keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kokeilussa: Nivea In-Shower Body Milk


Mainonnan uhri ilmoittautuu! Kuten eilen jo kerroin Facebookissa, kipaisin hakemassa Nivean uuden vartaloemulsion, joka levitetään suihkussa ja sitten pestään pois. Siis mitä? En voinut uskoa korviani, kun kuulin mainoksen tästä tuotteesta. ''Silkinpehmeä tunne iholla heti suihkusta tullessa, ei tarvetta levittää vartaloemulsiota enää pyyhekuivauksen jälkeen.'' Joo joo, niin varmaan. Miten ihmeessä tämä voisi toimia, jos emulsio pestään heti pois? Kokeilunhaluisena ihmisenä sekä mainoksesta innoittuneena kipitin päätä pahkaa Tokmannille, jossa tuote olikin sopivasti pienessä tarjouksessa (4,50e).

Tuote pääsi heti tänään kokeiluun, sillä en malttanut odottaa tuloksia. Pesin normaalisti hiukset, laitoin hoitoaineet ja lopuksi pesin ihon suihkugeelillä. Sen jälkeen aloin skeptisenä levittää iholleni Nivean uutuutta. Olin valinnut kuivalle iholle tarkoitetun emulsion, sillä kuiva iho + laiskuus rasvaamisessa = ei niin hyvä juttu. Emulsiossa oli tuttu Nivean tuoksu, joka muuttui aavistuksen miehekkääksi iholle laittaessa. Tämä kuitenkin hävisi jo suihkusta tullessa (tai viimeistään silloin, kun emulsio oli imeytynyt kokonaan), joten ei tarvinnut pelätä, että joku olisi luullut minun kylpevän Axessa.

Levitin tuotetta iholle hieman vähemmän kuin normaalisti olisin laittanut kosteusvoidetta, odotin hetken, ja lopulta pesin emulsion pois. Ihoni tuntui siltä, kuin olisin laittanut siihen hoitoainetta. Emulsio tuntui vaikealta huuhdella pois, sillä iho tuntui aina vain liukkaalta. Juuri siltä, kuin iholle olisi mennyt hoitoainetta hiuksien johdosta. Kuivaamisen jälkeen iho ei enää tuntunut liukkaalta, mutta pehmeyden tunne jatkui, kun tajusin suihkusta tullessa kokeilla jalkojen ja käsieni ihoa. Ne todella tuntuivat kosteutetuilta! Ihan kuin olisin levittänyt rasvaa, ja se olisi jo melkein imeytynyt. Mikään kohta ei tuntunut iholla kuivalta tai kiristävältä, vaan juurikin pehmeältä ja samettiselta.

Uskalsin kirjoittaa tästä tuotteesta jo heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen, sillä olen oikeasti vakuuttunut. Tällainen superlaiska rasvaaja, kuten minä, on ehkä saanut pelastuksen. Suihkussa ei tähän mene aikaa tosiaan kuin se levityksen ja huuhtomisen aika, kun taas rasvailussa saa odottaa ikuisuuden kuivumista. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, itse ainakin jatkan mielelläni käyttöä. :)

Ps. Jos et vielä uskalla koko putelia ostaa, niin Nivealta voi tilata näytteen!

- Dreamer

14 kommenttia:

 1. Voin uskoa testitulokseen, sillä itse ainakin tutustuin vuosi sitten ystävän kehoituksesta Nivean Body Scrub kokovartalon kuorintaan ja se on paras maan päällä ja hintaa 3,5€ suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos haluaa erittäin silkkiset fiilikset ihon kuivattua ja käyttää kokovartalon kuorintaan tarkotettuja mössöjä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Body Scrubia en olekaan ennen testaillut Nivealta, kiitos vinkistä! Pitää käydä etsimässä se jostain käsiini :3

   Poista
  2. Suosittelen esim itseruskettavan poistossa tehokkainta mallia :) ainakin sokoksen emotion liikkeistä löytyy!

   Poista
  3. Kiitos vielä, suuntana Sokos Emotion pikimmiten :3

   Poista
 2. Nivea on ainoa rasva,joka sopii iholleni.
  Liitysin lukiaksi.
  Olisi ihanaa ,jos jaksaisit vilkaista blogiani ja jos kiinostut niin liityisit lukiaksi. ;)
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tervetuloa lukijaksi! ♥

   Käyn tsekkailemassa blogisi :)

   Poista
 3. Siis vau! Mäkin oon ollut tosi skeptinen ton suhteen, mutta pakko kyllä testata nyt :D Mulla on atooppinen iho, mutta oon silti ihan kauhean laiska rasvojen suhteen, joten voisi olla aika hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei kun testaamaan vaan! Toivottavasti et pety, mä ainakin tykkäsin tosta tosi paljon :)

   Poista
 4. Hei ihanaa että olit tehnyt tästä arvostelun! Täytyy itekin testata:)

  http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, kiva että tykkäsit :) Toivottavasti toimii sullakin!

   Poista
 5. Itse vannoutuneena palmoliven suosijana sait mutkin kipittämään huomenna nivea ostoksille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee hieno juttu! :D Kerro sit ihmeessä mitä tykkäsit :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!