tiistai 10. kesäkuuta 2014

I Love... -tuotteiden testausta


Sain hetki sitten testiin muutaman purnukan I Love -sarjan tuotteita. Sarja on mulle jo ennestään tuttu, ja tykkään siitä hirmuisesti erityisesti ihanien tuoksujen vuoksi. Paketti sisälsi Strawberries & Cream -suihkucremen, Raspberry & Blackberry -käsivoiteen sekä Coconut & Cream -kuorintavoiteen. Voimakkain tuoksu on ehdottomasti kuorintavoiteessa; kun avasin paketin, tulvahti pelkän kookoksen voimakas tuoksu nenääni, vaikka tuotteet olivat täysin avaamattomia! 


 Joidenkin tuotteiden ulkonäkö on ollut uudistuksessa, ja ylempänä olevassa kuvassa näkyy sekä vanha ulkomuoto (vasemmalla) että uudistunut pullo. Satuin sopivasti omistamaan jo ennestään täyden pullon tuota ns. vanhaa mallia, joten oli helppo vertailla niitä. Etenkin tuo vanha ulkomuoto tuo mieleen philosophyn tuotteet.

Sarjan käsivoidetta en ole ennen testannut, mutta hetken testailun jälkeen se vaikutti ihan ok tuotteelta. Ei herättänyt sen enempää tuotteita suuntaan eikä toiseen, tuoksukaan ei ollut mitenkään ihmeellinen. Ihan perushyvä käsivoide normaali-ihoiselle. Kosteuttaa semihyvin, voide ei ole erityisen paksua eikä litkua, vaan siitä väliltä. Imeytyy nopeasti ja jättää käsiin jonkin verran tuoksua.

Kuorintavoide itseltäni löytyy jo Raspberry & Blackberry -versiona. Tuoksu ei ole lempparini, joten käyttö on jäänyt suhteellisen vähälle. Kaiken lisäksi oon aika hyvä luistamaan vartalonkuorinnasta! Tähän toivottavasti tulee muutos, nimittäin tykkään ihan hirmuisesti tuosta kookoksen tuoksuisesta kuorinnasta. On paljon helpompaa lähteä kuorimaan ihoa, kun voi samalla nauttia ihanasta tuoksusta. Itse kuorintavoide on ihan hyvä ja suhteellisen hellävarainen, sillä kuorivia rakeita ei ole liikaa.


Mansikan tuoksuinen suihkucreme on minulle entuudestaan pullollisen verran tuttu, ainoastaan pullo oli eri kuosissa. Tykkään tuoksusta aivan älyttömästi, joten olin kerennyt ostaa jo toisen pullollisen ennen kun sain tätä vielä kolmannenkin. Riittääpä ainakin vähäksi aikaa! Tätä voi käyttää myös kylvyssä, mutta sitä en valitettavasti pääse testaamaan koska meillä ei ole kylpyammetta.

Kun tuotetta käyttää, sen huumaava tuoksu täyttää koko suihkutilan. Mielestäni tämä ei ole yhtään liian ällömakea, vaan aivan ihanan tuoksuinen. Tykkään myös siitä, että suihkucreme ei sisällä saippuaa. Mulla on ollut aina tosi kuiva iho, joten saippuattomuudesta ei ole ainakaan haittaa sen puolesta.


Pakkausten ulkomuoto ainakin tekstien osalta on parantunut huomattavasti. Uudesta kuosista saa paljon paremmin selville, mihin tuote on tarkotettu. Miinusta tulee kuitenkin siitä, ettei tuotteissa ole tekstiä suomeksi.

Yleisesti ottaen sarjan tuotteet ovat ihan perushyviä, mutta tuoksujensa puolesta todella houkuttelevia. Mielestäni tuoksu ajaa ohi tuotteiden laadussa, ja nämä ovatkin enemmän semmoisia hemmotteluhetkien tuotteita, kun haluaa keskittyä nimenomaan hyviin tuoksuihin. Aivan tuoksuherkille en tätä sarjaa suosittele, nimittäin näissä on kyllä aika voimakas tuoksu.

Sarjaa saa esimerkiksi Sokokselta ja Anttilasta, myös nelly.com myy tuotteita. Kaikenlisäksi nämä ovat edullisia, joten näitä voi hyvillä mielin ostaa. Suosittelen kokeilemaan :)

Onko teillä kokemusta I Love... -sarjasta?

- Dreamer

4 kommenttia:

 1. Miksi olet ottanut tuotteita testiin, jotka jo omistat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ainoa sama tuote, jonka jo omistan, on tuo suihkucreme. Kuorintahan tuli eri tuoksuisena :)

   Kun sain testiin tuotteita, en tiennyt yhtään mitä sieltä tulee. En siis itse valinnut kyseisiä tuotteita. Enkä tietenkään tajunnut mainita, että omistan jo pari tuotetta. Mutta eivät nuo hukkaan todellakaan mene. :)

   Poista
 2. tuotteet on ainakin todella herkullisen näköisiä! Toivottavasti siis hyviä, ainakin mulle haju on melkeen yhtä tärkeä kun se tuotteen käyttölaatu. Pitää varmaan joskus kokeilla, kaikki tämmönen hygienia-juttu on niin mun mieleen aina :)

  http://emotytto.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Itse ainakin tykkään kovasti näistä, kokeilemisen arvoisia. :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!