torstai 27. kesäkuuta 2013

Roberto Cavalli Eau de Parfum


Rakas Guessin hajuveteni on pian loppunut, joten uusi hajuvesi on ollut etsinnöissä jonkin aikaa. Kymmeniä kymmeniä tuoksuja tuoksuteltuani yksi hyppäsi yli muiden, nimittäin Roberto Cavallin Eau de Parfum. Kauniille sekä upeasti koristellulle 30 ml pullolle tuli hintaa 49 euroa, mikä ei vielä koetellut kipurajojani tuoksujen ostossa. Kelpo ostos siis :)

Olen toisaalta hyvin nirso tuoksuissa, mutta toisaalta en pyri käyttämään samaa tuoksua vuodesta toiseen. Osalla ihmisistä on se jokin tuoksu, mitä he käyttävät ympärivuotisesti tai vaikkapa tiettynä vuodenaikana, mutta itse en ole ikinä pitäytynyt samassa hajuvedessä enempää kuin sen yhden pullollisen. Ainoastaan Viktor&Rolfin Flowerbomb on sellainen, jonka aion ostaa vielä uudelleen.

En pidä yltiömakeista, sporttisista tai liian raikkaista hajuvesistä. Kallistun myös yleensä enemmän voimakkaisiin tuoksuihin, enkä aina erottele päivä- ja iltatuoksuja. Toki oikein vahvat tuoksut (esim. Diorin Hypnotic Poison Eau Sensuelle) jätän mielelläni pois jokapäiväisestä käytöstä.

Jos ihastun tuoksuun, niin se vain tapahtuu. En jaottele tuoksuja merkkien tai ainesosien mukaan, vaan valitsen hyllystä summamutikassa tuoksun (pullon perusteella :D), tuoksuttelen ja arvioin sen. En ole hyvä arvioimaan tuoksuja, mutta olen huomannut tuoksuissani esiintyvän usein vaniljaa ja/tai appelsiininkukkaa. Sokoksen verkkokaupassa Cavallin tuoksu esitellään näin:

''Roberto Cavalli Glam on pehmeän voidemainen kukkaistuoksu. Tuoksu herättää heti huomion ja saa päät kääntymään. Alkutuoksussa valloittaa roseepippuri. Sydäntuoksussa paljastuu vilaus runsasta appelsiininkukkaa. Jälkituoksun täydentää aistillinen tonkapapu.''

 Eau de Parfum tosiaan on pehmeän voidemainen tuoksu. Joku voi mieltää voidemaisen tunkkaisena, mutta itse pidän tästä tuoksusta kovasti. Aluksi tuoksu on aika voimakas, mutta kun laitan suihkauksen iholleni ja annan hetken tasoittua, se muuttuu ihanan pehmeäksi. Itselläni tämä tuoksu ei muutu tippaakaan pistäväksi, vaan kestää iholla koko päivän mukavan pehmeänä eikä pistä nenään liian voimakkaana.

Poikaystäväni sanoi tuoksua hieman ''mummomaiseksi'', mutta kuitenkin hyväksi. Itse en pidä sitä mitenkään mummohajuvetenä, mutten erityisesti nuorillekaan suunnattuna. Tuoksusta tulee mieleen sensuelli ja itsevarma nainen. En nyt väitä olevani mikään sensuelli tai itsevarma, mutta pidän siitä silti kovasti! :D

Ps. Nonnulan Nonnu kirjoitti samaisesta tuoksusta myös kivan arvostelun. Tsekkaa tästä!

Pps. Jos innostuit, Cavallilta on tullut myös uutuustuoksu. Acqua on vieläkin kukkaisempi tuoksu, myöskin paljon raikkaampi. Sama pullo, mutta turkoosina. Katso tästä!

Onko tuoksu jollekin jo entuudestaan tuttu? :)

- Dreamer

2 kommenttia:

Kerro rohkeasti mielipiteesi!