perjantai 25. huhtikuuta 2014

Hopeinen glitterrajaus





Sleek-rakkaus jatkuu aina vaan. 
Rakastan yli kaiken noita luomivärejä, niiiin pigmenttisiä kun ovat!

Glitterrajauksella saa kyllä kivan säväyksen yksinkertaiseenkin meikkiin!

Käytetyt tuotteet:

Meikkivoide - Lumene CC-voide, sävy Light
Puuteri - Rimmel Stay Matte, sävy Transparent
Aurinkopuuteri - Lumene Sun Radiance Face & Body Bronzer
Kulmat - Coastal Scents 252 paletti ja W7 kulmageeli
Silmämeikin pohjutusvoide - UDEPP
Siniset luomivärit - Sleek Bad Girl, sävyt Obnoxious ja Abyss
Vaalea luomiväri häivytykseen - Sleek Snapshots, sävy Martini
Glitter eyeliner - Sleek Glitter Eyeliner, sävy 270 Ice
Musta eyeliner - Lumene Blueberry Intense Liner WP, sävy 1 Intense Black
Tekoripset - Seppälä
Ripsiliima DUO

Mitäs tykkäätte? :)

- Dreamer

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Testissä: Lumenen vedenkestävä eyeliner

Sain Tamperemiitin goodie bagista kaksi kappaletta Lumenen vedenkestäviä eyelinereitä, joita testailin hieman skeptisesti. Minulle on joskus jäänyt huono maku Lumenen nestemäisestä rajauksesta, joten en ollut hirveän innoissani näistä. Etenkin vedenkestävyys oli miinus, sillä herkkäsilmäisenä pelkäsin tämän poiston olevan tuskaa. Annoin kuitenkin uuden mahdollisuuden, ja kuinkas kävikään?






Aika hyvin kävi, sillä näille on löytynyt paikka meikkipussissa. Goodie bagista ilmestyi kaksi sävyä, 4 Grey Crystal sekä 1 Intense Black, jotka ovat vuorotellen olleet lähes jokapäiväisessä käytössä.

Sävy 4 oli hyvin glitterinen tummanharmaa eyeliner, joka näytti erilaiselta eri kulmassa ja valossa. Aurinkoisessa säässä silmät kimaltelivat kauniisti, kun taas toisenlaisessa säässä eyeliner oli tavallisen tummanharmaan sävyinen. Grey Crystal on aavistuksen läpikuultava, joten voimakkaamman sävyn voisi saada lisäämällä sitä esimerkiksi mustan eyelinerin päälle. Sävy 4 on hyvä sävy niille, jotka eivät piittaa aivan mustasta rajauksesta, mutta haluavat kuitenkin pientä säväystä silmiin eyelinerillä.

Sävy 1 on taas todellakin nimensä veroinen, todella intensiivisen musta eyeliner. Ja hyvä niin, sillä mustan rajauksen pitääkin olla todella musta, eikä mikään haalea. Tämä on pysynyt jokapäiväisessä käytössä täysin moitteettomana.


Eyelinerit kuivuvat nopeasti, mikä on iso plussa. Eipä tarvitse raskasluomisena hirveän kauan kohotella kulmakarvoja. :D Mulla joskus tarttuu luomeen väriä eyelineristä myös pohjustajan kanssa, mutta näillä Lumenen eyelinereillä niin ei ole kertaakaan tapahtunut. Siitäkin todella iso plussa! Töissäkään ei tarvitse pelätä rinkuloita luomissa, vaikka syöksyisi hiki hatussa paikasta toiseen.

Yksi miinus on se, että eyelinerit jäävät kiiltäviksi kuivuttuaan. Sehän tarkoittaa sitä, että ne imaisevat itseensä helposti helmiäisen luomivärin, jolloin eyeliner ei enää näytäkään esimerkiksi täysin mustalta.

Toinen miettimistä aiheuttanut asia on eyelinerin sivellin, joka varmasti jakaa mielipiteitään suuntaan ja toiseen. Itse tykkään mahdollisimman ohuista ja taipuvista siveltimistä, jolla saa erittäin tarkkaa jälkeä. Lumenen sivellin on hieman huopamainen, jäykältä vaikuttava sivellin. Asia ei olekaan aivan niin kun sivellintä alkaa käyttämään - sehän myös taipuu! Ei ehkä niin paljoa kuin haluaisin, mutta jonkin verran kuitenkin.

En itse saa tällä aivan niin tarkkaa jälkeä kuin haluaisin, mutta joku toinen varmasti saa. Mieltymyksiä on niin monenlaisia. :) Positiivinen asia on kuitenkin se, että eyelinerin kärki taipuu edes vähän; se helpottaa varmasti monien ihmisten rajauksen tekoa.






Päivän päätteeksi meikinpoisto oli yllättävän helppoa. Rajausten teko ei kirvellyt silmiä yhtään, eikä myöskään niiden poisotto. En löytänyt aluksi vedenkestävälle meikille tarkoitettua silmämeikinpoistoainetta, joten lähdin poistamaan meikkiä aluksi pelkän veden avulla. Yllättäen, eyeliner lähti palasina silmien hieraisun jälkeen. En olisi kuvitellut, että nimenomaan vedenkestävä eyeliner lähtee palasina veden avulla!

Silmäni eivät vuoda tavallisesti ollenkaan, joten en osaa sanoa, vaikuttaako palasina lähtö negatiivisesti eyelinerin kestävyyteen. Minulle tämä oli kuitenkin hyvä juttu, ettei ole katastrofi, jos unohtaakin vedenkestävälle meikille tarkoitetun poistoaineen jokin kerta kotiin.


Tässä silmämeikissä olen käyttänyt Lumenen eyelineriä sävyssä 4 Grey Crystal. Kuten kuvasta huomaa, se näyttää eri kulmissa hieman eri sävyisiltä. 

Onko teillä kokemusta näistä eyelinereistä?

- Dreamer

torstai 17. huhtikuuta 2014

Venetsia-naamio


Innostuin taas väkertelemään paljettien, glitterin ja kasvomaalien kanssa. Olen kyllä tyytyväinen maskiin - ensimmäinen kerta kun tällaista naamiota tein. :) Mitäs te tykkäätte?

Käytetyt tuotteet:

Kasvomaalit - Grimas Water Make-Up Pure, sävyt: 101 ja 001
Hopea glitterliner - Sleek Glitter Eyeliner, sävy: 270 Ice
Liima paljettien kiinnitykseen - DUO
Paljetit - Tiimari

- Dreamer

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Vahva violetti iltameikki

Erittäin kaunis ystäväni J pääsi taas meikkimallikseni, kun innostuttiin sittenkin tekemään kunnon meikki ja kuvat. Kokeiltiin tällä kertaa voimakas violetti meikki, myös hieman voimakkaammat varjostukset. Innostuin jopa sohimaan violettia glitteriä kulmakarvoihin - en nyt tiedä oliko se hyvä vai huono idea. :D Vahvan violetin vastapainoksi huulet jätettiin luonnollisiksi, vain sipaisu huulikiiltoa.

Alunperin meidän piti vain hengailla meillä, mutta meikki-inspiraation iskiessä kaivettiin kaapistani siihen sopivat vaatteet ja korvakorut. Hiuksetkin laitoin J :lle onnistuneesti, vaikken olekaan kovin hyvä väsäämään hiuksia (varsinkaan toisille). Kuvaukset menivät hieman iltaan, joten valo meinasi loppua. Lopulta niistä tuli kuitenkin varsin onnistuneita, ja olimme molemmat todella tyytyväisiä!


Käytetyt tuotteet:

Meikkivoide - Lancome TIU24H, sävy: 01
Varjostukset - Lumene Sun Radiance Face & Body Bronzer
Korostukset - Dr. Hauschka Illuminating Powder
Kulmakarvat - Sleek Brow Kit, sävyt: Dark
Kulmavaha - Lumene Eyebrow Shaping Wax, sävy: Soft Brown
Violetti glitter - Grimas Polyglitter, sävy: 060
Silmämeikin pohjustusvoide - UDEPP
Vaalea helmiäisluomiväri kulmaluulle - Sleek Snapshots, sävy: Martini
Matta violetti luomiväri - Sleek Snapshots, sävy: Purple Haze
Glitterinen violetti luomiväri - Sleek Showstoppers, sävy: Au Natural
Vaaleanvioletti helmiäisluomiväri - Sleeks Snapshots, sävy: Lotus Flower
Musta eyeliner - Rimmel Exaggerate Eye Liner
Ripsiväri - Lancome Hypnose Doll Eyes
Huulikiilto - Rimmel Vinyl Max Lipgloss, sävy: 101 Legend


Mitäs tykkäätte? :)

- Dreamer

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Lumene Raspberry Miracle Lipstick, sävyt 09 ja 10



Viime lauantaina miittailimme Tampereella aivan ihanan kauneusbloggaajajoukon kanssa. Ilta oli todella onnistunut, sain tutustua moneen aivan ihanaan ihmiseen. Ohjelmaa oli Plevnan panimoravintolassa ruokailun lisäksi Lumenelta, Tigiltä ja Zuiilta. Lumenelta oli luennoimassa Tarja Gallacher, Tigiltä aivan ihana persoona Mikko Vainio sekä Zuii Organicilta Tiia Tyynysniemi tiimeineen. Heiltä sai kuulla paljon uutta tietoa hiusvinkeistä ihonhoitoon sekä luonnonkosmetiikkaan. Aivan ihanat Sanni ja Elisa olivat järjestäneet aivan järjettömän isot goodie bagit, jotka kyllä saivat hymyn korviin asti. Todella mielenkiintoisia tuotteita, josta varmasti lisää myöhemmin, kunhan ehdin tutustua niihin paremmin.

Tässä kuitenkin ensimmäinen ihana löytö goodie bagista, Lumenelta nimittäin. Raspberry Miracle huulipunia saimme kaksi kappaletta, 09 Kesän odotus sekä 10 Niityllä. Todella upeita kesäisiä sävyjä, joihin ihastuin heti kokeiltuani niitä.


Sävy 09 on kirkkaan oranssi, upean sävyinen puna. Tämä pomppasi kertaheitolla huulipunieni ykköseksi! Koostumus on helposti levittyvä, runsaspigmenttinen ja semisti mattainen puna. Ajattelin aluksi, että tämä kuiva koostumus kuivattaa huuliani, mutta niin ei käynyt. Kuivempi koostumus lisäsi punan kestoa, mutta huulet pysyivät silti pehmeinä.


 Sävy 10 on vadelmaisen pinkki puna, jossa on selkeästi enemmän kiiltoa 09 sävyyn verrattuna. Puna liukui huulilla ehkä hieman liikaakin, ja sävyä joutui lisäämään muutaman kerran ennen kuin sain haluamani voimakkuuden tasaisesti huulille. Söpö puna se silti on, varmasti tulee käytettyä :)


Tässä vielä kasvokuva päivän lookista, jolloin olin laittanut oranssia sävyä 09 huulille.
Tykkään hirrrmuisesti tuosta sävystä!

Onko joku muukin ihastunut näihin puniin?

- Dreamer