lauantai 4. toukokuuta 2013

PäivämeikkiToo Facedin paletista otettu meikki, taas kerran. :) Tänään mentiin paletin viimeisellä viisikolla, jossa sävyinä olivat ruskea, harmaa/hopea, musta ja vaalea helmäinen. Ruskean ja harmaan/hopean yhdistelmä on mielestäni aika jännä, mutta toimiva. Luomivärien koostumus oli aika outo, samalla todella samettinen ja pehmeä, mutta ajoittain erittäin hileinen ja huonosti tarttuva.

Pettymykseksi koin luomivärit aika haastaviksi, sillä ne varisivat todella herkästi. Luomiväreihin oli lisätty myös glitteriä, jota olikin sitten hetken päästä koko naamassa. 7 Year Itch (vaalea kulmaluulle laitettava shimmerinen luomiväri) oli kaikista hankalin, sillä se varisi todella herkästi niin sormin kuin sivellintä käyttäen, ja oli muuten liian hohtava koko kulmaluulle laitettavaksi. Vaikka käytin Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia (UDEPP), luomivärit lähtivät herkästi pois, jos niihin hipaisi edes vähän. Pitänee laittaa seuraavan kerran enemmän pohjustusvoidetta luomille, jos vaikka sitten jäisivät tahmeampaan pohjustukseen kiinni paremmin.

Meikistä tuli Too Facedin omien ohjeiden mukaan hieman liian glitterinen/shimmerinen arkimeikiksi, sillä kimalletta oli koko silmän ja luomen alueella. Jokaikisessä luomivärissä oli paljon hohdetta sekä glitteriä, joten sotkuisuudelta ei voinut välttyä. Esimerkiksi kuvista voi huomata, miten alaripsien alla ja itse yläripsissä on runsaasti kimalletta. Toki esim. irtoripsillä ylimääräiset hileet voi peittää sekä glitterisen alueen kasvoilla pystyy poistamaan helposti mm. puhdistuslappujen avulla, mutta annan tästä silti paljon miinusta. Voisin käyttää tätä meikkiä hyvin arkena, jos vaihtaisin kulmaluulle laitettavan supershimmerisen 7 Year Itchin johonkin mattaisempaan ja hillitympään luomiväriin.

Sopisiko tämä sinun arkimeikiksesi?

- Dreamer

4 kommenttia:

  1. Oikein kaunis meikki! Meillä on aika samanväriset silmät, siitäkin syystä tykkäilen meikkikuvistasi paljon ;)

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä taitava meikkaaja! :)

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!