lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kokeilussa: Sleek MakeUP i-Divine Sparkle 2 Palette


Rakastun Sleekiin enemmän ja enemmän. Omistan Sleekiltä nyt luomiväri-, korostus- sekä kulmaväripaletin, joista olen onnellisempi kuin koskaan. Tämä Sparkle 2 -paletti on ollut näinä päivinä todella kovassa käytössä, melkeimpä enemmän kuin Coastal Scentsin 252 paletti. Ihan jokainen värinappi on paletissa aivan täydellinen; ihanan pigmenttinen, glitterinen sekä osassa myös metallinen.

Osa luomiväreistä oli jopa hieman voidemaisen tuntuisia, ja ne tarttuivat todella hyvin luomelle. Supervoimakkaan tuloksen sai, kun siveltimen sijasta levitti sormin luomiväriä. Tuntui, että esimerkiksi Tinselistä sai ehkäpä jopa paremman tuntuman sormin levittämällä :) Toki se riippuu myös siveltimestä, minulla kun ei ne kaikkein kalleimmat siveltimet ole (Coastal Scentsin).

Blue Spruce, Festive ja Tinsel ovat suosikkini tästä paletista, toki kaikki sävyt ovat kauniita.

En ole ikinä ollut näin tyytyväinen ostokseeni! Suosittelen tätä palettia jokaikiselle. :) Voin vannoa, että jos tykkäät voimakkaista väreistä, et tule pettymään. Ostin tämän siis Pretty.fi :stä, ja aion ehdottomasti hankkia lisää Sleekin luomiväripaletteja. Tässä muutama kuva todistamaan sitä, kuinka tyytyväinen voin olla ostokseeni:

 Festive & Chocolate Penny

Gold Ribbon & Truffle:

Tinsel & Blue Spruce

Minkälaisia kokemuksia teillä on Sleekistä? :)

- Dreamer

18 kommenttia:

  1. Sleek on mulle vielä aika tuntematon merkki, vaikka oon monesti esim. Pretty.fi:ssä sitä hamstrannus ostoskoriini. Ehkä vielä joskus.

    Mutta vaikuttaa lupaavalta, etenkin tuo ensimmäinen on aivan upea ja tossa viimesessä on aivan upea tuo vaalea helmiäinen sävy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3 Kannattaa ehdottomasti tutustua lähemmin Sleekiin. Hinta-laatusuhde on mitä parhain, oon itsekin nää mun Sleekin tuotteet tilannut Pretty.fi :stä. :)

      Poista
  2. Näyttääpä ihanalta! Oon yrittäny etsiä hyvää luomiväripalettia ja ehkäpä pitäisi kokeilla tuota.
    Onko sinulla muuten suositella mitään hyviä siveltimiä? Minulla on tällä hetkellä vain yhdet jotka tilattiin siskon kanssa netistä, jotka osoittautuivatkin aivan surkeaksi melkein koko setti, joten olen tottunut levittämään sormin. :I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, en usko että tuut pettymään. :)

      No mulla on itselläni Coastal Scentsin sivellinsetti, joka sisältää 22 erilaista sivellintä. Oon tilannut sen Pretty.fi :stä, ja se maksoi silloin 39,90e. Nykyään hinta on kohonnut muutamalla eurolla. Mulla se on ihan perushyvä ja käytän niitä joka päivä. Muutama sivellin ei oo kaikkein parasta laatua, mutta onneksi suurin osa on tosi hyviäkin. Jos siis semmoista perus sivellinsettiä kaipailet, niin tuo on aika hyvä. Niitä saa siis ostettua ihan yksittäinkin, ei tarvitse koko settiä ostaa.

      Jos taas kaipaat oikein laadukkaita (ja kalliita) siveltimiä, niin melkeimpä kaikkialla hehkutetaan M.A.C :n ja Sigman siveltimiä. Sigmaa ei saa ostettua suomesta, MACin siveltimistä en ole ihan varma? Yksi kokeilun arvoinen voisi olla myös EcoToolsin siveltimet, niistäkin olen lukenut hyvää palautetta.

      Mulla ei ole hirveästi kokemusta siveltimistä, aion siirtyä seuraavaksi Sigman siveltimiin, kunhan saan kerättyä tarpeeksi rahaa. Suosittelen olemaan sitkeä ja kokeilemaan monen merkkisiä siveltimiä, koska makuja on niin monia. Toivottavasti sulle löytyy täydelliset siveltimet jossain vaiheessa :)

      Poista
  3. Tää on nyt hirveetä ittensä toistamista, mutta ei voi muuta sanoa kuin, että WAU! Jälleen kerran upeaa jälkeä :) <3

    Mulla on yks Sleekin paletti, pitääkin kaivaa se esille ja tehdä sillä vaikka parikin erilaista meikkiä blogia varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :3 Kiva kun jaksat kommentoida, on se aina piristävää kuulla! Joo kaiva ihmeessä esille, vaihtelu virkistää :)

      Poista
  4. Aivan ihanat värit ja kuinka taidokkaat meikkaukset :o

    VastaaPoista
  5. Oii sulla on ihanat silmät! ja tosi kiva toi meikki :)

    http://littlebitsmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Vähänkön on harmittanu että vasta ''nyt'' löysin sun blogin demin kautta. Tosi siistii aloin heti seuraamaan sinua! :) Kauniit meikit olet tehnyt.

    http://keepinthedistance.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiiisot kiitokset sulle kivasta kommentista! Tervetuloa lukijaksi :3

      Poista
  7. Noi Sleekin meikit on himottanu ties kuinka pitkään. Oon kuullu kasvomeikeistä tosi paljon hyvää ja noi luomiväritki näyttää ihan mahtavilta! Hassu sattuma, nimittäin en oo koskaan kuunnellu Sleeping with sirensia erityisemmin, mutta just tänään kuuntelin Do it now remember it laterin! :D Ja hui, näytät tosi paljon mun tutulta, tosin sillä on vaaleet hiukset.

    http://sarainfinitewanderer.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä Sleekin meikkejä! :) Ja oho, aika sattuma muuten :D Hyvä biisi on kyllä. Hassua, mullakin oli kesällä aika vaaleat hiukset!

      Poista
  8. Varsin herkullisen värisiä!
    Kadehdin kovin taitoasi meikata. :o Kunpa olisin edes ikkupikkuisen verran yhtä taitava kuin sinä. Olisin onnellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne kyllä aika kivoja :) Voi kiitos ihanasta kommentista ♥

      Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!