perjantai 11. huhtikuuta 2014

Lumene Raspberry Miracle Lipstick, sävyt 09 ja 10Viime lauantaina miittailimme Tampereella aivan ihanan kauneusbloggaajajoukon kanssa. Ilta oli todella onnistunut, sain tutustua moneen aivan ihanaan ihmiseen. Ohjelmaa oli Plevnan panimoravintolassa ruokailun lisäksi Lumenelta, Tigiltä ja Zuiilta. Lumenelta oli luennoimassa Tarja Gallacher, Tigiltä aivan ihana persoona Mikko Vainio sekä Zuii Organicilta Tiia Tyynysniemi tiimeineen. Heiltä sai kuulla paljon uutta tietoa hiusvinkeistä ihonhoitoon sekä luonnonkosmetiikkaan. Aivan ihanat Sanni ja Elisa olivat järjestäneet aivan järjettömän isot goodie bagit, jotka kyllä saivat hymyn korviin asti. Todella mielenkiintoisia tuotteita, josta varmasti lisää myöhemmin, kunhan ehdin tutustua niihin paremmin.

Tässä kuitenkin ensimmäinen ihana löytö goodie bagista, Lumenelta nimittäin. Raspberry Miracle huulipunia saimme kaksi kappaletta, 09 Kesän odotus sekä 10 Niityllä. Todella upeita kesäisiä sävyjä, joihin ihastuin heti kokeiltuani niitä.


Sävy 09 on kirkkaan oranssi, upean sävyinen puna. Tämä pomppasi kertaheitolla huulipunieni ykköseksi! Koostumus on helposti levittyvä, runsaspigmenttinen ja semisti mattainen puna. Ajattelin aluksi, että tämä kuiva koostumus kuivattaa huuliani, mutta niin ei käynyt. Kuivempi koostumus lisäsi punan kestoa, mutta huulet pysyivät silti pehmeinä.


 Sävy 10 on vadelmaisen pinkki puna, jossa on selkeästi enemmän kiiltoa 09 sävyyn verrattuna. Puna liukui huulilla ehkä hieman liikaakin, ja sävyä joutui lisäämään muutaman kerran ennen kuin sain haluamani voimakkuuden tasaisesti huulille. Söpö puna se silti on, varmasti tulee käytettyä :)


Tässä vielä kasvokuva päivän lookista, jolloin olin laittanut oranssia sävyä 09 huulille.
Tykkään hirrrmuisesti tuosta sävystä!

Onko joku muukin ihastunut näihin puniin?

- Dreamer

4 kommenttia:

  1. Molemmat tosi kauniita, Niityllä kuitenkin se oma suosikki. :)

    VastaaPoista
  2. Oh, ovatpas ne ihania molemmat! Tai, oonhan mä sen jo tiennytkin, mutta kiitos muistutuksesta! Pitäiskin ottaa omat kans käyttöön, mutta en oo vielä ehtinyt 8)

    VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!