torstai 4. huhtikuuta 2013

Tutoriaali: Vastavärimeikki


 Vastaväreillä on kiva leikitellä. Ne saavatkin aikaan meikin, joka ei ole ainakaan liian tylsä! Värit ovat siis ns. toistensa vastakohtia, eivätkä ole sopusoinnussa keskenään. Se tuo kivaa räväkkyyttä meikkiin, ja kerää taatusti katseita. Itse tykkään todella kovasti violetin ja keltaisen yhdistelmästä, joten päätin tehdä tutoriaalin tästä meikistä. Toivottavasti tykkäätte ja uskallatte kokeilla itsekin :)

Tutoriaali:
Aloitetaan meikittömästä silmästä. Silmämeikin pohjustusaineen jälkeen lisää vaaleaa shimmerluomiväriä koko luomelle, myöskin sinne silmän sisänurkkaan sekä kulmaluulle.
Lisää runsaasti kirkkaan keltaista luomiväriä. Kannattaa muuten tehdä kasvomeikki vasta silmämeikin jälkeen, jotta varissut luomiväri on helpompi poistaa kasvoilta. Tässä vaiheessa ei ole väliä, vaikka luomiväri olisi todella tönkösti luomilla; se kyllä häivytetään!
Häivytä keltainen luomiväri siten, että keltainen luomiväri on hennoimmillaan silmän sisänurkassa ja voimakkaimmillaan ulkonurkkaa lähestyttäessä.
Hahmottele vaaleanvioletilla sävyllä rajat, johon aiot lisätä violettia luomiväriä.
Tarkista rajat monesta suunnasta, jotta hahmotelma on mahdollisimman hyvä ja meikki näyttää hyvältä niin silmät kiinni kuin auki.
Lisää runsaasti violettia luomiväriä silmän ulkonurkkaan.Monipuolisemman meikin saat, kun käytät erilaisia sävyjä violetista. Punaviolettia, siniviolettia ym. Itse käytin hahmotteluun lämmintä ja vaaleanpunaiseen taittavaa violettia, kun taas ulkonurkkaan lisäsin lähes sähkönsinistä luomiväriä. Voit lisätä violettia luomiväriä myös alaripsien alle, jotta meikistä tulee hieman voimakkaampi.
Häivytä violetti varovasti, yritä olla sekoittamatta keltaista ja violettia liikaa toisiinsa. Vastavärit eivät häivyty keskenään ollenkaan, joten niistä syntyy likainen yhdistelmä. Häivytä keltainen ja violetti siis erikseen, älä sekoita sävyjä keskenään liikaa.
Lisää rajaus eyelinerillä yläripsien rajaan sekä vapaaehtoisesti silmän limakalvolle mustalla kajalkynällä (jos se vain sopii silmäsi muotoon).Tee rajauksesta mahdollisimman tarkka,
jotta meikki ei näytä suttuiselta.Rajaus voi olla paksu tai ohut,
sen saa itse päättää kumpi näyttää paremmalta :)
Jos teet kissamaisen rajauksen, lisää luomiväriä siten, että luomiväriä on koko rajauksen matkalta.
Lisää ripsiväri sekä mahdollisesti myös tekoripset. Tekoripset antavat volyymia ja potkua meikkiin sekä katseeseen. Tekoripsien liimaan kannattaa panostaa, jotta ripset pysyvät koko päivän paikallaan. Suosittelen ehdottomasti Duon liimaa!
Lisää lopuksi hieman glitteriä, jotta meikki on täysin viimeistelty. Itse taputtelin violetin luomivärin päälle hieman Grimasin Tip Cremeä, jossa kuultaa ihanasti violetit ja siniset sävyt.
Nyt meikkisi on valmis! Tällä voit lähteä vaikka juhlimaan, elokuviin, syömään tai ihan minne vain :)
Lopuksi hieman tummempi versio kyseisestä meikistä, joka näyttää myöskin hyvältä. Hillitymmän meikin saa aina hennoilla shimmerisillä väreillä, kun taas oikein rajun meikin saa esille parhaiten yhdistämällä voimakkaita mattaisia sävyjä sekä lopuksi glitteriä.

Tulipas siitä pitkä! Yritin havainnollistaa meikin eri kohdat mahdollisimman hyvin kuvilla, toivottavasti onnistuin. Mitä te tykkäsitte? :)

- Dreamer

14 kommenttia:

 1. Nätti ja korostaa vihertävää silmää yllättävän hyvin. En olisi ajatellut tätä väriyhdistelmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu ei tuo ihan perus väriyhdistelmä kyllä ole :)

   Poista
 2. Ihana kesäinen! :) Hyvin onnistunut ja nätti!

  Yhy, tulis jo kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Niimpä, kauhee ikävä jo kesää!

   Poista
 3. Nätti :) Mitäs ripsiä sä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Seppälän ripsiä, 2,95e ja ihan lemppareita!

   Poista
 4. Kaunis meikki! Sulla on myös kauniit silmät. :)

  http://pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana meikki! Voisin kokeilla tätä joskus kesällä kun on niin kesäset värit..:)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis meikki! Ja ihan kunnon ohjeet! Tällä osaisi kuka vaan! Myös tälläiset, jotka käyttää vaan ripsaria :) Kaikki sun meikit on ihania, mie vaan ihaillen niitä kattelen. Mukavaa kesän odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana kuulla, että tutoriaali onnistui :) Mukavaa kesän odotusta myös sulle!

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!