tiistai 26. maaliskuuta 2013

Smokey eyesiä ja naamakuvia


Siinä niitä kauan toivottuja naamakuvia nyt olisi muutama kappale, olkaapa hyvä! Perjantaina silmämeikiksi päätyi joka tilanteeseen toimiva smokey eyes. Vähän aikaa sitten tilattu Sleekin paletti oli oiva paletti savuisien silmien tekemiseen, olen aivan rakastunut kyseiseen palettiin. Ympyröin paletin kuvasta meikissä käytetyt luomivärit; metallista hopeaa, glitteristä tummaa harmaanruskeaa sekä mustaa. Suosittelen muutenkin Sleekin meikkejä, etenkin luomivärejä, kaikille! Nuo ovat aivan mahtavia ja tulen varmasti ostamaan monta palettia lisää. Pretty.fi houkuttelee taas Sleekin meikeillä, joten pitää olla nyt varuillaan ennen kuin pankkitili on tyhjä.

Asiasta kukkaruukkuun: mua ärsyttää kuvailla digikameralla meikkejä, kuvista tulee jotenkin ''likaisen'' oloiset, vaikka todellisuus on aivan toista. Kuvat myös ylivalottuu ja näytän vielä enemmän kalkkilaivan kapteenilta kuin normaalisti. Asetuksia pystyy hieman säätämään, mutta ei riittävästi verrattuna järkkäriin. Noh, kelvatkoon nyt tämän kerran. Ostin muuten pitkästä aikaa taas Color Maskin Pepperin, nyt on taas ihanan punaiset hiukset.. ja niin on myös hiusraja :D

- Dreamer

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Oriflamen tilaus








Kaikki kuvat Oriflamen sivuilta.

Tänään lähti tilaukseen ensimmäistä kertaa Oriflamen tuotteita, joita jo odottelen kovasti. Erityisesti helmiäishohteinen huulivoide ja raikastava kasvovesisuihke (jota voi käyttää myös meikin päälle!!) kiinnostavat todella paljon. Kokemusta mulla ei Oriflamesta ole sen enempää, kuin yhden ripsivärin ja huulipunan verran. Molemmat olivat todella positiivisia kokemuksia, joten yhtään aikailematta päätin tilata reilulla kädellä tuotteita.

 Yritin pähkäillä ja tilata mahdollisimman monenlaisia tuotteita, enkä esimerkiksi pelkästään meikkejä. Kannattaa muuten ehdottomasti seurailla vaikkapa Oriflamen sivujen kautta noita esitteitä, siellä on hyviä alennuksia! Itse ostin pelkkiä alennustuotteita, joten loppusumma ei huimaa päätä. Jonkunlaista arvostelua voisin kirjoitella jahka pääsen näihin ihanuuksiin käsiksi. :3

Kannattaa muuten tilailla aina mahdollisimman nopeasti tuotteet jos se vain on mahdollista, sillä osa tuotteista saattaa loppua jo ennen viimeistä tilauspäivää. Itsellä kävi niin, että kaksi tärkeintä tuotettani, jotka olisin tilannut, olivat jo harmillisesti loppu. Tällä kertaa jäin ilma kynsinauhavoidetta sekä huulipunan pohjustusvoidetta, jotka olivat todella kivassa tarjouksessa. Ehkä ihan ymmärrettävääkin, kun viimeisenä päivänä vasta syynäsin tarjoukset.. :D

Onko teillä kokemuksia Oriflamesta?
Jätä kommenttisi tänne muidenkin nähtäväksi!

- Dreamer

torstai 14. maaliskuuta 2013

Uusia huulipunia


Heippa te ihanat lukijat! Ulkona on ihan kauhea lumisade, joten mikä sen parempaa kuin postailu :) Kuvasin teille äskettäin ostamani uudet huulipunat, jotka hankin Punanaamiosta. Ne maksoivat 2,90e/kpl, eli ihan kokeilemisen arvoiset. Myyjäkin kertoi, että punien hinta-laatusuhde on oikein hyvä, ja että niistä tulee ihan oikeasti väriä. Hän oli kyllä oikeassa!

Kun törmäsin erikoisen värisiin huulipuniin Punanaamiossa, mun oli vain pakko ostaa ne. Jokaiselle olen keksinyt jo silmämeikin kaveriksi, ja myös uudet ripset pääsevät kyllä käyttöön näiden kanssa. Eihän nämä kovin käytännölliset ole, mutta erinomaisia hieman omaperäisempiin meikkeihin vaikkapa blogiin esiteltäviksi. :) Hienosti kerkesin muuten ennen kuvailuja sähläämään palan pois tuosta hopeasta huulipunasta..

Swatchit kuvastaa aika hyvin sitä, miltä ne huulissa näyttävät. Musta ja kultainen (?) ovat tosi pigmenttisiä, ja peittävät huulen oman värin hyvin. Hopea taas jättää huulen punaisuutta hieman näkyviin, mutta antaa tosiaankin kiiltoa ja hopeaa, vaikka ei olekaaan niin peittävä. Hopeaa voisi kyllä käyttää esim. tuon mustan punan päällä antamaan säihkettä. :) En löytänyt näistä mitään sen kummempaa merkkiä, joten kai se tuo Lip Stick on? Noh, Punanaamiosta näitä kuitenkin saa.

Loppuun kuvailin vielä uutukaisen meikkipussin, jonka ostin Seppälästä. Hinta oli vajaa kymmenen euroa, joten ei paha. Tuo pussukka on sopivan pieni, ja erittäin kaunis. Oli kyllä hintansa väärti!

- Dreamer

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Lisää irtoripsiä!



Käväisin eilen hakemassa täydennystä ripsivarastooni, ja Seppälän perusripsien lisäksi Punanaamiosta tarttui mukaan uudenlaisia tekoripsiä, sekä Duon musta liima. Duosta olen kuullut pelkkää hyvää, joten en voinut vastustaa houkutusta. Vanhat liimani ovat loppu, joten ostos tuli juuri sopivalla hetkellä. Nuo Seppälän ripsien mukana tulevat kirkkaat liimat ovat superhuonoja, joten käytän niitä vain, jos mitään muuta ei löydy koko kämpästä.

Mitäs tykkäätte ripsistä? Mulla on näille jo monta inspistä, joten näette uusia ripsiä seuraavan kerran meikkien kanssa.. ;)

Irtoripset kuvissa:

1. Grimas, 8,85e
2. Ardell, 4,90e
3. Ardell, 4,90e
4. Seppälä, 2,95e
5. Seppälä, 2,95e
6. Duo 7g, 9,90e

- Dreamer

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Vastavärimeikki

Nyt on yksi toive toteutettu, nimittäin vastavärimeikki. Multa pyydettiin meikkiä, jossa yhdistyy sekä vihreä että punainen. En osaa sanoa kuinka hyvin vastavärit tulevat esiin, tai onko tämä ylipäätään yhtään sinne päin mitä pyydettiin, mutta tässä sitä nyt olisi! :3



Meikki on heitetty päästä samalla kun tein sitä, en suunnitellut ollenkaan. Aluksi tämän ei edes pitänyt olla vastavärimeikki, mutta kummasti se ajatus juoksenteli meikkaillessa. En nyt tiedä onko tämä hieno, erikoinen ainakin, mutta jollain tavalla pidän tästä kovasti. Kovin käyttökelpoinenhan tämä ei ole, mutta glitter osaa aina ihastuttaa joka meikissä. Siipimäisyys ja selkeät viivat ovat osa tätä meikkiä, ja ne toimivat ihan hyvin :) Irtoripset seppälästä, vihreä eyeliner Wet n wildin, punainen ja tumma luomiväri Coastal Scentsin, sekä kultainen irtoglitter Grimaksen.

Mulla oli teille myös toinen vastavärimeikki punaisella ja vihreällä, mutta ajattelin sen olevan liian tylsä. Jos teillä on jotain meikkiehdotuksia, niin aina saa ehdottaa ja kommentoida!

Nauttikaa viikonlopusta!

- Dreamer

perjantai 8. maaliskuuta 2013

100. Postaus! :)









Sadannen postauksen kunniaksi sutaistu meikki! Näytän todella oudolta nämä meikit päällä, silmät näyttävät ihan ylisuurilta. Alien look on ihan jees :--D

Tänään lähden viettämään poikaystäväni kanssa kotoisaa iltaa, sekä juhlistamme hieman myöhässä seurustelumme 2-vuotispäivää. Niin se aika rientää! Aluksi suunnitelmissa oli lähteä oikein hienosti syömään, mutta kotona yhdessä tehty illallinen olikin parempi idea. Poikaystävä on armeijassa tällä hetkellä, joten on kiva nauttia yhteisestä ajasta ihan vain olemalla yhdessä ilman erikoisempia suunnitelmia. :)


Ihanaa viikonloppua teille, myöskin hyvää naistenpäivää!

- Dreamer

torstai 7. maaliskuuta 2013

Coastal Scentsin huulipunapaletin testausta


Kerroin vähän aika sitten postauksessa tilanneeni Pretty.fi :stä Coastal Scentsin huulipunapaletin, jossa on sävyjä 66 kappaletta. Odotin innolla palettia, jotta pääsisin tekemään monen sävyisiä huulimeikkejä. Postista kotiin päästyäni kokeilin muutamia sävyjä heti ja otin niistä teillekin kuvat:


Olen suoraan sanottuna kyllä hitusen pettynyt. Kaikki paletissa olevat sävyt ovat koostumukseltaan kermaisia ja kiiltäviä - eivät siis kovin pysyviä. Tämän lisäksi osa sävyistä olivatkin huulikiiltoja, eivät punia. Esimerkiksi vasemmalla ylälaidassa näkyvät keltainen olikin ''vain'' kultaista hohtoa antava huulikiilto, eikä keltainen huulipuna. Höh! Olisin kaivannut hieman mattaisempia ja kestävämpiä sävyjä.

Eniten ongelmia aiheuttivat siniset sävyt, kuten kuvasta näkyy. Huulipuna näytti pyyhkiytyvän pois jo heti kun ylä- ja alahuuli kosketti toisiaan. Tämän lisäksi sivellin jätti ikävät viivat siniseen väriin huulissa, eikä sormella töpöttelykään auttanut; se vain pahensi asiaa poistamalla koko värin huulesta. Voipi olla, että oikein kunnon pohjustus sekä puuterilla avustettu matta pinta auttaisi asiaa, epäilen asiaa kyllä kovasti.

Onneksi paletissa oli sävyjä, jotka antoivat ihanan yllätyksen. Kuvakollaasissa näkyvät sävyt (paitsi sininen) olivat ihania, etenkin kermainen vaaleanpunainen oli positiivinen näky huulilla. Niiden laittamien onnistui sekä siveltimellä, että sormella töpöttelemällä. Siveltimellä laittaminen antoi voimakkaamman värin, kun taas sormen avulla huuliin sai hieman hennomman sävyn.

Vaikka siniset sävyt olivat todellinen pettymys, positiivista on se, että paletista löytyy niin hentoja kuin voimakkaitakin värejä. Hintaan verrattuna en edes epäillyt, etteikö näistä joku olisi huonompi. Oranssit, vaaleanpunaiset ja punaiset sävyt ovat ehdottomasti lemppareitani tästä paletista, niitä tulen varmasti käyttämään tulevissa meikeissä. Suosittelen kuitenkin ostamaan jotain muuta, ellet sitten juuri etsi näitä kermaisia punia. :)

- Dreamer

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Indian Inspired Makeup



Olin saanut jo viime vuonna Oriflamen ihokorun poikaystäväni äidiltä, enkä koskaan muistanut käyttää sitä. Nyt löysin sen, ja mietin mitä tekisin sillä. Sain ajatuksen, että se sopisi otsaan laitettavaksi koruksi kivan muotonsa vuoksi.

Tästä innostuneena googlettelin hieman erilaisia meikkejä, ja päädyin lopulta valitsemaan silmämeikin väreiksi oranssia, kultaa/keltaista sekä punaista. Yleensä intialaisen morsiamen meikissä on voimakkaat värit, rajaukset ja ripset, joten tämä sopisi vaikkapa intialaiseksi häämeikiksi. Toivottavasti tämä voimakkuus ja tulisuus välittyy teille lukijoillekin. :)

- Dreamer

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Wet n wildin uudet tuotteet!

Wet n wild julkaisee uudet tuotteensa Suomessa huhtikuussa, joita saa siis Seppälöistä. :) Sain muutamia tuotteita kokeiltaviksi, ja osaa olen kerennyt käyttämään jo enemmän. Tässä postauksessa olevat tuotteet eivät siis ole ainoita uusia tuotteita, vaan vain osa niistä! Minua ei siis käsketty esitellä näitä, vaan halusin ihan itse näyttää nämä tuotteet teillekin. :)


Huulirasva:

Tässä uutuus huulirasvassa on pieni pinkki vivahde, joka on kiva lisä huulirasvassa. Juicy Lip Balm on jotenkin tosi ''liukasta'' ja kiiltävää, hieman kuin jokin huulikiilto. Ei siis tahmaa ollenkaan, vaan antaa kivan kiillon. Olen huomannut, että tämä kosteuttaa kivasti, sekä sisältää myös suojakertoimen 15. Tämä ei tuoksu eikä maistu vadelmalta (vaikka luvataankin marjan makua), mutta on hyvin vadelmaisen väristä putkilossa. :) Ehkä jokin pienen pieni makea tuoksu tässä on, mutta sekin aika keinotekoinen. Saa nähdä maistuvatko muun makuiset huulirasvat joltain. Näitä on saatavilla neljässä eri ''maussa'': kirsikka, vadelma, vesimeloni ja mansikka. Juicy Lip Balm on muuten suuuuuren suuri putkilo, joka kestää varmasti pitkään. Hintana on n. 4,95 €.

Wnw esittelee huulirasvan näin: ''Makeilta marjoilta ja hedelmiltä maistuvat huulivoiteet suojaavat auringon UVB-säteiltä ja kosteuttavat huulia tehokkaasti koko päivän. Täyteläiset voiteet sisältävät hoitavia ainesosia kuten avokadoöljyä ja E-vitamiinia.''



 Huulipuna:

Aivan _täydellisen_ sävyinen huulipuna, ja onkin ehdottomasti tätä nykyä lemppari huulipunani. Levittyy helposti, ja kestää pitkään huulilla. Mulla oli hieman ongelmia huulipunan poistossa - väri ei meinannut millään lähteä huulilta, joten ei ole ainakaan pysyvyydestä valittamista! Ostaisin tätä koska vain, suosittelen jokaiselle. :) Hinta on n. 6.95 €.

Wnw esittelee huulipunansa näin:
''Hoitavia vitamiineja, mineraaleja, ja anti-aging-ainesosia sisältävät punat tekevät huulista tasaiset ja suudeltavan pehmeät. Höyhenenkevyt koostumus, hohtavat sävyt ja runsas pigmentti takaavat kauniin, pitkään kestävän lopputuloksen.''


Ripsiväri:

Ripsiväri, jossa ei ole tarpeeksi volyymia omille ripsilleni. Suosittelen tätä niille, jotka omaavat pitkät ripset jo entuudestaan, ja haluavat luonnollisen lookin. Ripsivärin harjasosa on kuitenkin kaareva ja tuuhea, jolla saa luonnollisen näköiset ripset ilman paakkuja. :) Mascaraa on saatavilla mustana, ja hintaa on n. 8,95 €. Wet n wild esittelee tätä maksimaalista volyymia antavana ripsivärinä, mutta omiin ripsiini en tätä huomannut:

''Turn up Volume Mascara tuplaa ripsien pituuden ja antaa niille maksimaalista volyymi luoden silmiin dramaattisen katseen. Erityisen harjaspään avulla väri levittyy tasaisesti ilman paakkuja samalla, kun maskaran sisältämät ainesosat hoitavat ja vahvistavat ripsiä''


Huulikiilto:

Ainoa oikea pettymyksen aiheeni tuotteista oli tämä, joka vieläkin ihmetyttää mua. Esitteessä tuotteesta luvataan näin: ''Silkkisen pehmeä huulikiilto, jonka intensiivinen väri kestää jopa kahdeksan tuntia! Kevyt koostumus kosteuttaa, hoitaa ja ravitsee huulia. Kiilto levittyy pehmeästi, eikä jätä huulille tahmaista tunnetta.''

Yritin monena päivänä laittaa tätä, mutta en vain onnistunut. Joka kerta kun levitin tätä huulille ja laitoin huulet yhteen, jotta väri leviäisi paremmin, se vain katosi. Huulien reunoille jäi hieman kiiltoa ja väriä, mutta huulten keskiosassa ei ollut enää merkkiäkään huulikiillosta. Koostumus oli hyvin erikoista, eikä se kyllä jättänyt tahmaista tunnetta huulille, mutta ei myöskään kiiltoa. En kyllä ostaisi tätä, oli aivan ihmeellistä. Tätä on saatavina 13 eri sävyssä, ja hintana on noin 5,45 €. Toivon, että minun kappaleeni on vain joku huonolaatuinen. sillä wet n wildillä on yleensä ollut suurin osa tuotteista tosi hyviä.


Kynsilakat:

Valitettavasti näistä ei ole kuvia kynsillä, mutta ne näyttävä pullossa samalta kuin kynsillä. :) Lakkapullot ovat ihanan luksuksen näköisiä, ja lakat ovat todella miellyttävän värisiä. Lakkoja on saatavana 21 eri sävyssä, ja hinta on noin 6,95 €. Odotan sormet syyhyten, että pääsen ostamaan lisää sävyjä. :) Ainoa miinus oli hieman liian leveä suti, mutta sekin on jokaisen oma mielipide.

Esittely: ''Tyrmäävän upeat, dramaattiset sävyt edustavat innoittajansa kokeilunhaluista tyyliä sähäkästä rock'n'rollista särmikkääseen glamouriin. Glitteriä, kimalteita ja tekstuureja sisältäviä trendivärejä voi yhdistellä loputtomasti erilaisten tyylien aikaansaamiseksi.''


 Tässä eivät olleet ainoat uudet tuotteet, vaan muitakin tuotteita on tulossa:
  • Shimmerinen aurinkopuuteri
  • Geelimäinen eyeliner
  • Silmämeikin pohjustusvoide
  • Erilaisia ripsivärejä
  • Kevyet meikkivoiteet
  • Puuterit
  • Luomiväripaletit


Odotatteko jo innolla uutuuksia? :)

- Dreamer

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Easter Makeup

Kauhukseni huomasin, etten ole pitkään aikaan laittanut omia meikkikuviani. Mihkä ihmeen meikkiblogi se on, joka ei edes kuvaa meikkejä? Aika se vain rientää, ja välillä bloggaamiselle todella täytyy tehdä aikaa. Tänään kuitenkin päätin tehdä asiaan muutoksen, joten olkaa hyvä:



Tällä kertaa inspiroiduin keväästä, ja etenkin tulevasta pääsiäisestä. Kevät on kirkkaiden värien aikaa, ja silmämeikkiin ilmestyivät etenkin pääsiäisestä tutut värit - keltainen, vihreä ja oranssi. Mustalla taas halusin tehdä selkeän rajan luomivärin loppumiseen, joten en häivyttänyt mustaa kovin paljoa. Olen kyllä tyytyväinen meikkiin, Coastal Scentsin paletti ei petä koskaan :)

En käyttänyt tätä meikkiä ihmisten ilmoilla, vaan hengailin kotona hetken aikaa näin. Ihan vielä en viitsi mennä ulos näin räikeässä meikissä, mutta ehkä sitten vappuna!

Ps. Ehdottakaa mulle hyviä eyelinereitä, jotka levittyvät helposti! Tällä hetkellä omistan huonon eyelinerin, joka levittyy huonosti (kuten kuvista näkyy). Ihmeellistä mössöä, josta jää rakoja ja epätasaisuutta rajaukseen, vaikka hyvä sivellin onkin.

Mitä mieltä olette? :)

- Dreamer