perjantai 5. huhtikuuta 2013

Postia blogin lukijalta


Posti toi tällaiset yllätykset, joiden lähettäjänä oli ihana Nonnu (Nonnula-blogin pitäjä)!
Oriflamen postauksen ohessa olin kirjoitellut, etten ole kokeillut vielä Avonia, joten ystävällisenä eleenä Nonnu lähetti suostumuksestani pari yllätyspurnukkaa Avonia kokeiltavakseni. Super isot kiitokset hänelle, kun jaksoi postittaa ja antaa pari kivaa juttua vieläpä ilmaiseksi! Molemmat tuotteet vaikuttavat lupaavilta ja tarpeellisilta; hiusnaamio sekä puhdistusgeeli. Nämä pääsevät heti kokeiluun ja toivottavasti myös pitkäaikaiseen käyttöön. :)

Hiusnaamiosta luvataan näin: ''Runsasta kiiltoa ja kosteutusta antava hoito tekee hiuksista pehmeän tuntuiset ja terveen kiiltävät. Auttaa suojaamaan ja vahvistamaan hiuksia ja kosteuttaa niitä välittömästi tyvestä latvaan.'' Latvani ovat aika kuivat (hiustenleikkuu on vähän jäänyt..), joten toivon, että tämä todella kosteuttaa hiusta. Hiusnaamioiden käyttö on omalla kohdallani jäänyt todella vähäiseksi, ehkäpä tämä tuote korjaa asian. Odotukset ovat aika korkealla ''Moroccan Argan Oil'' :in mainitsemisen takia, luultavasti voisin itsekin ostaa tuotteen pakkauksen houkuttelevuuden perusteella.

Puhdistusgeeli taas esitellään näin: ''Voidemainen puhdistusgeeli on kehitetty käyttäen H2O Power -teknologiaa. Poistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet. Jättää ihon puhtaan tuntuiseksi, sileäksi ja kosteutetuksi. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Kliinisesti ja dermatologisesti testattu.'' Pakkaus on aika yksinkertainen ja huomaamaton, mutta pidetään peukkuja sen sisällölle! Tuotteen lupaukset kuulostavat hyviltä, ja toivonkin kosteuttavaa vaikutusta eniten. Iho ei saisi jäädä kiilteleväksi tai öljyiseksi, mutta ei silti liian kuivaksikaan. Myös oikein puhtaan tuntuiset kasvot olisivat plussaa. Aika näyttää, miten tämä putsari toimii. :)

Onko teillä näistä tuotteista kokemuksia? Ajattelin tehdä tarkempaa postausta muutaman viikon kuluttua, kun tuotteita on oikeasti tullut käytettyä. Kertokaa ihmeessä kokemuksistanne!

Ps. Vielä kerran suuren suuri kiitos Nonnulle

- Dreamer

14 kommenttia:

 1. Ihana, että paketti löysi perille :) ja ihanaa, että nämä vaikuttavat mieluisilta! :) Ajattelin, että nämä voisi olla hyvät tuotteet testattavaksi, koska ainakin itsellä on aina pulaa hyvistä putsareista ja hiustenhoitotuotteista, eihän niitä voi olla koskaan liikaa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, laitoin sulle eilen myös sähköpostia että olivat tulleet perille :) Putsareita ja hiustuotteita ei kyllä koskaan ole liikaa, ja onkin hyvä olla niitä muutama erilainen kaapeissa :3

   Poista
  2. Nyt tiedätkö vasta huomasin, että olit laittanut meiliä! En ymmärrä miten se oli mennyt ihan ohi...outoa :( No mutta siis juu, jään odottelemaan sun arviota näistä kun olet ehtinyt kunnolla testaileen :)

   Poista
  3. Aijaa, no ei se mitään! Pääasia että sait nyt tiedon :3

   Poista
 2. Varmasti on hyviä tuotteita, varmaan kivaa kun sait nuo. :)
  Tykkään muuten tosi paljon tästä ulkoasusta!
  Banneri on kiva ja tausta kans. :)

  piitturas.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kivan oloinen blogia ja mielenkiintoisia postauksia

  http://i-am-maria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. tee sitte joku postaus et oliks toi hyvää:3

  http://inka-allornothing.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Oi, teet upeita meikkejä! Uusi lukija ilmoittautuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :3 Mahtava juttu, tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 6. Juu hei kerro tosta sit lisää, kiinnostuin oikee kunnolla! :-D
  Ja ihana blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kerron sit muutaman viikon päästä kun on tullut käytettyä kunnolla molempia :3 Voi kiitos! C:

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!