sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Weirdo



Meikki lähti taas kerran käsistä, kun aloitin maailailemaan kasvomaaleilla ilman minkäänlaista suunnitelmaa. Lopputulos on vähintäänkin outo, kuvat taas hyvin vihaisia. :D Mitä te tykkäätte?

Valkoinen kasvomaali - Grimas Water Make-Up Pure, 001
Musta kasvomaali - Grimas Water Make-Up Pure, 101
Musta eyeliner - Rimmel, Exaggerate Eye Liner
Valkoinen luomiväri kasvomaalin päällä ja kulmaluulla - Sleek, paletti: Bad Girl, sävy: Innocence
Musta/hyvin tummanharmaa luomiväri - Sleek, paletti: Bad Girl, sävy: Underground
Hopeanharmaa luomiväri - Sleek, paletti: Bad Girl, sävy: Blade
Huulipuna - Dior, Rouge Dior, 651 Tourbillon Pink


- Dreamer

perjantai 27. joulukuuta 2013

Värikäs arkimeikki


Halusin pitkästä aikaa jotain piristävää väriä arkimeikkiin, joten päädyin ehkä hieman erikoiseen yhdistelmään; turkoosiin, kirkkaanvihreään ja harmaaseen. Väriyhdistelmästä tuli kyllä kivan näköinen, vai mitä mieltä olette? :)

Käytetyt tuotteet:

Pohjustusvoide - UDEPP
Harmaa luomiväri - Sleek, paletti: Showstoppers, sävy: Oh So Special
Valkoinen luomiväri kulmaluulla ja sisänurkassa - Sleek, paletti: Showstoppers, sävy: Me, Myself & Eye
Valkoinen kajal -  We Care Icon
Vihreä kajal - GOSH, Velvet Touch Eye Liner, Lemon Soda
Tummansininen kajal -  Rimmel, Exaggerate WP Eye Definer, 230 Deep Ocean
Turkoosi eyeliner - GOSH, Extreme Art Eye Liner, 11
Musta eyeliner - Rimmel, Exaggerate Eye Liner
Ripsiväri - Clinique, Lash Power Mascara ja High Lengths Mascara
Tekoripset - Seppälä
Tekoripsiliima - DUO Dark-Tone




- Dreamer

lauantai 21. joulukuuta 2013

Sugar Skull

Tämä on ensimmäinen sugar skull -meikkini ikinä, vihdoinkin sain tehtyä sen! Olen jo kauan suunnitellut kyseisen meikin tekemistä, mutten ole koskaan saanut sitä aikaiseksi. Ystäväni suostui taas kerran meikkimallina olemiseen, joten sain pitkästä aikaa maalailla muitakin kasvoja kuin omiani. :)



Meikin tein jo noin kuukausi sitten, mutta päätin julkaista nämä kuvat vasta nyt, sillä olin epävarma lopputuloksesta. Aluksi olin kovin tyytyväinen aikaansaannokseeni, mutta lopulta sugar skull näytti aivan liian yksinkertaiselta. Mielestäni kiekuroita olisi voinut maalata kasvoille paljon enemmänkin, koska lopputulos näytti ehkä hieman valjulta. Toisaalta kuitenkin glitter ja silmiä ympäröivät paljetit toivat meikkiin toivottua loistetta. Päätin olla ajattelematta liikoja ja näyttää nämä kuvat teillekin. :)

Mitä mieltä olette, jäikö tämä sugar skull liian yksinkertaiseksi?

- Dreamer 

maanantai 2. joulukuuta 2013

Oh Honey!

Jee, pian on joulu! Joululaulut soivat jo monessa paikassa, eikä lahjaostoksiltakaan ole vältytty. Itse olen ollut tänä vuonna ajoissa lahjojen suhteen, sillä olen suurimman osan lahjoista jo saanut ostettua.

Ostin myös itselleni aikaisen joululahjan, en kylläkään kovin jouluisen. Olen jo hetken aikaa ollut arkituoksun tarpeessa, sillä omistan suurimmaksi osaksi vain vahvoja tuoksuja, jotka sopivat enemmänkin iltakäyttöön. Tuoksuttelin Emotionissa todella monia eri vaihtoehtoja, mutten osannut päättää, minkälaisen tuoksun edes haluaisin. Ei sporttista, liian raikasta, vesimäistä.. Ääh!

Olen aina tykännyt voimakkaista ja hieman raskaista tuoksuista, joten oli todella vaikea löytää tuoksua, joka olisi sopivan pehmeä ja kevyt arkikäyttöön. Yritin pohtia eri vaihtoehtoja lukemattomia kertoja, mutta aina lopulta päädyin tähän yhteen ja samaan tuoksuun:


Marc Jacobsin Honey oli lopultakin tuoksu, johon päädyin yhä uudelleen ja uudelleen. Mietin, voiko tämä olla edes totta? En ole koskaan tykännyt Marc Jacobsin tuoksuista, pulloista puhumattakaan. Olen pitänyt tuoksuja liian keveinä, suhteellisen tylsinä tuoksuina. Pullot taas ovat olleet mielestäni ylityttömäisen mauttomia, vaikka moni niistä pitääkin. Jo pelkkä pullojen yliampuva ulkonäkö on saanut minut kauas Jacobsin tuoksuista, joten en edes tiedä miten päädyin tuoksuttelemaan Honeyta. Onneksi päädyin, sillä se oli pelastus arkeeni :)





Alkutuoksussa on päärynää, hedelmäcocktailia sekä mehukasta mandariinia. Sydäntuoksusta löytyy appelsiininkukkaa, persikkanektaria ja kuusamaa. Pehmeästä jälkituoksusta löytyy hunajaa, kultaista vaniljaa sekä pehmeitä puun tuoksuvivahteita.

Tuoksu on alussa ihanan kirpeä, sopivan raikas. Hetken päästä tuoksu muuttui kirpeästä todella pehmeäksi ja makeaksi, joka miellytti nenääni kovasti. Tuoksu jäi iholleni hedelmäiseksi ja makeaksi, muttei ollenkaan tunkkaiseksi. Se pysyi sopivan raikkaana loppuun asti eikä aiheuttanut inhotusta missään vaiheessa.

Jos tiivistäisin tuoksun esittelyn kahdeksi adjektiiviksi, ne olisivat ''ihana'' ja ''aurinkoinen''. Ne sopivat sekä pullolle että tuoksulle!


Joudun tunnustamaan myös sen, että pidän tästä pienestä pullosta hyvin paljon. Korkki on todella suloinen, eikä pullo ole kokonaisuudessaan liian yliampuva. 50 millin pullo on taas paljon koristeellisempi, mutta pidän tästä pienestä ja yksinkertaisesta paljon enemmän. Vaikka tuoksun pakkaus antaa oletuksen rönsyilevästä ulkonäöstä, sisältä paljastuu sopivan tyttömäinen pullo.

Tuoksusta voisin sanoa kaksi miinusta: hinta sekä pysyvyys. Mielestäni n. 53 euroa 30 ml pullosta on paljon, jos tuoksu ei kestä kovin kauaa. Tuoksu pysyy aika heikosti iholla, joudun päivän aikana suihkuttamaan sitä uudestaan pari kertaa. Onneksi sain tähän alennuksia, sillä en olisi ostanut tuoksua normaalihinnalla. Toisaalta hyväksyn arkituoksussa sen, ettei tuoksu pysy voimakkaana koko päivää. Ehkä en vain ole tottunut näin kevyisiin tuoksuihin vielä ;)


Iskevätkö Marc Jacobsin tuoksut teihin?

- Dreamer