maanantai 10. syyskuuta 2012

Uusia ihanuuksia!



Kirppis, 3,50e


Seppälä, 5,95e
K-Citymarket, 12,90e



Seppälä, 1,95e
Kaverilta saatu lahjaksi

HairStore, 19,90e yhteensä
K-Citymarket, 2,90e
Seppälä, 3,95e
Seppälä, 3,95e
Kaverilta saatu lahjaksi

Tänään ei mitään kummallisempaa postausta syntynyt, tuli kierreltyä kirppiksellä ja kaupoilla sekä enkun kuuntelukokeessa.. Päätin mennä korottamaan paria ainetta vaikka lukiosta siis jo valmistuin! Tuommoisia ihania tuotteita tuli ostettua/saatua, jokainen tuli todella tarpeeseen. Etenkin ripsiliima, meikinpohjustusaine, luomivärit ja eyelinerit olivat tarpeen. Miten kaikki meikit aina sattuvat hukkumaan tai loppumaan samaan aikaan?
     Tigin tuotteita tuli myös ostettua, olivat niin hyvässä tarjouksessa; kaksi 750ml pulloa (shampoo&hoitoaine) vain vajaa 20e! Yleensä pihistelen hiustenhoitotuotteissa, mutta nyt en voinut vastustaa kiusausta. Rakastan Tigin tuotteita, ne ovat niin tehokkaita ja hyvän tuoksuisiakin. Tämän lisäksi eräs ystäväni antoi mulle synttärilahjaksi Tigin hoitoaineen sekä IsaDoran magneettilakan, josta olinkin jo kovasti haaveillut. Luonnonvalossa tuo kynsilakka kuultaa tummanvihreää sekä raidoissa näkyvät selkeästi tummanharmaan sävyt. Ihana!
     Uhrauduin ostamaan myös vähän turhempia tuotteita; kynsilakanpoistolaput, jotka kyllä varmasti ovat käteviä, sekä ihania kynsikoristeita. Veikkaan kyllä, että kynsikoristeet joutuvat ennemmin naamalle erään meikin osaksi, jonka pian teen.. Siitä myöhemmin lisää ;)

- Dreamer

12 kommenttia:

  1. Oij, kyllä miullekkin kelpais Tigin shamppoo :D Halpa hintakin Tigiksi :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oli kyllä halpa hinta, shampoo ja hoitoaine tulivat samassa paketissa :) 50% alennukset on kivoja!

      Poista
  2. Jos on mahdollisuus ja halua tilata netistä, niin Tigiähän saa reippaasti Suomen normihintoja halvemmalla Englannista. Feeluniquella on noi Tigin isot shampoo+hoitoaine-pakkaukset jossain parinkympin tietämillä ja postimaksut on ilmaiset. Itselläni kävi viimeksi niin, että shampoo oli hieman vuotanut matkalla pakettiin ja laitoin palautetta Feeluniquelle, niin sieltä lähetettiin uusi pakkaus. Sain siis lopulta parilla kympillä 2 pulloa shampoota ja 2 pulloa hoitoainetta ja just noita 750ml kokoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri kanssa äsken törmäsin netissä aika halpoihin Tigin tuotteisiin kun piti selailla! Kiitos tiedosta, tästedes voisinkin harkita sieltä ostamista jos ei löydä samanlaisia alennuksia mitä tänään :) On noi Suomen hinnat kyllä aikamoista ryöstöä!

      Poista
  3. Ite oon miettiny ihan samaa.. Sitä, että miten kaikki meikit, kasvo- ja hiustuotteet loppuvat aina täsmälleen samaan aikaan? ja vieläpä silloin kun rahaa ei olisi niin paljoa, että saisi ostettua uudet tilalle :D

    VastaaPoista
  4. Sait tunnustuksen!

    http://mytinyworld-kirsi.blogspot.fi/2012/09/tunnustus.html

    VastaaPoista
  5. Olen utelias ja mua kiinnostaisi tietää, mitä pidit noista kynsilakan poistolapuista? (hinta-laatu suhde?) sellaiset houkuttas kovin ja ginasta niitä viimeksi katselin mut ne makso jotain lähemmäksi 3e, ni ostamatta jäivät! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pääsin kokeilemaan niitä eilen vasta ensimmäistä kertaa, joten en ihan kunnolla vielä voi sanoa niiden laadusta. Nuo ostamani laput ovat asetonittomia, haju ei ole mitenkään kamala - oikeastaan aika marjainen. :) Laput ovat tosi ohuita, eikä niissä tunnu olevan paljoa itse ainetta. Ne poistavat lakan kuitenkin ihan hyvin. Pitää käyttää noita enemmän että osaan kertoa paremmin :)

      Poista
  6. mä oon miettiny noita magneettilakkoja, et onks ne miten helppokäyttösiä? : ) ja muutenkin vähän mielipiteitä niistä :: )

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oon kokeillut IsaDoran ja Wild&Mildin magneettilakkoja, joten kerron niitten pohjalta :) Seppälästä saatava Wild&Mildin magneettilakkojen se magneetti on aivan surkea, en saanut niillä minkäänlaista kuviota vaikka pidin sitä kuinka kauan kynnen päällä. IsaDoran magneetti toimi taas kuin unelma, uurteet näkyivät lakassa jo ihan parissa sekunnissa. Ja on helppokäyttösiä, lakkaat vain kynnen ja laitat magneetin heti lakkauksen jälkeen kynnelle ja odotat, kunnes viivoja syntyy. :)

      Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!