lauantai 12. heinäkuuta 2014

Maleficent


Ihanaa päästä taas pieneltä tauolta blogin pariin. Mulla on ollut nyt niin kiirettä töiden, asuntojuttujen ja uuden perheenjäsenen kanssa (ihan koira vain :D), että en ole vain yksinkertaisesti kerennyt tai jaksanut bloggailla. Alkuihastus Instagramiin on myös ollut kova, joten sinne olen päivitellyt ahkerasti. Muistakaahan seurailla sielläkin!

Tämänkertaisen maskeerauksen tein inspiroituneena Maleficent-elokuvasta, jolla myös osallistuin Annien meikkikilpailuun. Maski on sekoitus Angelina Jolien esittämää sekä perinteistä Disneyn versiota Pahattaresta.

Voitto ei valitettavasti osunut omalle kohdalle, mutta pidän tätä maskeerausta silti erittäin onnistuneena, koska kokonaisuus on niin yhtenäinen. Pohjan tein Grimaksen valkoisella rasvavärillä, kulmakarvat peitin Grimaksen Eyebrow Plasticilla. Otsa on maalattu Grimaksen mustalla vesiliukoisella kasvomaalilla, ja reunoille on lisätty tehosteeksi Sleekin hopeista glitter eyelineria. Sarvet keksin tehdä niin, että muotoilin foliosta sarvet, jotka päällystin ja yhdistin mustalla korjausteipillä pantaan kiinni. :)




Käytetyt tuotteet:

Pohja - Grimas Creme Make-Up Pure, sävy: 001 sekä Grimas Transparent Powder
Kulmakarvojen peitto - Grimas Eyebrow Plastic
Otsan maalaus - Grimas Water Make-Up Pure, sävy: 101 sekä 
Sleek Glitter Eyeliner, sävy: 270 Ice
Silmämeikin pohjustusvoide - UDEPP
Kulmakarvojen uudelleenpiirto sekä silmien eyeliner - Rimmel Glam Eyes 
Professional Liquid Liner, sävy: Black Glamour
Luomivärit - Urban Decay Deluxe Shadow Box, sävyt: Graffiti, Peace, Zero, Fishnet ja Ransom
 Häivytyksissä - Sleek Showstoppers, sävy: Me, Myself & Eye
Valkoinen kajal - NYX Jumbo Eye Pencil
Ripsiväri - Lancome Hypnose
Tekoripset - Ardell Glamour, 114
Ripsiliima - DUO



Mitäs tykkäätte? :)

- Dreamer

torstai 3. heinäkuuta 2014

Hetkessä on nyt myös Instagramissa!


Mäkin pääsin nyt vihdoinkin sinne Instagramin maailmaan. Lisäilen sinne paljon muutakin kuin kosmetiikkaa, sellaista joka ei muuten pääsisi blogiin asti. Seurailkaa ihmeessä! :)