maanantai 20. toukokuuta 2013

Inspiraationa Nälkäpeli


Tällä meikillä osallistuin Kosmetiikkaobsession meikkikilpailuun, mutta voittoa ei valitettavasti tullut. Olin kuitenkin Mizz Annien valitsemassa viiden parhaan meikin joukossa. Jee! :)

Meikin inspiraationa oli The Hunger Games, eli Nälkäpeli. Meikin sävyt sai aikaan The Girl on Fire eli Katniss Everdeen, silmämeikin siipimäinen muoto otti taas inspiraatiota esim. elokuvan kannessa näkyvästä matkijanärhestä. Myös kulmakarvojen loppuosa oli tahallaan nostettu hieman normaalia ylöspäin.

Itse tykkään kyllä kyseisestä elokuvasta ja kävin mielelläni katsomassa sen elokuvissa, mutta en ole mikään suuuuuuuuuuuri fani. Halusin valita elokuvan, jonka on nähnyt moni. Olisi harmi jos hyvä inspiraatio menisi hukkaan siinä, kun kukaan ei olisi nähnyt elokuvaa, eikä täten ymmärtäisi meikin ideaa.

Itse olen yllättävän tyytyväinen meikkiin, yritin saada mahdollisimman tarkkaa ja yksityiskohtaista jälkeä aikaan. Kasvokuvat eivät olleet hirveän onnistuneita, koska alkoi jo hämärtää, mulla oli kiire osallistua ja näytin muutenkin jotenkin tyhmältä (ei siis pelkän meikin takia).

Mitäs te tykkäätte? :)

- Dreamer

torstai 16. toukokuuta 2013

Kesäistä meikkiä

Nyt kävi niin, että voitin Satun järjestämän meikkikilpailun! Jeeeee :) Palkintona oli Laveran liquid eyeliner, Sally Hansen Gem Crush sävyssä Lady Luck sekä Clarinsin Gold Attraction paletti, joka sisältää puuterin, kolme luomivärisävyä, ripsivärin, kaksi huulille tarkoitettua tuotetta sekä pienet siveltimet. En malta odottaa palkintoa, se on niin huikean kiva.

Meikkikilpailun aiheena oli Unelmien kesä 2013, kuten mainitsin edellisessä postauksessani. Kyseessä oli siis _kauneusmeikki_. Mulle tuli aiheesta mieleen heti luonto, joten ryhdyin tuumasta toimeen. Kirjoitin Satulle myös hieman yksityiskohtaisemmin inspiraatiostani:

''Sain Unelmien Kesä -meikkiini inspiraation niinkin yksinkertaisesta asiasta, kuin luonnosta. Arvostamme yllättävän vähän niitä asioita, joiden ansiosta kesästä tulee kesä. Haluan tänä kesänä tuntea auringon lämmön ihollani, nähdä kauniin turkoosi meri, ihastella sinistä pilvetöntä taivasta sekä katsella kirkkaanvihreän ruohon kasvua.''

Satun kommentteja kilpailusta sekä meikistäni voit lukea täältä.
 


Mitä te tykkäsitte? :)

- Dreamer

maanantai 13. toukokuuta 2013

Tatuoinnin esittelyä ja muuta höpinää





Ylempänä muutama hyvä biisi, jotka ovat olleet lähiaikoina kovassa kuuntelussa. :)

Mulla on ollut nyt hirveä pähkäily päällä, sillä päätin osallistua pariin meikkikilpailuun. Sain pari päivää sitten tehtyä vihdoinkin sellaisen meikin, jolla osallistuin Satun (Ripsarit Poskilla -blogin kirjoittelijan) järjestämään meikkikilpailuun. Kilpailun aiheena oli Unelmien kesä 2013, eli mielestäni aika laaja ja haastava, mutta mielenkiintoinen aihe. Tässä puhuttiin nyt nimenomaan kauneusmeikistä, joten hankaluuksia oli!

Olen sellainen meikkaaja, että vedän kaiken vähän överiksi. Ensimmäinen meikki, jonka tein kisaa varten, oli värikäs, koristeellinen ja liiankin erikoinen. Plääh, uusiksi meni. Toisessa meikissä oli sama homma, joten hylkäsin senkin. Kolmannella kerralla aloin olemaan tyytyväinen meikkiin. Siinä oli kaikki tarvittava: väriä, voimakkuutta ja pari pientä yksityiskohtaa. Ennenkaikkea se oli se mitä kilpailussa haettiin - nimittäin kauneusmeikki. Nyt vaan jännätään, kelle tulee voitto! Voin pistää kuvia meikistä sen jälkeen tänne bloginkin puolelle, kun kilpailun voittaja on julkistettu.

Toinen meikkikilpailu, johon aion osallistua, on Kosmetiikkaobsession Mizz Annien järjestämä! Aiheena on elokuvat, jossa meikki voi olla suoraan kopioitu valitsemastaan elokuvasta tai ottaa vain inspiraatiota siitä. Tässäkin kilpailussa on todella laaja aihe, elokuvia kun on aivan kaikenlaisia. Mulla on mielessä yksi elokuva, mutta en ole sittenkään varma mitä haluan. Kuinka hankalaa päättäminen voikaan olla!? Aikaa on muuten 15.5 asti, eli kaikilla on vielä aikaa osallistua. Osallistukaa ihmeessä, sillä palkinnot ovat kivat :) Siellä on meikkikisan lisäksi myös arvonta, johon voi osallistua.

Inspiraatio on hukassa aina silloin, kun sitä kipeimmin tarvitsisi! Ehkä se tästä, onhan vielä pari päivää aikaa.. ;D

Jotta tämä postaus olisi mahdollisimman sekava, niin päätin esitellä teille myös tatuointini. En ole siitä vielä teille edes puhunut, joten olkaapa hyvät:



Mulla on siis yksi tatuointi, jonka otin niskaani 4.1.2012. Kuka tunnistaa kuvan? :) Itse tykkään todella paljon tatuoinnistani, ja sillä on myös tunnearvoa. Se tuo mieleen hyviä muistoja ja on kaikenlisäksi hyvin kaunis. Kuva on otettu juuri tuona samaisena päivänä, kun tatuoinnin otin, joten se punotti vielä kuvattaessa. Kuva on otettu juuri, kun olen putsannut sen ja ottanut kelmun pois, selässäkin näkyvät teipin jäljet.

Otin tatuoinnin Tampereella Kallas Tattoossa, ja se maksoi muistaakseni 180 euroa. Tatuoinnin ottaminen ei juurikaan sattunut, hieman kuin olisi raapinut niskaa. Välillä se myös kutitti, mikä oli aika hassua. Kuvasta tuli todella tarkka ja juuri sellainen kuin halusinkin, olen edelleen todella kiitollinen tatuoijalle hyvästä työstä. :) Lisää tatuointeja aion jossain vaiheessa hankkia, mutta en ole päättänyt vielä mitään varmaksi.

Mitäs te tykkäätte?

- Dreamer

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kokeilussa: Nivea In-Shower Body Milk


Mainonnan uhri ilmoittautuu! Kuten eilen jo kerroin Facebookissa, kipaisin hakemassa Nivean uuden vartaloemulsion, joka levitetään suihkussa ja sitten pestään pois. Siis mitä? En voinut uskoa korviani, kun kuulin mainoksen tästä tuotteesta. ''Silkinpehmeä tunne iholla heti suihkusta tullessa, ei tarvetta levittää vartaloemulsiota enää pyyhekuivauksen jälkeen.'' Joo joo, niin varmaan. Miten ihmeessä tämä voisi toimia, jos emulsio pestään heti pois? Kokeilunhaluisena ihmisenä sekä mainoksesta innoittuneena kipitin päätä pahkaa Tokmannille, jossa tuote olikin sopivasti pienessä tarjouksessa (4,50e).

Tuote pääsi heti tänään kokeiluun, sillä en malttanut odottaa tuloksia. Pesin normaalisti hiukset, laitoin hoitoaineet ja lopuksi pesin ihon suihkugeelillä. Sen jälkeen aloin skeptisenä levittää iholleni Nivean uutuutta. Olin valinnut kuivalle iholle tarkoitetun emulsion, sillä kuiva iho + laiskuus rasvaamisessa = ei niin hyvä juttu. Emulsiossa oli tuttu Nivean tuoksu, joka muuttui aavistuksen miehekkääksi iholle laittaessa. Tämä kuitenkin hävisi jo suihkusta tullessa (tai viimeistään silloin, kun emulsio oli imeytynyt kokonaan), joten ei tarvinnut pelätä, että joku olisi luullut minun kylpevän Axessa.

Levitin tuotetta iholle hieman vähemmän kuin normaalisti olisin laittanut kosteusvoidetta, odotin hetken, ja lopulta pesin emulsion pois. Ihoni tuntui siltä, kuin olisin laittanut siihen hoitoainetta. Emulsio tuntui vaikealta huuhdella pois, sillä iho tuntui aina vain liukkaalta. Juuri siltä, kuin iholle olisi mennyt hoitoainetta hiuksien johdosta. Kuivaamisen jälkeen iho ei enää tuntunut liukkaalta, mutta pehmeyden tunne jatkui, kun tajusin suihkusta tullessa kokeilla jalkojen ja käsieni ihoa. Ne todella tuntuivat kosteutetuilta! Ihan kuin olisin levittänyt rasvaa, ja se olisi jo melkein imeytynyt. Mikään kohta ei tuntunut iholla kuivalta tai kiristävältä, vaan juurikin pehmeältä ja samettiselta.

Uskalsin kirjoittaa tästä tuotteesta jo heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen, sillä olen oikeasti vakuuttunut. Tällainen superlaiska rasvaaja, kuten minä, on ehkä saanut pelastuksen. Suihkussa ei tähän mene aikaa tosiaan kuin se levityksen ja huuhtomisen aika, kun taas rasvailussa saa odottaa ikuisuuden kuivumista. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, itse ainakin jatkan mielelläni käyttöä. :)

Ps. Jos et vielä uskalla koko putelia ostaa, niin Nivealta voi tilata näytteen!

- Dreamer

maanantai 6. toukokuuta 2013

Red Lips

 
Tule pian kesä, tule pian!

Aurinko paistoi kun kuvailin päivän meikkiä, tuli jotenkin kivan kesäisiä otoksia. Oon vasta ensimmäistä kertaa kunnolla sitä mieltä, että kyllä se huulipuna mullekin sopii - ainakin välillä. Huulissa on Coastal Scentsin huulipunapaletista kahta eri sävyistä punaa, sekä hieman valkoista keskiosassa. Valkoisen ansiosta huulista tuli eläväisemmät, eivätkä ainoastaan yksiväriset. Silmämeikistä tein simppelin, vaaleita ja ruskeita helmiäissävyjä yhdistettynä kissarajauksiin ja tekoripsiin.

Ps. Tykkäättekö näistä hieman isommista kuvista? :)

- Dreamer

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Lip Tattoo - ihana, halpa ja helppo erikoisuus


 ..Silloin kun haluaa jotain erilaista meikkiinsä :) Tällaiset koristivat huuliani myös vappuna, joskin hieman erilaisilla kukilla varustettuna. Kestivät koko illan repeilemättä ja lähtemättä! Oon kirjoitellut näistä huulitatskoista ennenkin, tästä näet myös edellisen kokeilun.

Onko joku muukin ihastunut näihin?

- Dreamer

lauantai 4. toukokuuta 2013

Päivämeikki



Too Facedin paletista otettu meikki, taas kerran. :) Tänään mentiin paletin viimeisellä viisikolla, jossa sävyinä olivat ruskea, harmaa/hopea, musta ja vaalea helmäinen. Ruskean ja harmaan/hopean yhdistelmä on mielestäni aika jännä, mutta toimiva. Luomivärien koostumus oli aika outo, samalla todella samettinen ja pehmeä, mutta ajoittain erittäin hileinen ja huonosti tarttuva.

Pettymykseksi koin luomivärit aika haastaviksi, sillä ne varisivat todella herkästi. Luomiväreihin oli lisätty myös glitteriä, jota olikin sitten hetken päästä koko naamassa. 7 Year Itch (vaalea kulmaluulle laitettava shimmerinen luomiväri) oli kaikista hankalin, sillä se varisi todella herkästi niin sormin kuin sivellintä käyttäen, ja oli muuten liian hohtava koko kulmaluulle laitettavaksi. Vaikka käytin Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia (UDEPP), luomivärit lähtivät herkästi pois, jos niihin hipaisi edes vähän. Pitänee laittaa seuraavan kerran enemmän pohjustusvoidetta luomille, jos vaikka sitten jäisivät tahmeampaan pohjustukseen kiinni paremmin.

Meikistä tuli Too Facedin omien ohjeiden mukaan hieman liian glitterinen/shimmerinen arkimeikiksi, sillä kimalletta oli koko silmän ja luomen alueella. Jokaikisessä luomivärissä oli paljon hohdetta sekä glitteriä, joten sotkuisuudelta ei voinut välttyä. Esimerkiksi kuvista voi huomata, miten alaripsien alla ja itse yläripsissä on runsaasti kimalletta. Toki esim. irtoripsillä ylimääräiset hileet voi peittää sekä glitterisen alueen kasvoilla pystyy poistamaan helposti mm. puhdistuslappujen avulla, mutta annan tästä silti paljon miinusta. Voisin käyttää tätä meikkiä hyvin arkena, jos vaihtaisin kulmaluulle laitettavan supershimmerisen 7 Year Itchin johonkin mattaisempaan ja hillitympään luomiväriin.

Sopisiko tämä sinun arkimeikiksesi?

- Dreamer

perjantai 3. toukokuuta 2013

Too Facedin paletin testailua


Pieni blogitauko on ollut paikallaan, ei ole ollut yhtään inspistä kirjoitella. Oikeastaan ei olisi ollut edes mistä kirjoittaa, sillä olen kuljeskellut lähes meikittä pari viikkoa. Vappu teki ainoan poikkeuksen, jolloin naamataulussani oli kerrankin kunnon silmämeikit ripsillä ja timanteilla varustettuna, sekä kukkakuvioinen Lip Tattoo huulissa. Arvatkaa vaan oliko kunnon kameraa silloin mukana?

Eilen lueskeltuani blogeja, sain vihdoin kunnon inspiraation sekä motivaation tehdä postauksia. Bloggaaminen on ihanaa, enkä todellakaan ole kyllästynyt tähän. Välillä on vain hyvä hengähtää ja irtautua kaikesta vähänkin stressaavasta. :)

Tällä kertaa päätin ottaa kuvia The Return of Sexy -paletin avulla tehdystä iltalookista, johon siis otin mallin ylläolevasta Too Facedin ohjelappusesta. Tuloksena oli aikalailla tumma ja violetti smokey eyes, joka on suhteellisen näyttävä ilman irtoripsiäkin. Ikuisena tynkäripsisenä kaipailen lookiin aina lisätuuheutta ripsiin, mutta tällä kertaa uskottelin itselleni, että meikki toimii näinkin. Silmämeikki on kylläkin yllättävän shimmerinen (vaikkei sitä kuvista hirveästi huomaakaan), joten kyseisen paletin omaavan kannattaa olla varuillaan luomiväriä levitettäessä, ettei kimalletta löydy koko naamasta.

Lisäpisteet muuten ylimahtavalle vedenkestävälle kajalille, joka tuli paletin mukana. Mä en ole ollut ikinä kajalin ystävä, vaan eyelinereiden nimeen vannoja, mutta nyt on ääni muuttunut kellossa! Kajal peittyy niiiiiin pehmeästi, ettei mitään rajaa. Ei leviä ympäri luomia, ei liikahdakaan paikoiltaan, vaan pysyy, pysyy ja vielä kerran pysyy. En voi muuta kuin suositella

Meikki syntyi näin:
 
Mitä tykkäätte? :)

- Dreamer