perjantai 12. huhtikuuta 2013

Glitter Queen


Perjantain kunniaksi pienen pieni glitterpommi. Kenellekään ei varmaan jäänyt epäselväksi, miksi rakastan näin paljon Grimasin glittereitä.. ♥ Ovat älyttömän riittoisia ja pysyvät hyvin luomella Tip Cremen kanssa, suosittelen!

Ihanaa viikonloppua!

- Dreamer

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Starry eyes


Vaihteeksi taas hetken mielijohteesta tehty päätön meikki; glitteriä, timantteja ja tähtiä. Lisäsin myös oikein tummat kuvat meikistä, koska siinä kaikki nämä koristeet pääsevät parhaiten esille. On harmi, kun salamavalossa glitterin upeus sekä timanttien kimallus jää puuttumaan, se kruunaa koko meikin. Silmämeikin tähdet ovat oikeasti turkooseja, mutta erilainen valo saa ne kimaltamaan monissa väreissä.

Meikki on aika simppeli pohjaltaan, sillä ainoina luomiväreinä ovat Sleekin paletin hopea luomiväri (Tinsel) sekä tähtien alla käytetty turkoosi luomiväri (Blue Spruce). Eyelinerina toimii Goshin upea turkoosi vedenkestävä eyeliner, jota on hieman myös tähtien alla. On muuten suorastaan v*tuttavaa pestä ja hangata pois! Älyttömän kestävää :D Musta eyeliner on Rimmelin, tekoripset Seppälän. Glitterinä on käytetty Grimasin Tip Cremeä, timantit ja tähdet ovat hankittu kirpparilta. Koristeiden liimailuun käytin ihan perus kirkasta ripsiliimaa.

Mitäs tykkäätte? :)

- Dreamer

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Tilauksessa: Too Faced The Return of Sexy Palette

Lähde: Too Faced

Pretty.fi :stä (taas kerran) lähti matkalle isoin sijoitukseni pitkään aikaan, nimittäin Too Facedin iki-ihana The Return of Sexy -luomiväripaletti! Hintaa tällä paletilla on 48,90 €, jota en normaalisti kyllä hevillä suostuisi maksamaan kosmetiikasta. Kerrankin mulla oli kuitenkin onnea - olin Facebookissa Pretty.fi :n 2000. tykkääjä, joten voitin 20 euron arvoisen lahjakortin! Jeee :)

Mietin pitkään, mihin sijoittaisin 20 euron lahjakortin. Urban Decay ja Too Faced on himottanut mua jo kauan, mutta kun ostin jo UD :n silmämeikin pohjustusvoiteen sekä luomivärin, päätin tilata Too Facedin luomivärejä. Luomivärien valinta oli todella vaikeaa, mutta lopulta päädyin tähän monipuoliseen settiin, josta voi loihtia niin räväkän kuin hillityn meikin. Teen itselleni mieluiten näyttäviä meikkejä, joten täysin neutraalille paletille ei edes olisi käyttöä.

Googletettujen swatchien perusteella luomivärit ovat pigmenttisiä ja todella shimmerisiä, osassa on myös glitteriä. Tämä paletti on saanut kritiikkiä siitä, että se sisältää vain yhden mattaisen luomivärin. Itseäni se ei kuitenkaan haittaa, sillä rakastan shimmerisiä sävyjä. Toki kulmaluulle glitterinen tai aivan liian shimmerinen luomiväri ei toimi, mutta katsellaan sitten kun paletti tulee postista.

Luomivärien lisäksi paletti sisältää myös mustan vedenkestävän kajalin sekä pienen silmämeikin pohjustusvoiteen. Ei paha, sillä googlettelujen perusteella tuo kajali näyttäisi olevan todellakin pikimusta ja erittäin kehuttu mm. pysyvyydestään. Tulen itse myöhemmin kertomaan tästä kyseisestä paletista ja teen varmasti muutamat meikit esiteltäviksi, kunhan vain saan tämän paletin omiin käsiini. Can't wait!

Tänään lähden pitkästä aikaa viettämään laatuaikaa serkkuni kanssa. Olenkin jo lupautunut meikkaamaan hänet, mikäs sen parempaa!

Kivaa tiistaita kaikille

- Dreamer

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Just some accessories


Tykkään kovasti jokaisesta, etenkin piikkisormus on uusi rakkaus

Piikkisormus 3,95e, Seppälä
Riippukorvikset 3,75e, Glitter
Niittirannekoru ~2e, Lindex
Nappikorvikset 2e, Glitter
''Timantti''kaulakoru 4,50e, Glitter
Niittipanta 3,95e, Seppälä
Wetnwild Sugar Coat 4,95e, Seppälä
Rimmel Apricot Punch 1,50e, Tokmanni
Wetnwild I Need A Refresh-Mint 4,95e, Seppälä

- Dreamer

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kokeilussa: Sleek MakeUP i-Divine Sparkle 2 Palette


Rakastun Sleekiin enemmän ja enemmän. Omistan Sleekiltä nyt luomiväri-, korostus- sekä kulmaväripaletin, joista olen onnellisempi kuin koskaan. Tämä Sparkle 2 -paletti on ollut näinä päivinä todella kovassa käytössä, melkeimpä enemmän kuin Coastal Scentsin 252 paletti. Ihan jokainen värinappi on paletissa aivan täydellinen; ihanan pigmenttinen, glitterinen sekä osassa myös metallinen.

Osa luomiväreistä oli jopa hieman voidemaisen tuntuisia, ja ne tarttuivat todella hyvin luomelle. Supervoimakkaan tuloksen sai, kun siveltimen sijasta levitti sormin luomiväriä. Tuntui, että esimerkiksi Tinselistä sai ehkäpä jopa paremman tuntuman sormin levittämällä :) Toki se riippuu myös siveltimestä, minulla kun ei ne kaikkein kalleimmat siveltimet ole (Coastal Scentsin).

Blue Spruce, Festive ja Tinsel ovat suosikkini tästä paletista, toki kaikki sävyt ovat kauniita.

En ole ikinä ollut näin tyytyväinen ostokseeni! Suosittelen tätä palettia jokaikiselle. :) Voin vannoa, että jos tykkäät voimakkaista väreistä, et tule pettymään. Ostin tämän siis Pretty.fi :stä, ja aion ehdottomasti hankkia lisää Sleekin luomiväripaletteja. Tässä muutama kuva todistamaan sitä, kuinka tyytyväinen voin olla ostokseeni:

 Festive & Chocolate Penny

Gold Ribbon & Truffle:

Tinsel & Blue Spruce

Minkälaisia kokemuksia teillä on Sleekistä? :)

- Dreamer

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Postia blogin lukijalta


Posti toi tällaiset yllätykset, joiden lähettäjänä oli ihana Nonnu (Nonnula-blogin pitäjä)!
Oriflamen postauksen ohessa olin kirjoitellut, etten ole kokeillut vielä Avonia, joten ystävällisenä eleenä Nonnu lähetti suostumuksestani pari yllätyspurnukkaa Avonia kokeiltavakseni. Super isot kiitokset hänelle, kun jaksoi postittaa ja antaa pari kivaa juttua vieläpä ilmaiseksi! Molemmat tuotteet vaikuttavat lupaavilta ja tarpeellisilta; hiusnaamio sekä puhdistusgeeli. Nämä pääsevät heti kokeiluun ja toivottavasti myös pitkäaikaiseen käyttöön. :)

Hiusnaamiosta luvataan näin: ''Runsasta kiiltoa ja kosteutusta antava hoito tekee hiuksista pehmeän tuntuiset ja terveen kiiltävät. Auttaa suojaamaan ja vahvistamaan hiuksia ja kosteuttaa niitä välittömästi tyvestä latvaan.'' Latvani ovat aika kuivat (hiustenleikkuu on vähän jäänyt..), joten toivon, että tämä todella kosteuttaa hiusta. Hiusnaamioiden käyttö on omalla kohdallani jäänyt todella vähäiseksi, ehkäpä tämä tuote korjaa asian. Odotukset ovat aika korkealla ''Moroccan Argan Oil'' :in mainitsemisen takia, luultavasti voisin itsekin ostaa tuotteen pakkauksen houkuttelevuuden perusteella.

Puhdistusgeeli taas esitellään näin: ''Voidemainen puhdistusgeeli on kehitetty käyttäen H2O Power -teknologiaa. Poistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet. Jättää ihon puhtaan tuntuiseksi, sileäksi ja kosteutetuksi. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Kliinisesti ja dermatologisesti testattu.'' Pakkaus on aika yksinkertainen ja huomaamaton, mutta pidetään peukkuja sen sisällölle! Tuotteen lupaukset kuulostavat hyviltä, ja toivonkin kosteuttavaa vaikutusta eniten. Iho ei saisi jäädä kiilteleväksi tai öljyiseksi, mutta ei silti liian kuivaksikaan. Myös oikein puhtaan tuntuiset kasvot olisivat plussaa. Aika näyttää, miten tämä putsari toimii. :)

Onko teillä näistä tuotteista kokemuksia? Ajattelin tehdä tarkempaa postausta muutaman viikon kuluttua, kun tuotteita on oikeasti tullut käytettyä. Kertokaa ihmeessä kokemuksistanne!

Ps. Vielä kerran suuren suuri kiitos Nonnulle

- Dreamer

torstai 4. huhtikuuta 2013

Tutoriaali: Vastavärimeikki


 Vastaväreillä on kiva leikitellä. Ne saavatkin aikaan meikin, joka ei ole ainakaan liian tylsä! Värit ovat siis ns. toistensa vastakohtia, eivätkä ole sopusoinnussa keskenään. Se tuo kivaa räväkkyyttä meikkiin, ja kerää taatusti katseita. Itse tykkään todella kovasti violetin ja keltaisen yhdistelmästä, joten päätin tehdä tutoriaalin tästä meikistä. Toivottavasti tykkäätte ja uskallatte kokeilla itsekin :)

Tutoriaali:
Aloitetaan meikittömästä silmästä. Silmämeikin pohjustusaineen jälkeen lisää vaaleaa shimmerluomiväriä koko luomelle, myöskin sinne silmän sisänurkkaan sekä kulmaluulle.
Lisää runsaasti kirkkaan keltaista luomiväriä. Kannattaa muuten tehdä kasvomeikki vasta silmämeikin jälkeen, jotta varissut luomiväri on helpompi poistaa kasvoilta. Tässä vaiheessa ei ole väliä, vaikka luomiväri olisi todella tönkösti luomilla; se kyllä häivytetään!
Häivytä keltainen luomiväri siten, että keltainen luomiväri on hennoimmillaan silmän sisänurkassa ja voimakkaimmillaan ulkonurkkaa lähestyttäessä.
Hahmottele vaaleanvioletilla sävyllä rajat, johon aiot lisätä violettia luomiväriä.
Tarkista rajat monesta suunnasta, jotta hahmotelma on mahdollisimman hyvä ja meikki näyttää hyvältä niin silmät kiinni kuin auki.
Lisää runsaasti violettia luomiväriä silmän ulkonurkkaan.Monipuolisemman meikin saat, kun käytät erilaisia sävyjä violetista. Punaviolettia, siniviolettia ym. Itse käytin hahmotteluun lämmintä ja vaaleanpunaiseen taittavaa violettia, kun taas ulkonurkkaan lisäsin lähes sähkönsinistä luomiväriä. Voit lisätä violettia luomiväriä myös alaripsien alle, jotta meikistä tulee hieman voimakkaampi.
Häivytä violetti varovasti, yritä olla sekoittamatta keltaista ja violettia liikaa toisiinsa. Vastavärit eivät häivyty keskenään ollenkaan, joten niistä syntyy likainen yhdistelmä. Häivytä keltainen ja violetti siis erikseen, älä sekoita sävyjä keskenään liikaa.
Lisää rajaus eyelinerillä yläripsien rajaan sekä vapaaehtoisesti silmän limakalvolle mustalla kajalkynällä (jos se vain sopii silmäsi muotoon).Tee rajauksesta mahdollisimman tarkka,
jotta meikki ei näytä suttuiselta.Rajaus voi olla paksu tai ohut,
sen saa itse päättää kumpi näyttää paremmalta :)
Jos teet kissamaisen rajauksen, lisää luomiväriä siten, että luomiväriä on koko rajauksen matkalta.
Lisää ripsiväri sekä mahdollisesti myös tekoripset. Tekoripset antavat volyymia ja potkua meikkiin sekä katseeseen. Tekoripsien liimaan kannattaa panostaa, jotta ripset pysyvät koko päivän paikallaan. Suosittelen ehdottomasti Duon liimaa!
Lisää lopuksi hieman glitteriä, jotta meikki on täysin viimeistelty. Itse taputtelin violetin luomivärin päälle hieman Grimasin Tip Cremeä, jossa kuultaa ihanasti violetit ja siniset sävyt.
Nyt meikkisi on valmis! Tällä voit lähteä vaikka juhlimaan, elokuviin, syömään tai ihan minne vain :)
Lopuksi hieman tummempi versio kyseisestä meikistä, joka näyttää myöskin hyvältä. Hillitymmän meikin saa aina hennoilla shimmerisillä väreillä, kun taas oikein rajun meikin saa esille parhaiten yhdistämällä voimakkaita mattaisia sävyjä sekä lopuksi glitteriä.

Tulipas siitä pitkä! Yritin havainnollistaa meikin eri kohdat mahdollisimman hyvin kuvilla, toivottavasti onnistuin. Mitä te tykkäsitte? :)

- Dreamer