maanantai 31. joulukuuta 2012

Silmämeikki - Blue Had Me At Hello



Käytin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan eyelinerin tilalle kajalia, koska Lancomen kajal on tosi hyvä. Se levittyy helposti, mutta ei sotkeennu päivän mittaan. Toinen rakkaus tuli Beauty Ambassador -palkinnon mukana, nimittäin Blue Had Me At Hello -paletti. Luomiväreissä on aivan taivaallisen hyvä pigmentti, ja upeat värit! Tuo vihreä/turkoosi luomiväri on vielä enemmän turkoosi, en saanut ikuistetuksi sen kauneutta niin hyvin teille. En voi tarpeeksi ylistää Wet n Wildia, niin ihana paletti se on :)

Meikkiin tarvittiin:

- Silmämeikin pohjustusvoide: Lumene
- Puuteri pohjustusvoiteen päälle: Rimmel
- Luomivärit: Wet n Wildin Blue Had Me At Hello -paletti
- Kajal ylärajaukseen ja silmän vesirajaan: Lancome
- Ripsiväri: Lancome


Mitäs tykkäätte? :)

- Dreamer

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Christmas 2012


Joulu meni kivasti poikaystävän ja hänen perheensä kanssa. Tuli katsottua lumiukko telkkarista, syötyä ihanaa jouluruokaa sekä suklaata, pelattua yöhön asti lautapelejä ym. Lahjoja tuli aika paljon, ja kaikki olivat ihania ja tarpeellisia. Sain esimerkiksi pyyhkeitä, viinilaseja, pussilakanasettejä, laseja, kynttilöitä ja kynttilänalusia, joita voin käyttää sitten kun muutan omaan kotiin :) Kosmetiikkaan liittyviä lahjoja sain myös, ja esittelenkin lempparilahjani kuvina.

Halusin rajata lahjoista otetut kuvat kosmetiikkaan, koska pyrinhän pitämään kosmetiikka/meikkipainotteista blogia. Kuvissa näkyvät: Make Up Bible, Lancomen ripsiväri, kajal ja silmämeikinpoistoaine, Konadin leimaussetti (jonka ostin itselleni joululahjaksi) sekä Trindin Perfect Nail Set. Näistä tulee tarkemmin asiaa myöhemmissä postauksissa, jahka pääsen käsiksi kaikkiin näihin ihanuuksiin!



Mitäs kaikkea kivaa te saitte joululahjaksi? :)

- Dreamer

maanantai 24. joulukuuta 2012

Ihanaa joulua kaikille!

Nauttikaa lahjoista, syökää hyvin ja olkaa rauhassa - joulu on rentoutumisen aikaa.

Itse vietän joulua tänä vuonna poikaystävällä hänen perheensä kanssa. Kuvia on kuusesta, koristeista ja lahjoistakin, mutta en tietenkään muistanut ottaa sitä piuhaa mukaan, millä saan kuvat koneeseen. Blogin pariin palaan joulupyhien jälkeen, kun pääsen kotiin laittamaan taas kuvat koneelle. :)

Kuva weheartit.com

Hyvää joulua vielä kerran kaikille teille ihanille lukijoille!

- Dreamer

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Päivän meikki - Luumua ja kultaista




Päätin toteuttaa luumun/violetin ja kultaisen sävyisen meikin, kun sitä väriyhdistelmää on niin monessa blogissa saanut ihailla :) On se kyllä niin kiva yhdistelmä, värit sopivat todella hyvin toisiinsa. Luomivärit olivat Coastal Scentsin 252 luomivärin paletista. Valitsin sieltä kultaisen luomivärin, jossa oli paljon shimmeriä, mutta violetin halusin säilyttää mattana. Kulmaluulle käytän yleensä aina vaaleaa shimmerluomiväriä, joka toimi myös tässä meikissä.

Haluaisitteko tästä meikistä tutoriaalin? Olen ajatellut, että piirtäisin teille tutoriaalin, kokeilisimpahan ainakin jotain uutta. :)

Mitäs pidätte tästä meikistä?

- Dreamer

maanantai 17. joulukuuta 2012

Vuoden 2012 lempituoksut

Kun taas kerran yksi vuosi lähenee loppuaan, on aika muistella ja listata vuoden aikana tapahtuneita asioita myös kosmetiikan näkökulmasta. Ajattelin esitellä teille rakastamani hajuvedet, joista päätin valita tänä vuonna kolme kappaletta ylitse muiden. Flowerbomb (pitkäaikainen suosikkini, myös viime vuonna), Seductive ja Loverdose. Viktor & Rolfin Flowerbombia käytin vuoden alussa, Guessin Seductivea suihkauttelin kesällä ja nyt joulun aikaan Dieselin Loverdose löytyy joululahjatoiveistani.



Ensituoksu: Kalabrian bergamotti ja tee
Sydäntuoksu: intialainen osmanthus, sambac jasmiini,
 cattleya orkidea, freesia ja ruusut
Pohjatuoksu: myski ja patsuli





Alkutuoksu: bergamotti, mustaherukka ja päärynä
Sydäntuoksu: appelsiininkukka, jasmiini ja Florentine-kurjenmiekka
Jälkituoksu: vanilja, olibanum-hartsi ja kasmirpuu




Tästä en löytänyt parempaa tuoksukuvausta, paitsi sen, että tuoksussa on mandariinia, tähtianista, jasmiinia ja keikarinkukkaa. Sokoksen sivuilla kerrotaan myös, että tuoksun pyöristävät vanilja, lakritsilikööri ja santelipuu.

Kuvien lähteet: Flowerbomb, Seductive ja Loverdose

Mitkä ovat teidän lempituoksut? :)

- Dreamer

perjantai 7. joulukuuta 2012

Jouluisen arvonnan voittaja on..

Random.org :in List Randomizer arpoi voittajan, joka oli tällä kertaa:

Laura! 

Arvontaan osallistui kaksi Lauraa, joten selvyydeksi laitoin tähän arvonnan voittajan kommentin:
 

Onneksi olkoon :)

Lähetin sinulle sähköpostia, vastaathan mahdollisimman pian jotta saadaan palkinto lähetetyksi. Jos voittajasta ei kuulu viikkoon mitään, enkä saa sähköpostiini vastausta, palkinto arvotaan uudelleen.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

♥ Dreamer

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

ARVONTAMUISTUTUS: 2 päivää aikaa!



Muistakaas nyt ihmeessä osallistua arvontaani, jos ette vielä ole osallistuneet :) 

Arvonta kestää 7.12 klo 12:00 asti.

 (Eli siis kello 12 aamupäivällä, ei yöllä.)


- Dreamer