maanantai 20. lokakuuta 2014

Halloween tutorial - Creepy Doll

Tänään olisi vuorossa pientä fiilistelyä tulevaa Halloweenia varten. Tutoriaali on osana beautify.fi :n Halloween-kampanjaa. Meikkiin ei tarvitse välttämättä mitään erikoista, esim. kasvomaaleja, vaan lookin pystyy toteuttamaan ihan meikkipussista löytyvillä tuotteilla. Aiheena on klassinen karmiva nukke, ja tätä oli hauska tehdä! Nuo suuret silmät on kyllä aika karmivat.


Tutoriaali:


1. Tee mahdollisimman valkoinen pohja kasvoille ja pohjusta silmät kunnolla.


2. Levitä mustaa voidemaista luomiväriä silmän muodon mukaisesti niin, että se näkyy hieman, kun silmä on auki. Voidemaisen luomivärin päälle lisää puuterimaista mustaa sekä tummanharmaata luomiväriä. Häivytä vaaleamman harmailla sävyillä hyvin! Pyri siihen, että luomivärien muoto häivytty mahdollisimman pyöreäksi. Näin saat silmät näyttämään pyöreämmiltä, joka on nukkemaisen lookin tarkoitus.


3. Levitä valkoista voidemaista luomiväriä alaluomen päälle puoliympyrän muotoisesti. Lisää päälle puuterinen valkoinen luomiväri. Vahvista valkoisen alueen rajat tummanharmaalla luomivärillä, ja häivytä hyvin.

4. Rajaa vielä alaluomen valkoisen ja harmaan raja sekä yläripsien tyvi mustalla eyelinerilla. Lisää tekoripset sekä yläluomelle että alaluomelle rajauksien päälle. Häivytä luomivärit hyvin ennen ripsien laittoa.

5. Nyt kun silmät ovat valmiit, keskitytään kasvoihin. Kulmakarvojen muodon saat päättää itse, mutta itse tein hieman vihaisen katseen tuovat kulmakarvat. Varjosta kulmakarvojen alku sekä nenänvarsi voimakkaasti.

6. Hymyile voimakkaasti, ja hahmottele poskien varjostus harmaalla luomivärillä. Tämä varjostus on tärkeä nukkemaisen meikin kannalta.

7. Varjosta hahmoteltu alue voimakkaasti, ja lisää poskipunaa reilusti. Häivytä hyvin!


8. Tee suun alueen varjostus tummanharmaalla luomivärillä, ja lisää siihen päälle ohut viiva mustalla eyelinerillä. Lopuksi lisää punainen huulipuna.

Nyt on valmista!


Mitäs tykkäätte? :)

- Dreamer

14 kommenttia:

Kerro rohkeasti mielipiteesi!