sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Maskeeraus: Murtunut ja tikattu nenä


HUOM! Ällötystä luvassa.Eipäs sattunutkaan Dreameria leukaan, vaan nenään. Kamalan näköinen murtuma ja pahoin tulehtunut avohaava. Kaiken lisäksi tooodella huonosti tikattu!

..Vai olisiko sittenkin maskeeraus?

Tämä oli ensimmäinen kunnon maskeeraus, jonka tein itselleni arpivahan kanssa. Ja olen kerrankin todella tyytyväinen lopputulokseen. :)

Maskista tuli aika aidon näköinen. Grimasin Derma Waxia on yllättävän helppo käyttää, olen kylläkin saanut pyöriteltyä sen hieman liian tahmeaksi alussa. Grimasin Transparent Powderia käyttämällä tahmeus helpottaa ja opin varmasti myöhemmin oikean suhteen näiden käytössä. Myös Grimasin tekoveri (Filmblood A) on miellyttävää käyttää, hieman tahmeaa, eikä valu liian paljoa. Pysyy myös kiiltävänä ja kuivumattomana sopivan aikaa. Helpostihan sitä saa sitten lisättyäkin, jos tuntuu, että tekoveri kuivuu liian aikaisin. Tai lisää vaikka huulikiiltoa päälle!

Mustelmaisen ja tulehtuneen näköisen ihon sain Coastal Scentsin 252 luomivärin paletilla. Käytin sinisen, violetin, harmaan, punaisen ja aavistuksen vihreän sävyjä. Arpivahan rajat ja epätasaisuus tulevat jonkin verran esiin värillisiä sävyjä käyttäessä, mutta mielestäni se vain vahvistaa vaikutelmaa ruhjeista.

Lopuksi vain niitit naamaan ja menoksi!
 
Mitä mieltä olette? :)

- Dreamer

15 kommenttia:

 1. Wow,erittäin hyvä toteutus. (:
  http://neeeaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hyi kauheeta minkänäköinen! Pyörtyisin jos luonnossa moisen näkisin :D Mutta siis todella upeasti tehty, ihan mieletön toteutus!

  VastaaPoista
 3. aivan upea! karmaiseva kuten pitääkin, pidän tästä enemmän kun aiemmasta maskeerauksestasi! magea! tee joskus itsellesi joku koko kasvojen maskeeraus olisi aika hurja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos vinkistä, pistetään muistiin :)

   Poista
 4. huiii tosi hyvin maskeerattu : ) !

  VastaaPoista
 5. Äää tää on samaan aikaan niin järjettömän hieno ja ihan hirveän ällö! :D Ihan loistavaa työtä!

  VastaaPoista
 6. Ei vitsi kuin siistii on löytää joku joka tykkää myös maskeerauksesta. :) Hienoja on!
  http://littlebitoflatexandfakeblood.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Upeasti toteutettu!

  Minä suunnittelen tänä vuonna itselleni jonkinlaista arpea halloween-kemuihin, mutta kokeilin kerran tota vahaa enkä meinannut saada pois sitä. Joka paikka oli tahmassa joten onko hyviä vinkkejä miten saa helpoiten poies :D

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!