perjantai 28. kesäkuuta 2013

Hieman värikkäämpi päivämeikki



Tänään silmämeikiksi päätyivät kullankeltainen, turkoosi, minttu sekä ruskea. Inspiroiduin ja innostuin tästä aivan ihanasta väriyhdistelmästä Charming Nails -blogissa, joten mun oli pakko kokeilla sitä itsekin.

Väriyhdistelmä on mahtava, myöskin kivan kesäinen. Luomivärit ovat yllätys yllätys rakkaasta CS :n paletista, joka on aina pettämätön apu värikkäissä meikeissä. Alaripsien alle laitettu Goshin turkoosi kajali antoi vielä hieman lisäpotkua jo valmiiksi värikkäälle meikille.

Näillä mentiin muuten Salossa tänään! Hieman jänskätti tuo supervärikäs meikki, joten aurinkolasit pysyivät päässä suurimman osan ajasta.. :) Oli muuten ensimmäisiä kertoja, kun jännitin ihmisten reaktioita meikistäni.

Mitäs te tykkäätte?

- Dreamer

8 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä todella kaunis meikki! :) Osaat häivyttää luomivärit toisiinsa ihan uskomattoman hyvin, en voi kuin olla positiivisella tavalla kateellinen.

    Ymmärrän kyllä tuon tunteen, kun ei ole ihan varma miten ihmiset reagoivat meikkiin. Palaute on kuitenkin aina ollut positiivista, joten pitäisi useammin vain uskaltaa astua vähän mukavuusalueen ulkopuolelle värien suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ Ehdottomasti pitäisi munkin uskaltautua ulos vähän useammin meikissä, joka on mukavuusalueen ulkopuolella. Supervärikkäät meikit eivät ole aina ollut mun juttu, mutta näin kesällä ne ovat kiva piristys :)

      Poista
  2. Kun näkee tälläisiä kuvia, tekee mieli käydä hankkimassa jotain runsaspigmenttistä ja ihan ylläriväristä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä hankkimassa, värit tuo ihanaa piristystä päiviin! :)

      Poista
  3. IHANA MEIKKI! ihanat värit!

    http://kuikkapauliina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!