torstai 18. joulukuuta 2014

Kosmetiikkabloggaajien Joulukalenteri: Luukku 18


Saamme tänään avata 18. luukun yhdessä Hannan kanssa, kivaa! Hän kirjoittelee blogissa Kynsipöllö kosmetiikkapuussa. :) Hanna tekee jouluiset kynnet, ja minä jouluisen meikin.

Suoraan sanottuna mulla ei ole ollut yhtään joulufiilistä, joka johtuu siitä, ettei ole lunta. Vain pimeää, mustaa ja valotonta päivästä toiseen. Vaikka joululauluja on kuunneltu aika paljon, ei sekään ole auttanut. Itse ainakin tarvitsen ehdottomasti sen valkoisen lumen, jotta oikea fiilis tulee. Sama oli viime vuonna, jolloin ei ollut lunta ollenkaan.

Nyt lähiaikoina on muutaman kerran satanut lunta, joka on jäänyt jopa pariksi päiväksi maahan. Ja se ilostuttaa niiiin paljon! Mikään ei ole kauniimpaa kuin kimmeltävä lumi auringonpaisteessa. Se tuo heti valoa, joka piristää suunnattomasti. Innostuin jopa koristelemaan joulukuusen sekä sisustamaan asuntoamme hieman jouluisemmaksi. Kyllä se fiilis sieltä hiipii :)

Koska valkoinen lumi nostattaa fiilistä niin paljon, halusin sen näkyvän 18. luukussakin. Siispä tein meikin, johon lisätty jotain valkoista:


Ja kyllähän se meikkiäkin piristi! Valkoinen tekee meikistä hyvin raikkaan ja freesin. Tein aika tavanomaisen silmämeikin, joka sopii jouluun; kultaista ja ruskeaa. Hieman luumun sävyäkin taitaa vilahtaa.

Itse olen aina tykännyt valkoisesta meikissä, mielestäni se sopii lähes meikkiin kuin meikkiin. Tällä kertaa valkoinen sai näkyä rajauksessa! Musta ja valkoinen rajaus yhdessä on yksinkertaisuudessaan näyttävä. Valkoinen rajaus tarvitsee mielestäni ehdottomasti tumman rajauksen kaverikseen, muuten lopputuloksesta tulee tönkkö. Mitäs tykkäätte? :)

Käytetyt tuotteet:

Silmämeikin pohjustus - UDEPP
Voidemainen luomiväri - NYX Jumbo Eye Pencil, sävy: 604 Milk
Luomivärit - Coastal Scents 252 Eyeshadow Palette
Musta eyeliner - Rimmel Glam'Eyes Professional Liquid Eyeline
Valkoinen rajaus - Grimas Water Make-Up Pure, sävy: 001
Ripsiväri - Lancome Grandiôse
Tekoripset - Ardell tai Grimas
Ripsiliima - DUOIhanaa joulun odotusta!

- Dreamer

6 kommenttia:

Kerro rohkeasti mielipiteesi!