän sitten kesällä. Pidän kuitenkin molemmista meikkivoiteista todella paljon verrattuna muihin kokeilemiini meikkivoiteisiin, ja voinkin suositella näitä teille ihan helposti.
Lähde: täällä.

Max Factor Pan Stik (sävy: 12 True Beige)
Ystäväni suosittelemana kokeilin Pan Stikia hieman epäröivin oletuksin, mutta olinkin väärässä. Tämä tuote on todellakin pelastus epäpuhtauksien, tummien silmänalusten ja punaisuuden peittämiseen, aivan loistotuote!! Pan Stik on todella öljymäinen ja paksu koostumukseltaan, joka muistuttaa selkeästi peitevoidetta. Sanojensa mukaan Pan Stik on kuitenkin meikkivoide puikossa - ja todella peittävä sellainen. Tämän päälle pitää ehdottomasti pistää puuteri kiinnittämään sitä iholle, koska tuote jää kiiltämään muuten ja saattaa tahria. 
     En suosittele kuitenkaan käyttämään tätä pelkästään meikkivoiteena isolle alueelle kasvoja, varsinkaan jos on rasvoittuva iho, koska suurina määrinä käytettynä tämä aiheutti ainakin minulle lisää epäpuhtauksia iholleni. Peitepuikon omaisesti käytettynä tämä kuitenkin toimii paremmin kuin erinomaisesti, ja jokaisen kannattaisi ehdottomasti omistaa tämä! Tuo vaalein sävy mitä löysin on hieman liian tumma, joten aivan vaaleaihoisten kannattaa sekoittaa tätä jonkun todella vaalean meikkivoiteen kanssa.


Puuterit
Lähde: täällä.

Rimmel Stay Matte (sävy: Transparent)
Olen todennut Rimmelin puuterin olevan kaupan tuotteista paras puuteri, joten se kuuluu lempparituotteisiini. Puuteri hoitaa hommansa hyvin, ja iho pysyy mattana todella pitkään. Transparent on siitä hyvä, että se muuttuu läpinäkyväksi ja mukautuu meikkivoiteen mukaan. Aion kokeilla kuitenkin lähiaikoina myös Grimaksen irtopuuteria, joten katsotaan miten Rimmel pärjää sitä vastaan :)


Aurinkopuuterit/poskipunat
Lähde: täällä.

Lumene Natural Code Mineral Bronze & Blush, oikeasti vaaleanpunainen poskipuna
Tätä hyvää comboa en vielä omista, mutta aion pikimmiten hankkia tämän. Kokeilin kaveriltani tuota aurinkopuuteria, ja se oli juuri sopivan sävyistä kasvoilleni eikä liian tummaa. Myös poskipuna vaikutti kivan sävyiseltä, jos sitäkin sitten oppisi käyttämään. Mulla on tällä hetkellä KoneHELSINGIN aurinkopuuteri, joka on aivan liian tummaa iholleni. Tämän aion siis hankkia aivan pian!


Ripsivärit
Lähteet: täällä ja täällä.

Oriflame Beauty Wonder Lash Intense Mascara ja L'oreal Paris Telescopic Mascara
Ylläolevasta kuvasta näkyy kaksi ehdotonta ripsarisuosikkia. Rakastan noita ripsareita etenkin niiden harjan ansiosta. Molemmista harjoista irtoaa hyvin väriä, ei liikaa eikä liian vähän, sekä se erottelee ripset kivasti. Tuotteet ovat myös hyviä, eivätkä karise silmien alle päivän aikana. Tällä hetkellä mulla ei ole noita kumpaakaan, vaan hätävarana ollut Rimmelin ripsari, mutta käytän tuota Oriflamen harjaa. Rimmelin loputtua ajattelin tilata taas tuon Oriflamen.


Luomivärit

Lähde: täällä.

Coastal Scents Ultimate 252 Eyeshadow Palette
Mitä tähän nyt muuta voisi sanoa.. täydellinen setti, josta ei puutu yhtäkään väriä. Iso R-A-K-K-A-U-S! Ihan matkakokoinen tämä ei ole, eli Wet n Wildin luomiväritriot ovat ihanteellisia pienempään tarpeeseen, jos noin isoista paleteista ei tykkää. Toki jos haluaa maksaa enemmän, Diorin luomivärit ovat tosi hyviä.



Eyelinerit/Kajalit
Lähteet: täällä ja täällä.

Wet n Wild H2O Proof ja Mega Liner Liquid Eyelinerit (väri: musta)
Näitä ilman en varmaan osaisi elää. Monta vuotta olen käyttänyt Wet n Wildin halpoja, mutta todella todella todella hyviä eyelinereitä. Hinta-laatusuhde on aivan taivaallisen hyvä, enkä suostu luopumaan näistä tuotteista ikinä. H2O versio on lempparini, mutta en pidä sen kovasta ja tönköstä siveltimestä. Mega Liner on laitettu kuvaan siksi, että se sisältää maailman parhaan siveltimen. Sillä saa todella ohuita ja tarkkoja rajauksia, mutta myös paksuja.
     Voin vannoa, että tällä Mega Linerin siveltimellä on helppo jokaisen tehdä onnistunut rajaus! H2O rajaus taas pysyy kuin unelma, koska se on myös vedenkestävä, eikä kulu vaikka itkisit tai juhlisit koko yön. Itse teen niin, että käytän H2O versiota, mutta vaihdan sen siveltimen tuohon Mega Linerin ohuempaan ja tarkempaan siveltimeen.


Kulmavärit
Lähde: täällä.

Wet n Wild Ultimate Brow Kit
 Helppo ja monikäyttöinen Brow Kit kuuluu tuotteisiin, joita kulmani todella tarvitsee. Paketti sisältää peilin, kulmavahan, 2xkulmavärin, pinsetit sekä siveltimen kulmien vahvistamiseen. Kulmat voi meikata vaikka bussissa, sillä tuo on niin kätevä setti. Suosittelen :)



Meikkisiveltimet

Lähde: täällä.

Coastal Scentsin 22 kappaleen sivellinsetti
Tämä uutukaiseni on myöskin uusi rakkauteni, sillä se on niin kätevä. Pretty.fi :stä tilattu 22 kpl meikkisivellinsetti on ihana paketti, josta löytyy sivellin jokaiseen tarkoitukseen. Nyt ei ainakaan tarvitse empiä mitä sivellintä pitäisi käyttää, kun on niin monta tarjolla. Jos on laiska siveltimien pesijä, täältä löytyy kyllä monenmoista sivellintä hätätilanteisiin. Yksi suosikkini näistä siveltimistä on ehdottomasti meikkivoiteen levitykseen tarkoitettu sivellin! Toisena suosikkina tulee viistopäinen kova sivellin, joka toimii kuin unelma kulmien vahvistamisessa. Viistopäinen ja kova sivellin on oivallinen silloin, kun tarvitaan tarkkaa jälkeä.

 Ps. Näistä tuotteista puuttuu nyt valokynä, varjostusaineet sekä huuliin tarvittavat meikit. Jos kuitenkin epätoivoisesti etsitte jotain uusia tuotteita, L'orealilta löytyy huippu valokynä sekä IsaDoralta ja Wet n Wildilta todella kivoja ja laadukkaita huulipunia! Kannattaa kokeilla :)

Mitkä ovat lempparituotteitanne? Onko joku sama kuin minulla?

- Dreamer

torstai 22. marraskuuta 2012

Jouluinen arvonta!



Lupasin itselleni, että pidän pienen arvonnan 100 lukijan täyttyessä. Nyt teitä on Bloggerin/Google-käyttäjäraadin kautta jo huikeat 107, iso kiitos siitä! Ajattelinkin nyt pistää sen lupaamani arvonnan käyntiin, joten käväisin muutama päivä sitten hieman ostoksilla. Olen siis ostanut nämä tuotteet _itse_, kukaan ei ole sponsoroimassa tätä arvontaa. Hirveitä summia en tähän halunnut kuluttaa omista rahoistani, mutta mielestäni tämä on ihan kiva palkinto kuitenkin. Palkinnon arvo on noin 15 euroa + postikulut, jotka minä maksan. Palkinnon tuotteet ovat tietenkin käyttämättömät ja uudet. Teillä on nyt siis mahdollisuus voittaa 15 euron arvosta kivoja juttuja, joten osallistukaa ihmeessä! :)

Arvonnan teemana on joulu, johon kuuluu perinteisesti esimerkiksi punaisen ja kullan sävyt. Päätin ostaa palkinnon näiden värisävyjen mukaan, joten mukaan tarttui muutamia kivoja juttuja mm. Seppälästä ja Glitteristä. Esimerkiksi Wet n Wild on minulle tuttu merkki ja olen todennut sen hyväksi, joten halusin antaa teille jotain, mitä pidän hyvänä.

Arvonnan palkintona on:
- Wet n Wild kynsilakka, sävy: E2143 I Red A Good Book (swatchin voit katsoa tästä)
- Wet n Wild huulipuna, sävy: E514A Cherry Frost (tuttu blogistani, katso postaus tästä)
- Kultaiset kukan malliset korvakorut, jossa keskellä pieni timantti
- Kultainen glitter purkissa

Ohjeet arvontaan osallistumisesta:
- Jotta voit osallistua arvontaan, sinun täytyy olla JULKINEN lukijani Bloggerin/Google-käyttäjäraadin kautta. Liity siis lukijakseni ''Liity tähän sivustoon''-palkkia painamalla, ennen kuin osallistut arvontaan.
- Arvon voittajan Random.org List Randomizerilla.
-  Osallistut arvontaan, kun jätät yhden kommentin tähän postaukseen; kerro kommentissasi sähköpostisi lisäksi jotain blogistani; tarvitseeko mitään muuttaa, oletko tyytyväinen näin, parannusehdotuksia, hyviä tai huonoja puolia. Ihan mikä vaan käy, kunhan mainitset jotain blogistani!

Huom! Osallistut siis arvontaan, kun kerrot kommentissa sähköpostiosoitteesi sekä sanot jotain blogistani.

Jos jompikumpi näistä puuttuu, arpa hylätään.

Arvonta alkaa nyt ja kestää 7.12 kello 12:00 asti. Tämän jälkeen arvonta päättyy ja voittaja arvotaan, eli 7. joulukuuta kello 12:00 jälkeen lähetetyt kommentit mitätöidään.

Ps. Arvontaa saa vapaasti mainostaa. Se olisi oikeastaan erittäin suotavaa, jotta mahdollisimman moni osallistuisi :)

Onnea kaikille!

- Dreamer

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kenen julkkiksen meikistä haluat tutoriaalin?


Kuvat weheartit.com

Laita kommenttia kenen meikin haluaisit nähdä tutoriaalina! Sen ei ole pakko olla kukaan ylläolevista, kunhan virkistin hieman muistianne. Katson kuka julkkis saa eniten ääniä, ja teen sen ensimmäisenä. Saatan tehdä enemmänkin kuin yhden julkkistutoriaalin, jos vaan ahkerasti kommentoitte!

Ps. Isot kiitokset teille ihanille lukijoille! Sata lukijaa on nyt ylittynyt Tämän kunniaksi käyn ostamassa jotain pientä kivaa, ehkäpä joku arvonta olisi kiva. Mitä mieltä olette?

lauantai 17. marraskuuta 2012

Viikonlopun kynnet


Kynsiin tarvittiin:

3 kerrosta Flormarin U16
Saffronin 71 Purple Glitter Specks

Mun mielestä näistä tuli aika kivat, joten päätin pistää näytille tänne blogiin :)
Tuo Flormarin lakka on aivan ihana, siinä kuultaa monet eri sävyt; viininpunainen, violetti ja 
sininen. Lakka oli aika haastava kuvattava, kun se näkyy eri valossa niin erilaisena!

Mitäs pidätte?

- Dreamer

perjantai 16. marraskuuta 2012

Musta-punainen meikki




Tämmöistä tänään. Pitkään aikaan en ole tehnyt räväkkää meikkiä, joten teki mieli tehdä sellainen. Kulta, musta ja punainen ovat aika kiva yhdistelmä, huomiota herättävä combo. Tämän ehkä voisi laskea jouluaiheiseksi väkerrykseksi, itselläni tosin tulee mieleen myös Angry Birdsin punainen lintu värisävyjen takia. Mulla oli selkeä visio meikin toteuttamiseen, halusin tehostetusti luoda syvää ''luomivakoa'' mustalla luomivärillä sekä antaa pienen kimalluksen kultaisella shimmerluomivärillä (punainen ja musta olivat mattavärejä). Punaista en ole yleensä käyttänyt silmämeikissä, joten oli pitkästä aikaa kiva tuoda erilaista väriä silmille.

Olen aivan rakastunut Coastal Scentsin 252 luomivärin palettiin, jolla tein myös tämän silmämeikin. Luomivärit sisältävät todella hyvin pigmenttiä, esimerkiksi juuri tuo punainen oli aivan uskomattoman kaunis ja räikeä sävy ilman että sitä edes lisäsi paljoa. Postissa saapui myös uusi Coastal Scentsin 22 luomivärisiveltimen paketti, jonka avulla tein tämän. Silmämeikin teko onnistui kuin leikiten, siveltimet olivat aivan ihania!


Mitäs pidätte, onko liian räikeä meikki? :)

- Dreamer

tiistai 13. marraskuuta 2012

Challenge accepted!

This little award is all about  discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised. 1. Each person tagged must post 11 things about themselves. 2. They must also answer the 11 questions the ´tagger´ has set for them. 3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag. 4. They must choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post. 5. These luckily bloggers must then be told. 6. There´s not tag backs.

Kiitos haasteesta Ava! :) Jokaisen haasteen saaneen pitää kertoa 11 asiaa itsestään, vastata sen jälkeen yhteentoista kysymykseen jotka on saanut haasteen antajalta, keksiä uudet 11 kysymystä ja haastaa 11 uutta bloggaaja tähän haasteeseen, ja ilmoittaa näille uusille haastetuille haasteesta heidän omissa blogeissaan. Haasteen saa antaa vain niille bloggaajille joilla on alle 200 lukijaa - haastajaa ei saa haastaa uudelleen.


11 asiaa itsestäni:

- Rakastan glitteriä
- Olen meikkihullu, hamstraan kosmetiikkatuotteita paljon
- Olen allerginen koirille, vaikka meillä on koira (allergia tuli vasta koiran oltua monta vuotta meillä)
- Kuuntelen lähes kokoajan musiikkia
- Rakastan kauhuelokuvia, vaikka pelkäänkin niitä
- Olen aamu-uninen
- Rakastan lävistyksiä ja tatuointeja (mulla on ollut bridge, smiley ja snake bites)
- Mulla on tatuointi niskassa
- Tykkään laittaa kynsiä vaikka taitoni siinä ei ole kovin hyvä vielä
- Olen välillä ''grammar natsi'' tarkkuuteni takia
- Bloggaamisen aloittaminen on ollut todella positiivinen asia elämässäni


11 kysymystä mulle:

1. Pop vai rock?
 - Ehdottomasti rock! Olen pienestä asti kuunnellut paljon rockia ja se on edelleen sydämessäni. 


2. Neule vai huppari?
 - Hmm.. ehkäpä neule. Riippuu tilanteesta.


3. Miesihanne?
 - Luonteeltaan mies voi olla raju, mutta hellä ja rakastava. Tykkään lujatahtoisesta miehestä, sellaisesta joka ei anna periksi heti. Joka osaa kuunnella, mutta myös puhua sekä olla luotettava. Myös musiikkimaku olisi kiva olla edes jonkin verran sama. Ulkonäöllisesti rakastan tatuoituja miehiä yli kaiken, tai ylipäätään jokaista, joka säväyttää minut tyylillään. Miehessä pitää olla jotain salaperäistä, se herättää kiinnostuksen. HC, punkkari, ''metallimies'' - kaikki käy! Ulkonäkö ei ole kuitenkaan tärkein, vaan se, mitä ihmisen sisällä on.

R.I.P Mitch Lucker, yksi suuri monivuotinen rakkauteni kohde ♥ (Suicide Silencen laulaja)





4. Lempiruokasi?
- En osaa päättää lempparia, liian vaikeaa. Tykkään kotiruoista; makaronilaatikko, kaalilaatikko, kana ja riisi ym. Kala melkein jokaisessa muodossaan on aivan mahtavaa. Fetasalaatti ja makaronisalaatti kermaviilikastikkeella kuuluvat ehkä tämän hetken suosikkeihin.
 
 
5. Lempivaatteesi?
- Tämän hetken lempparivaatteet ovat ehdottomasti mustat farkut, pitsitoppi ja bleiseri.
 
 

6. Unelma-ammattisi?
- Maskeeraaja
 


 

7. Kevät vai syksy?
- Molemmissa on ihania asioita. Keväällä lumet sulavat, linnunlaulu alkaa, kaikki näyttää palavan taas eloon. Syksyllä ilma on raikas ja viileä, lehdet putoilevat, myöskin synttärit on silloin. Rakastan molempia vuodenaikoja, mahdotonta päättää.
 
 

8. Kerro itestäsi 3 hyvää puolta?
- Olen luotettava, hyvä kuuntelija sekä kirjoittaja.
 
 
9. Tällä hetkellä soi?
 
 
10. Kahvi vai tee?
- Tee, vaikken kummastakaan erityisemmin pidä.
 
Tämän postauksen kuvat weheartit.com
 
11. Mottosi?
- Mottoa mulla ei ole! Elämänasenteena koitan pitää avoimen mielen, elää hetkessä sekä nauttia pienistäkin asioista.
 


11 kysymystä haastetuille:
 
Pahin pelkosi?
Miksi bloggaat? 
Paras muisto lapsuudesta? 
Kauhu vai komedia? 
Lempibiisi tällä hetkellä - miksi 
Paras ja huonoin puoli itsessäsi? 
Oletko opitimisti vai pessimisti? 
Seuraatko politiikkaa? 
Millainen on ihannekumppanisi? 
Feta vai mozzarella? 
Oletko tyytyväinen blogiisi?
 

Haastan seuraavat blogit:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Dreamer