keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Coastal Scentsin huulipunapaletti ja muuta kivaa

Tilailin toissapäivänä illalla Pretty.fi :stä taas kaikenlaista, ja tilaus saapui tänään. Tuli ihanan nopeasti perille, en edes osannut odottaa näin nopeaa toimitusta. Iso kiitos heille siitä :)

Yhteissummaksi tilaukselle tuli 60,22 euroa, eli sain ilmaiset postikulut. Joka kerta kun olen tilaillut tuolta, olen aina pyrkinyt saamaan summaksi vähintäänkin sen 60 euroa. Muutaman euron postikulut eivät ole pahat, mutta mielelläni käytän nekin johonkin muuhun.

Olen innostunut nyt huulimeikeistä, ja kiitos kuuluu Sadulle! Erään hänen kommenttinsa innoittamana olen alkanut kiinnittää huomiota huuliin aikaisempaa enemmän, joka onkin mukavaa vaihtelua silmämeikkien sijaan. En ole oikeastaan koskaan ennen osannut katsella kaupoista huulipunia tms., sillä ne eivät vain ole kuulunut tyyliini. Nyt on tapahtunut muutos, ja tämä huulipunien innostus on tainnut tarttua yhteen ystävistänikin.. :D Nyt onkin tilauksen myötä mahdollisuus harjoittaa huulipunien käyttöä, sillä tilasin iiison paletin huulipunia. Coastal Scents aina ihastuttaa paleteillaan, joten oli pakko tilata 66 huulipunapaletin setti. Tämän lisäksi tilasin kauan kaivatun huultenrajauskynän, joka sopii punaisiin huulimeikkeihin.

Myös korostus- ja varjostusvärit ovat puuttuneet minulta kokonaan, ja asialle piti tehdä jotain. Sleekin paletin myötä ei enää tarvitse käyttää aurinkopuuteria varjostusvärinä, vaan siihen on nyt ihan oikeat välineet!

Kaikki tuotteet jotka tilasin:
 

 Oliko tuotteissa joku, mikä kiinnostaisi enemmänkin?
Laittakaahan kommenttia, voin tehdä niistä erillisen ja tarkemman postauksen :)

- Dreamer

tiistai 19. helmikuuta 2013

Kevään 2013 meikkitrendit

Tutkiskelin tulevan kevään meikkitrendejä, joista osa olivat ihan mielenkiintoisia. Meikeissä näkyi mm. punaista, mustaa, nudea, vihreää ja sinistä. :) Itseäni miellytti kevään trendeissä erityisesti mattapunaiset huulet sekä tuuheat ripset. Myös rajauksien väreihin on kivaa saada vaihtelua.


Huulet:

Punaiset, täyteläiset ja mattaiset huulet yhdistettynä neutraaliin kasvo- ja silmämeikkiin.



Ripset:

Tuuheat, pitkät ja näyttävät ripset sekä valkoinen kajal silmän vesirajaan
lisäämään ripsien näyttävyyttä. Myös ripsissä näkyy monenlaisia värejä.


 


Rajaukset:

''Suttuisen'' näköiset koko silmän rajaukset yhdistettynä nudehuuliin ja kasvojen neutraaliin meikkiin.



Vihreän ja sinisen sävyiset rajaukset neutraalin meikin kanssa.



Kulmat:

Erittäin vahvat ja tuuheat kulmakarvat, jotka kiinnittävät huomion!


Kasvot:

Heleä, luonnollinen ja hohtava koko kasvojen meikki. Todella luonnollinen, lähes olematon meikki, on varmaankin osa tätä BB-buumia, johon en itse ole tykästynyt ollenkaan. :D


 
Kaikki kuvat harpersbazaar.com

Valokynä käyttöön, kirkastavat sekä heleyttävät pohjustusvoiteet naamaan ja menoksi! :)

- Dreamer

torstai 14. helmikuuta 2013

Dramatic look

Kuvat ovat täysin muokkaamattomia, edes värejä tai valoisuutta ei tarvinnut mielestäni säätää.
Toki kuvan kokoa on pienennetty!
Ensiksi haluan sanoa teille kaikille oikein ihanaa ystävänpäivää!

Ystäväni on niin kiva meikkimalli, että voisin meikkailla häntä vaikka joka päivä! Tällä kertaa laitoin meikin lisäksi myös hiukset, myöskin ruusu ja korvikset olivat omasta takaani. Täysi makeover siis :)

Ajatuksena oli tehdä tummanpuhuva meikki tumman huulipunan kanssa. Päädyin viininpunaiseen/violettiin wet n wildin huulipunaan, joka on muuten aivan tajuttoman upean sävyinen! Huulipuna on yksi esimerkki uusista wet n wildin tuotteista, jotka tulevat huhtikuun aikana Seppälöihin myyntiin. Sain kyseisen punan lisäksi muitakin juttuja eilen postissa, mutta siitä sitten myöhemmin.. ;)

Lopputuloksesta mulle tulee mieleen Esmeralda, tai muuten vaan tumma ja upea kaunotar! Kuvat ovat tarkoituksella vakavia, sillä minusta se sopii hyvin dramaattiseen meikkiin. Edellinen ystävälleni tehty meikki löytyy tämän linkin takaa. Sieltä näkyy siis myös kuvat hänestä ilman meikkiä :)

Meikkivoide: Maybelline Fit Me, sävy: 125
Meikinpohjustusvoide: Lumene
Silmämeikin pohjustusaine: Lumene
Eyeliner: wet n wild, H2O E881 Ultra Black
Ripsiväri: wet n wild vedenkestävä
Tekoripset: Ebay
Kajal: Lancome
Luomivärit: Coastal Scents 252 luomivärin paletti
Kulmat: wet n wild, Ultimate Eyebrow Kit
Huulipuna: wet n wild, A041 Ferguson Crest Cabernet
Puuteri: Grimas
Aurinkopuuteri: Flormar

Mitäs te pidätte tästä dramaattisuudesta? :)

- Dreamer

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Sekaihon meikinalusvoide


Itselläni on sekaiho, eli rasvoittuva mutta pintakuiva iho. Ihoni tarvitsee kosteutusta, mutta kiiltää herkästi liian rasvaisista voiteista. Erisanin kosteuttava kasvovoide on sopivan kosteuttava päiväkäyttöön, eikä ole rasvaista. Voide kuivuu hetkessä iholta vaikka sitä laittaisi reilumminkin, joten ei tarvitse kauaa odotella kuivumista ennen meikkivoiteen laittoa. Tämä on nopeuttanut ainakin omia aamurutiinejani, joten suosittelen tätä ehdottomasti teillekin. :)

Hintaa en tarkalleen muista, mutta ei tämä mitään kallista ollut. Erisan onkin varmasti kaikille tuttu merkki jo entuudestaan, ja voidetta löytyykin lähes joka marketista. Niin kosteuttavaa tämä ei ole, että yövoiteena käyttäisin, joten ehdotan tätä päiväkäyttöön ja erityisesti meikinalusvoiteeksi. Kyseisen voiteen kyljessäkin kehutaan sen olevan erinomainen meikinalusvoide. Illalla ennen nukkumaanmenoa kannattaa laittaa hieman rasvaisempaa ja kosteuttavampaa voidetta, silloin ihon kiillolla ei ole väliä. Plussaa voide saa siitä, että se on tarkoitettu herkälle iholle; se ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.


- Dreamer

tiistai 12. helmikuuta 2013

Uusia tauluja!




Nappasin tänään kaupasta mukaani edulliset, mutta kauniit taulut. Hinta oli todella naurettavan alhainen, vain kaksi euroa kappale! Itse tykkään näistä kovasti, mutta jätän ne vielä odottamaan tulevaisuuden omaa kotiani. Taulut ovat ihanan väriset ja juuri sopivan kokoiset. Olen muuten miettinyt, että jakaisin täällä blogissani hieman omaa elämääni enemmän, enkä pelkästään meikkivinkkejä. Mitä mieltä olette, pitäisittekö siitä? Toki blogini pysyy kosmetiikkapainotteisena, mutta olisi kiva kirjoitella myös muustakin!

Ps. Niin ja kuvissa vilahtaa myös uudet koristevalot, jotka komeilevat huoneessani yhden koko seinän mitalla katonrajassa. Aika kivaisat nämäkin :)

- Dreamer

torstai 7. helmikuuta 2013

Pin up -tyylinen meikki


Heippa taas rakkaat lukijat! Tällä kertaa on aiheena ystävän isosiskolle tehtyä meikkiä, jossa vilahtaa hieman pin up -henkistä tyyliä. Multa pyydettiin enemmän huuliaiheista postausta ja pin up meikkiä, ja tässä sitä nyt olisi!

Halusin tehdä käytännöllisen meikin, jossa kuka tahansa voisi viihtyä - myös sellainen joka ei normaalisti ole mitenkään pin up -tyylinen. En siis täysin tehnyt pin up-tyylistä meikkiä, vaan jotain sinne päin missä oli kuitenkin selkeä vivahde kyseisen tyylin kanssa. Kulmien vahvistus oli tärkeä osa tätä meikkiä, ja se onnistuikin kulmavahan sekä Coastal Scentsin paletin kanssa. Luomiväreiksi taas valittiin maanläheinen ruskea, vaalea shimmerluomiväri sekä hohtavaksi pilkuksi luomen keskelle kultainen luomiväri. Nämä värivalinnat antoivat tilaa ja huomiota myös muulle, joten paksut rajaukset ja tekoripset olivat omiaan tässä meikissä. Punaiset huulet onnistuivat hyvin Wet n Wildin räikeän punaisella huulipunalla, jossa oli sopivasti kiiltoa ja myöskin näyttävyyttä.

Jos olisin halunnut tehdä täysin pin up -tyylisen meikin, olisin ensiksi ottanut turhat kultaiset ja vaaleat luomivärit pois, ja jättänyt luomille ainoastaan hieman hohdetta sekä haalean luomivaon korostuksen ruskealla luomivärillä. Paksun eyelinerillä tehdyn rajauksen olisin jättänyt ainoastaan yläluomelle siipimäisellä jatkeella ulkonurkasta, ja lisännyt silmien alle ainoastaan alaripsiin ripsiväriä ja jättänyt kajalit yms. pois. Tekoripsien lisäksi olisin lisännyt lopulta yhtä punaista huulipunaa, mutta aurinkopuuterin tilalle vaihtaisin hempeän poskipunan.

Valitettavasti en tajunnut ottaa kuvia ilman meikkiä, mutta toivottavasti saatte tästä irti kaiken oleellisen. Ystävän sisko oli tyytyväinen tähän meikkiin, ja se helpotti mieltäni :) Itse olin tyytyväinen tähän meikkiin siihen asti, kunnes Rimmelin eyeliner alkoi jostain syystä varisemaan silmien alle. Möh, voi että kun ärsytti! En kyllä todella enää sitä käytä, pitää siirtyä takaisin tuttuun ja turvalliseen wnw :n eyelineriin tai hankkia uusi.

Mitäs te pidätte tästä meikistä? :)

- Dreamer

tiistai 5. helmikuuta 2013

Grimasin hohdeluomivärit = ♥


 Viime viikolla ei tullut kuin yksi postaus, sillä netin ja koneen kanssa oli ongelmia. Nyt on toivottavasti kaikki kunnossa, ja saan taas tehtyä postauksia :) Kävin vähän aikaa sitten hamstraamassa Grimasin tuotteita, ja tällä kertaa ne olivat hohdeluomivärejä. Kuten kuvista näkyy, ne ovat aivan ihania!

Kuvien värejä ei edes tarvinnut muokata, sillä luomivärit näyttäytyvät kuvissa aika saman värisinä kuin oikeastikin. Ainoastaan vihreä on hieman vähemmän turkoosi, kuten swatchissa (alin kuva) näkyy. Violetissa taas hohtaa ihanasti sininen, kun sitä laittaa luomelle. Lempparia en näistä osaa valita, sillä kaikki ovat niin upeita sävyjä. Parhain koostumus on kultaisessa ja punaisessa, sillä ne ovat todella pigmenttisiä.

Parhaimman tuloksen näissä saa, kun ensin kastelee esim. vedellä siveltimen kosteaksi ja sen jälkeen sipaisee sivellintä luomivärissä. Näin voi tehdä myös rajaukset! Hennon ja hohtavan lookin saa aikaan, kun ei käytä vettä ollenkaan, vaan laittaa kuivalla sudilla luomiväriä silmäluomille. Swatcheissa on tehty niin, että ensin on vedetty kostealla siveltimellä paksu viiva, ja sen jälkeen töpötelty sormella vielä samaa luomiväriä kuivana hieman siihen päälle. :) Meikkikuvia on näistä joskus tulevaisuudessa tulossa, jahka saan muitakin rästissä olevia postauksia tehtyä.

Onko teillä kokemusta näistä?

- Dreamer