keskiviikko 29. elokuuta 2012

Koirani Nasu ♥


Kaikki ylläolevat kuvat ovat siis koirastani otettuja, eri vuosilta :)

Meidän perheen koira, Nasu nimeltään, on glen of imaalinterrieri. Tämä neiti on jo 11-vuotias, vaikka sitä ei kyllä uskoisi. Juuri tällä hetkellä Nasu matkustaa asuntoautossa isäpuoleni mukana Lapissa ja nautiskelee olostaan siellä. Nasu rakastaa rapsutusta, pehmoleluja, leikkejä, hellimistä, ulkoilmaa, Lappia, lenkkejä, retkeilyä, herkkuja ja monia muita asioita. Kukapa ei. 

Kesäisin Nasu kaivaa kuoppia, leikkii leluilla, metsästää sammakoita, haukkuu leikkisästi oraville ja linnuille, rakastaa veneillä, käy uimassa, nappaa kaloja ja kerjää herkkuja ''passaamalla'' ja antamalla tassua, niin kuin viimeisessä kuvassa näkyy. Talvisin Nasu syö lunta, leikkii lumipalloilla ja leluilla, rakastaa avata joululahjoja ja nauttii kevätauringosta lopputalvesta. Nasu ei tykkää imurista, sateesta, ukkosesta, ilotulitteista tai muista eläimistä.

Se on hyvin ihmisystävällinen ja seurallinen koira, heiluttaa häntää ja kerjää huomiota aivan jokaiselta. Esimerkiksi syksyisin Nasun on pakko päästä mukaan keräämään mustikoita ja syö niitä itsekin. Myös puutarhanhoidossa Nasun haluaa olla apuna ja seuraa mukana ympäri pihaa ihan omasta tahdostaan. Oon ihan varma, että jos meille murtautuisi joku, Nasu vain menisi häntää heiluttaen katsomaan kuka tuli, ja sitten kellahtaisi selälleen murtovarkaan eteen vaatimaan rapsutusta. On se ihan höpsö koira :3

Tulin kirjoittamaan tänne nopean postauksen, sillä olen lähdössä juuri kaverilleni pariksi yöksi. Isäpuolellani on luonnollisesti järkkäri mukana Lapissa, joten postauksia en ole voinut tehdä. Kaivelinkin siis vanhoja valokuvia ja päätin laittaa muutamat kuvat maailman ihanimmasta otuksesta nimeltä Nasu. On se vain niin suloinen, oma rakas koira 

Ps. Jos kiinnostuit enemmänkin tästä rodusta, voit katsoa lisätietoja TÄÄLTÄ.


- Dreamer

16 kommenttia:

 1. voii miten söpö hauva! ja ihana banneri sulla :)

  http://littlebitsmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. voih ihan ylisöpö koira :3 ja kirjotat tosi kivasti ja kivan omaperänen banneri! :):)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ihana koira ja upea banneri tässä! Miksi koiran nimi muuten on Nasu, eli siis mistä inspis nimeen on tullut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Kiitos paljon! :) Koska se on kunnon possu - no ei vaan, en itseasiassa tiedä. Se ei ole ollut mun elämässä koko aikaa, vaan vasta isäpuolen mukana :)

   Poista
 5. Voi miten suloinen koiruli :3
  Ihanan syksyinen ulkoasu!

  VastaaPoista
 6. Aaaa ihana koira! Meiltäkin löytyy koiruus, tosin chihuahua rodultaan :)

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!