tiistai 4. syyskuuta 2012

Uusia kynsilakkoja

Taas tuli hankittua muutamia kynsilakkoja omaan kokoelmaan. Eipä haittaa yhtään, ovathan ne ihanan sävyisiä. Vasemmalla ja oikealla reunalla olevat glitterlakat ovat ystävältä saatuja, kun hän toi ne tuliaisina Hollannista. La Femme onkin mulle tuttu merkki jo meikeistä, joten en epäröi käyttää niitä hetkeäkään.
Punainen glitterlakka mulla on valmiiksi jo, mutta se on aika lopussa, joten tämä lakka tuli kuin tilauksesta. Kultaista glitterlakkaa hopeisine tähtineen mulla ei vielä ole, joten nyt oli viimeistään sen aika. Kokeilin kyseistä lakkaa kynnellekin, aivan ihana! Glitterit hohtavat siinä monessa värissä, eivät vain kultaisena. Wild&Mild kynsilakka on seppälästä ostettu, ja se onkin erityinen magneettilakka. Ostin siihen tarvittavan magneetin myös, vielä en ole kunnolla ehtinyt testaamaan kuinka hyvin ne toimivat. Myös Classicsin lakat ovat Seppälästä ostettuja, vieläpä aivan naurettavalla hinnalla. Seppälässä oli tarjous osta 2 maksa 1, joka koski alennustuotteita. Noh, nämä lakat olivat alennuksessa 1e/kpl joten sain ne molemmat yhteensä eurolla, kun tarjous oli mukana. Super halpaa, ja super ihanat lakat! Metallin sävyt ovat nousseet ehdottomiksi suosikeiksi glitterin rinnalle niin kynsilakoissa kuin meikeissäkin.



Katsokaahan kuinka kauniisti tuo metallilakka hohtaa :) Lopuksi vielä kuvaa tekokynsistäni, jotka sain toiselta kaverilta, sillä hänelle ei ollut niillä käyttöä. Vaikka kynnet olivat väärää kokoa omille kynsilleni, halusin ne silti - ovathan nuo hienolla kuviolla tehty ja myös luonnollisen näköiset. Mitäpä niitä turhaa heittää roskiin. Mietiskelin aikani mitä tehdä niille, ja kotona keksinkin leikata ne omalle kynnelle sopivaksi. Ottakaahan tämä siis vinkkinä; jos teillä on ylimääräisiä liian isoja tekokynsiä kotona, älkää heittäkö niitä pois! Ne on helppo leikata/viilata oikeankokoisiksi hyvin oman kynnen muotoon. Kiireessä itseltäni jäi tuo keskisormen tekokynsi hieman liian isoksi, mutta ei sitä kukaan huomaa kun ei normaalisti näin läheltä katsele.

- Dreamer

2 kommenttia:

  1. Oi noi on tosi nätit :) Sait muuten uuden lukijan :3

    -Ava
    http://always-upsidedown.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mahtavaa että liityit lukijaksi :)

      Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!