sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Pieni kesäarvonta!


Kävin Emotionissa ostoksilla, ja löysin näin herrrrkullisen värisiä kynsilakkoja! Ajattelin muistaa teitä ihania lukijoita pienellä arvonnalla, sillä ootte jaksanut hyvin pysyä lukijoina, vaikken olekaan ehtinyt viimeaikoina postailla. Iso kiitos teille!

Arvonta on käynnissä tästä hetkestä lähtien viikon verran, eli su 30.6 - la 6.7. Lauantai on siis viimeinen päivä osallistua, eikä klo 00.00 jälkeisiä osallistumisia enää hyväksytä. Olkaapa ajoissa siis :)

Näin osallistut arvontaan:

- Sinun EI tarvitse olla julkinen lukijani, mutta jos olet anonyymi, toivon että keksit itsellesi nimimerkin. Tämä helpottaa arvontaa sekä voittajan löytämistä.
- Laita kommenttiisi sähköpostisi! Sähköpostia vailla olevat osallistumiset hylätään.
- Kerro maukkain kesäherkkusi tältä kesältä. Se voi olla esim. mansikat, minttujäätelö tai vaikkapa festarikojujen ruoka. Koska arvonnan lakat ovat niin herkullisen värisiä, haluan lukea millaisista herkuista te nautitte tänä kesänä :)

Arvonta suoritetaan 7. heinäkuuta. Otan arvonnan voittajaan sähköpostitse yhteyttä! Palkinto lähetetään postitse.

MUISTA SIIS! Arvonta on käynnissä 30.6 - 6.7. Myöhässä tulleita ei hyväksytä. Liitä kommenttiisi sähköpostisi sekä maukkain kesäherkkusi. Jos jätät kommentin ilman sähköpostia tai kesäherkkuja, osallistumista ei oteta huomioon.

Ps. Jos olet alle 18-vuotias, vakuutat osallistumisellasi että sinulla on huoltajasi lupa osallistua tähän arvontaan.


Onnea kaikille arvontaan!

- Dreamer

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Hieman värikkäämpi päivämeikki



Tänään silmämeikiksi päätyivät kullankeltainen, turkoosi, minttu sekä ruskea. Inspiroiduin ja innostuin tästä aivan ihanasta väriyhdistelmästä Charming Nails -blogissa, joten mun oli pakko kokeilla sitä itsekin.

Väriyhdistelmä on mahtava, myöskin kivan kesäinen. Luomivärit ovat yllätys yllätys rakkaasta CS :n paletista, joka on aina pettämätön apu värikkäissä meikeissä. Alaripsien alle laitettu Goshin turkoosi kajali antoi vielä hieman lisäpotkua jo valmiiksi värikkäälle meikille.

Näillä mentiin muuten Salossa tänään! Hieman jänskätti tuo supervärikäs meikki, joten aurinkolasit pysyivät päässä suurimman osan ajasta.. :) Oli muuten ensimmäisiä kertoja, kun jännitin ihmisten reaktioita meikistäni.

Mitäs te tykkäätte?

- Dreamer

torstai 27. kesäkuuta 2013

Roberto Cavalli Eau de Parfum


Rakas Guessin hajuveteni on pian loppunut, joten uusi hajuvesi on ollut etsinnöissä jonkin aikaa. Kymmeniä kymmeniä tuoksuja tuoksuteltuani yksi hyppäsi yli muiden, nimittäin Roberto Cavallin Eau de Parfum. Kauniille sekä upeasti koristellulle 30 ml pullolle tuli hintaa 49 euroa, mikä ei vielä koetellut kipurajojani tuoksujen ostossa. Kelpo ostos siis :)

Olen toisaalta hyvin nirso tuoksuissa, mutta toisaalta en pyri käyttämään samaa tuoksua vuodesta toiseen. Osalla ihmisistä on se jokin tuoksu, mitä he käyttävät ympärivuotisesti tai vaikkapa tiettynä vuodenaikana, mutta itse en ole ikinä pitäytynyt samassa hajuvedessä enempää kuin sen yhden pullollisen. Ainoastaan Viktor&Rolfin Flowerbomb on sellainen, jonka aion ostaa vielä uudelleen.

En pidä yltiömakeista, sporttisista tai liian raikkaista hajuvesistä. Kallistun myös yleensä enemmän voimakkaisiin tuoksuihin, enkä aina erottele päivä- ja iltatuoksuja. Toki oikein vahvat tuoksut (esim. Diorin Hypnotic Poison Eau Sensuelle) jätän mielelläni pois jokapäiväisestä käytöstä.

Jos ihastun tuoksuun, niin se vain tapahtuu. En jaottele tuoksuja merkkien tai ainesosien mukaan, vaan valitsen hyllystä summamutikassa tuoksun (pullon perusteella :D), tuoksuttelen ja arvioin sen. En ole hyvä arvioimaan tuoksuja, mutta olen huomannut tuoksuissani esiintyvän usein vaniljaa ja/tai appelsiininkukkaa. Sokoksen verkkokaupassa Cavallin tuoksu esitellään näin:

''Roberto Cavalli Glam on pehmeän voidemainen kukkaistuoksu. Tuoksu herättää heti huomion ja saa päät kääntymään. Alkutuoksussa valloittaa roseepippuri. Sydäntuoksussa paljastuu vilaus runsasta appelsiininkukkaa. Jälkituoksun täydentää aistillinen tonkapapu.''

 Eau de Parfum tosiaan on pehmeän voidemainen tuoksu. Joku voi mieltää voidemaisen tunkkaisena, mutta itse pidän tästä tuoksusta kovasti. Aluksi tuoksu on aika voimakas, mutta kun laitan suihkauksen iholleni ja annan hetken tasoittua, se muuttuu ihanan pehmeäksi. Itselläni tämä tuoksu ei muutu tippaakaan pistäväksi, vaan kestää iholla koko päivän mukavan pehmeänä eikä pistä nenään liian voimakkaana.

Poikaystäväni sanoi tuoksua hieman ''mummomaiseksi'', mutta kuitenkin hyväksi. Itse en pidä sitä mitenkään mummohajuvetenä, mutten erityisesti nuorillekaan suunnattuna. Tuoksusta tulee mieleen sensuelli ja itsevarma nainen. En nyt väitä olevani mikään sensuelli tai itsevarma, mutta pidän siitä silti kovasti! :D

Ps. Nonnulan Nonnu kirjoitti samaisesta tuoksusta myös kivan arvostelun. Tsekkaa tästä!

Pps. Jos innostuit, Cavallilta on tullut myös uutuustuoksu. Acqua on vieläkin kukkaisempi tuoksu, myöskin paljon raikkaampi. Sama pullo, mutta turkoosina. Katso tästä!

Onko tuoksu jollekin jo entuudestaan tuttu? :)

- Dreamer

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Tauolta palattu :)

Kolmen viikon blogitauko on ollut paikallaan, etenkin nyt kun olen ollut työharjoittelussa. Monenlaisia meikkejä olen tehnyt niin kavereille kuin itsellenikin, mutta kameraa en valitettavasti ole kuljettanut mukana ollenkaan. Tällä viikolla yritän palailla takaisin blogimaailmaan!

Tässä kuitenkin tämän päivän meikkiä:

Vaikka onkin kesä, olen jostain syystä mieltynyt taas tummempiin meikkeihin.

Mitäs te tykkäätte? :)
- Dreamer