tiistai 27. lokakuuta 2015

Sleek Garden Of Eden

 Tilasin jonkin aikaa sitten pretty.fi :stä uusia Sleekin paletteja muutaman kappaleen. Kaikki neljä palettia osoittautuivat ihaniksi, mutta näistä muista sitten myöhemmin. ;)

Garden Of Eden sisältää mm. todella kauniita vihreän sävyjä. Paletista viisi sävyä on mattaisia, loput helmiäisiä. Tykkään kun Sleekin helmiäisiä sävyjä saa kerrostettua lähes metallisen oloisiksi. Taaskaan ei ole mitään pahaa sanottavaa Sleekin paletista, tämä on ihan puhdasta rakkautta!


Tässä meikissä käytin Garden Of Eden -paletin sävyjä. Pohjustin luomet aluksi Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionilla sekä NYX:n Jumbo Eye Pencilillä sävyssä Milk. Liikkuvalla luomella on sävyt: Adam's Apple, Fig, Evergreen, Fauna ja Tree Of Life. Luomivaossa käytin sävyjä: Entwined, Python, Paradise On Earth ja Eve's Kiss. Muistaakseni lisäsin myös hieman Zuiin mustaa luomiväriä sävyssä Black Diamond. Tekoripset on Red Cherryn, malli #523.

Mitäs tykkäätte? :)

- Dreamer

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Baby Blue

Sleekin Ultra Mattes V1 Brights -paletista löytyi ehkä maailman söpöin vaaleansininen


Käytetyt tuotteet:

NYX Jumbo Eye Pencil, sävy : 604 Milk
Sleek Ultra Mattes V1 Brights, sävyt:
Chill, Bolt, Bamm!, Crete, Floss ja Sugarlite
Zuii Organic Eyeshadow, sävy: Black Diamond
Kryolan Cake Eye Liner, musta
Maybelline Lash Sensational Mascara, musta
Tekoripset Grimas, 119
Ripsiliima DUO

Mitäs tykkäätte? :)

- Dreamer

perjantai 23. lokakuuta 2015

Koulutyö: Lavameikki

Koulussa meillä oli hiljattain aiheena lavameikki. Kaikille arvottiin erilaiset aiheet, joista minä sain aiheeksi ''rock-henkisen muotinäytöksen''. Jes! Vaatekaapista onneksi löytyy paljon kaikkea rock-henkistä vaatetta ja asustetta. :) Upea malli Jenni toi oman nahkatakkinsa, itse toin kotoa mustan bandanan, piikkikaulakorun sekä AC/DC :n kiertuepaidan.


Lavameikin tarkoituksenahan on siis näkyä pitkälle. Riippuen toki lavan koosta ja kuinka hämärää näytöksessä on, vahvat valot ja varjostukset sekä meikin selkeät linjat ovat hyvin tärkeitä.

Normaalisti olen hyvin pikkutarkka ja tuherran silmämeikkiä vaikka kaksi tuntia, mutta tässä meikissä yritin pitää sen hyvin simppelinä ja selkeänä. Keskityin ainoastaan voimakkaisiin rajauksiin sekä tummiin huuliin. Kulmakarvoja sudin tarkoituksella vahvemmiksi ja tummemmiksi, jotta ne näyttäisivät runsailta kaukaa.


Lavalla huulten punainen yksityiskohta ei luultavasti edes näkyisi, mutta näin kuvissa se näyttää aika kivalta. Pieni väripilkku tekee aina hyvää muuten niin tummaan meikkiin!


Jenni naureskelikin sitä, kuinka normaalisti on niin Elovena-tyttö ja nyt peilistä katsookin joku ihan muu. Haha, Jennistä kieltämättä kuoriutui aika pähee rokkimuija! :D

Mitäs tykkäätte? :)

- Dreamer


keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Red Cherry Eyelashes

Tilasin viime kuussa Madame Madelinelta ripsiä ensimmäistä kertaa. Olin lukenut sivustosta paljon hyvää, joten uskaltauduin tilaamaan. Mä oon hirveän huono tilaamaan ulkomaisilta nettikaupoilta, olen jostain syystä kovin epäileväinen ja pelkään että sössin tilauksen.

Luin monesta blogista, että Madame Madelinen toimitusaika on ollut hurjan nopea. Jotkut olivat saaneet tilauksensa alle viikossa! Itse tilasin 8 kpl ripsiä, joiden loppusumma meni juuri alle tullattavan summan. Kaupan päälle paketista ilmestyi vielä yhdet ilmaiset parit ripsiä, jee :) (Mallia #523) Parin viikon jälkeen tilauksesta aloin ihmettelemään, missä ripset viipyvät. Toki odotin niitä itsellenikin saapuvan noin viikossa, mutta tällä kertaa toimitus ei ollut ihan niin nopea. Reilun kolmen viikon jälkeen ripsipaketti vihdoin saapui onnelliselle omistajalleen. Olin jo hurjan huolissani siitä, oliko ripset kadonneet postin tutkimattomille teille. Eivät onneksi



Tilasin sekä luonnollisia että näyttäviä ripsiä, mutta tilaukseni kallistuu ehkä hieman luonnollisempien puolelle. Jos pitäisi mainita kolme lempparia, olisivat ne #523, #28 ja #76. Ainoa pari, mistä en lopulta niin piitannutkaan ainakaan ensinäkemältä, oli #100. Vaikka olen pitkien ja näyttävien ripsien ystävä, #100 näyttää liian epäluonnolliselta. Varsinkin sisänurkasta ripset ovat liian pitkät jo heti alusta. Pitää varmaan hieman leikata ripsiä hieman luonnollisemmiksi, jotta ne istuvat silmiin paremmin.

Onko teille Red Cherryn ripset tuttuja?
Mitkä on teistä kivoimman näköiset ripset? :)

- Dreamer

maanantai 19. lokakuuta 2015

Koulutyö: Glamour

Maskeerauskoulussa on ollut ihan supersupersuper kivaa! Ensimmäisen kerran elämässä sitä oikein odottaa seuraavaa koulupäivää. :D Kaksi ensimmäistä koettakin on jo ollut, päivä- ja iltameikkikoe. Tahti koulussa on tosi nopea sillä koulutus on melko lyhyt, melkein joka päivä tulee uusi aihe.

Tähän asti ollaan menty koulussa läpi erilaisia kauneusmeikkejä päivämeikistä glamouriin ja lavameikkiin. Tässä meikissä aiheena oli glamour, joskin saatiin hyvin vapaat kädet sen toteuttamiselle. Mustan ja erilaisten harmaiden kaveriksi halusin jonkinlaisen väripilkun, joten valitsin keltaisen. Myös valkoinen rajaus oli kiva piristys keltaisen kanssa.





Mallina toimi Emilia. Hänellä on niiiin kivat silmät meikkaamiselle! :)
Ja olisi muuten ihan täydellinen malli Twiggy-meikille. 

Huulilla on MAC :n Prep + Prime Lip Base sekä NYXin Soft Matte Lip Cream sävyssä Antwerp.

Silmämeikin tuotteet:

UDEPP
NYX Jumbo Eye Pencil, sävy: 604 Milk
Too Faced The Return Of  Sexy, sävyt: 7 Year Itch, Bombshell, Hollywood ja Beautymark
W7 Lightly Toasted, sävyt: Teddy Bear ja Happy
Mist Stockholmin paletista mattakeltaista ja -valkoista
NYX White Liquid Liner
Kryolan Cream Liner, sävy: Ebony
Kryolan valkoinen kajal
Covercover 3Dimensional Mascara, sävy: 1 Musta


Mitäs tykkäätte? Olisiko koulutöitä kiva nähdä enemmänkin? :)

- Dreamer

lauantai 17. lokakuuta 2015

Kauneusbloggaajien halloweenmiitti

Tampereen MakeIt -liikkeessä järjestettiin kauneusbloggaajien halloweenmiitti, joka oli 3. lokakuuta. Olin niin onnellinen että Tampereella järjestettiin pitkästä aikaa miitti, sillä olen päässyt vasta kerran aikaisemmin miittailemaan näiden ihanien bloggaajien kanssa.

Alkumaljojen jälkeen Grimasin maahantuoja Markku Purho kertoi Grimasista yleisesti sekä oman tarinansa siitä, kuinka päätyi Grimasin maahantuojaksi. Taikurina Markku näytti myös pari maagista taikatemppua. :D

Myös MakeIt -liikkeen pitäjä Raila Ojala kertoi hieman taustastaan ja liikkeen historiasta. Grimas itsessään on minulle tuttu merkki, ja olen sitä ostanutkin mm. Punanaamiosta ja MakeIt :stä. Liike on muuttanut isompiin tiloihin, ja sijaitsee tällä hetkellä Kauppakatu 15:ssä Tampereen keskustassa. Kannattaa käydä tutustumassa Grimasin laajaan valikoimaan, hinta-laatusuhde on oikein hyvä.

 Pienen söpön ja teemaan sopivan purtavan jälkeen maskeeraaja Kati Puustinen esitteli meille tekniikoita mm. tehostemaskeeraukseen, kulmakarvojen peittoon ja balettimeikkiin.


Alla olevassa kuvassa ehkä hauskin sivellin ikinä, nimittäin keinomangustin karvasta valmistettu sivellin! Tämä herätti suurta hihitystä bloggaajien keskuudessa. Haluaisin todella tietää miten tähän nimen valintaan on päädytty, miksi juuri mangusti? :D


Sinny oli järkkäillyt meille myös ihanan goodie bagin, mihin oli valittu lähinnä Pirkanmaalaisia yrityksiä. Todella kiva idea! Postaus goodie bagin tuotteista tulee myöhemmin.


Isoin kiitos tästä miitistä kuuluu ehdottomasti Siniviuhka-blogin kirjoittelijalle Sinnylle. Ihanaa, että järjestit kivaa tapahtumaa täällä Tampereellakin päin! :) Oli oikein mukava nähdä teitä kaikkia miitissä!

- Dreamer