maanantai 2. joulukuuta 2013

Oh Honey!

Jee, pian on joulu! Joululaulut soivat jo monessa paikassa, eikä lahjaostoksiltakaan ole vältytty. Itse olen ollut tänä vuonna ajoissa lahjojen suhteen, sillä olen suurimman osan lahjoista jo saanut ostettua.

Ostin myös itselleni aikaisen joululahjan, en kylläkään kovin jouluisen. Olen jo hetken aikaa ollut arkituoksun tarpeessa, sillä omistan suurimmaksi osaksi vain vahvoja tuoksuja, jotka sopivat enemmänkin iltakäyttöön. Tuoksuttelin Emotionissa todella monia eri vaihtoehtoja, mutten osannut päättää, minkälaisen tuoksun edes haluaisin. Ei sporttista, liian raikasta, vesimäistä.. Ääh!

Olen aina tykännyt voimakkaista ja hieman raskaista tuoksuista, joten oli todella vaikea löytää tuoksua, joka olisi sopivan pehmeä ja kevyt arkikäyttöön. Yritin pohtia eri vaihtoehtoja lukemattomia kertoja, mutta aina lopulta päädyin tähän yhteen ja samaan tuoksuun:


Marc Jacobsin Honey oli lopultakin tuoksu, johon päädyin yhä uudelleen ja uudelleen. Mietin, voiko tämä olla edes totta? En ole koskaan tykännyt Marc Jacobsin tuoksuista, pulloista puhumattakaan. Olen pitänyt tuoksuja liian keveinä, suhteellisen tylsinä tuoksuina. Pullot taas ovat olleet mielestäni ylityttömäisen mauttomia, vaikka moni niistä pitääkin. Jo pelkkä pullojen yliampuva ulkonäkö on saanut minut kauas Jacobsin tuoksuista, joten en edes tiedä miten päädyin tuoksuttelemaan Honeyta. Onneksi päädyin, sillä se oli pelastus arkeeni :)

Alkutuoksussa on päärynää, hedelmäcocktailia sekä mehukasta mandariinia. Sydäntuoksusta löytyy appelsiininkukkaa, persikkanektaria ja kuusamaa. Pehmeästä jälkituoksusta löytyy hunajaa, kultaista vaniljaa sekä pehmeitä puun tuoksuvivahteita.

Tuoksu on alussa ihanan kirpeä, sopivan raikas. Hetken päästä tuoksu muuttui kirpeästä todella pehmeäksi ja makeaksi, joka miellytti nenääni kovasti. Tuoksu jäi iholleni hedelmäiseksi ja makeaksi, muttei ollenkaan tunkkaiseksi. Se pysyi sopivan raikkaana loppuun asti eikä aiheuttanut inhotusta missään vaiheessa.

Jos tiivistäisin tuoksun esittelyn kahdeksi adjektiiviksi, ne olisivat ''ihana'' ja ''aurinkoinen''. Ne sopivat sekä pullolle että tuoksulle!


Joudun tunnustamaan myös sen, että pidän tästä pienestä pullosta hyvin paljon. Korkki on todella suloinen, eikä pullo ole kokonaisuudessaan liian yliampuva. 50 millin pullo on taas paljon koristeellisempi, mutta pidän tästä pienestä ja yksinkertaisesta paljon enemmän. Vaikka tuoksun pakkaus antaa oletuksen rönsyilevästä ulkonäöstä, sisältä paljastuu sopivan tyttömäinen pullo.

Tuoksusta voisin sanoa kaksi miinusta: hinta sekä pysyvyys. Mielestäni n. 53 euroa 30 ml pullosta on paljon, jos tuoksu ei kestä kovin kauaa. Tuoksu pysyy aika heikosti iholla, joudun päivän aikana suihkuttamaan sitä uudestaan pari kertaa. Onneksi sain tähän alennuksia, sillä en olisi ostanut tuoksua normaalihinnalla. Toisaalta hyväksyn arkituoksussa sen, ettei tuoksu pysy voimakkaana koko päivää. Ehkä en vain ole tottunut näin kevyisiin tuoksuihin vielä ;)


Iskevätkö Marc Jacobsin tuoksut teihin?

- Dreamer


6 kommenttia:

 1. Aika hassua, että tämä on EdP eikä siltikään pysy hyvin iholla. Mulla on lähes poikkeuksetta EdP:t pysyneet hyvin iholla :/ Mutta tykkäilen tästä tuoksusta kovin, mielestäni se sopii tosi hyvin alkukesään. Dotista tykkäsin myös, sen pullon värityskin on kivempi musta-punainen :)

  Mun uusin hajuvesirakkaus on Dolce & Gabbanan Pour Femme, joka on kyllä hinnoissaan. 25ml tuoksua maksaa Suomessa 71 euroa... Netistä tilaamalla 50ml irtoaa 58 eurolla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, harmillista ettei pysy kovin kauaa. Tuo Pour Femme on kyllä iiiihana! :)

   Poista
 2. Mäkään en oo tykännyt Jacobsin tuoksuista, enkä pulloista! Pullot on övereitä, mutta tuoksut taas ihan jotain luokkaa saippuakauppias. Plää! Olen useaan otteeseen töissä suihkutellut Honeytä, mutta se ei ole vielä iskenyt kunnolla muhun. Eniten pidän Dotista, kuten Elisakin :D Se on raikas ja pysyy ihan hyvin mun ihollani.
  Elisan tavoin (taas) oon ihastunut Pour Femmeen! Jotenkin niin ihanan runsas. Samoin hinnaltaan, köh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullot on kyllä kieltämättä aika kamalia :D Mutta tää Honey on ihan sopivan hillitty ja suloinen.

   Pour Femme on kyllä ihana, vaahtokarkkinen. En ehkä itse pystyisi käyttämään sitä, on sen verran makea, vaikka tuoksuukin miellyttävälle :)

   Poista
 3. Ostin tämän tuoksun reilut kaks viikkoa sitten kun olin käyttäny loppuun sitä pikku putkiloa joka oli tullut livboxissa lokakuusa.. (?) Siis tää on aivan ihana tuoksu! (niin ovat muutkin marc jacobsin tuoksut, esim. Dot!) ja poikaystäväni mielestä tämä tuoksu tuoksuu ihan "Mimalle" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Itse en tätä nää omimpana tuoksuna, mutta poikaystävä tykkäilee kovin. Arkikäyttöön passeli :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!