tiistai 17. helmikuuta 2015

Bohemian


Sleekin Showsoppers-paletti on koottu monipuolisista ja ehkä hieman erikoisistakin sävyistä, josta saa tehtyä meikin niin arkeen kuin juhlaan. Paletista löytyy sekä mattasävyjä että lähes voidemaisen pehmeitä helmiäissävyjä.

Showstoppersista ollaan montaa mieltä, mutta itse kuulun niihin, jotka tästä paletista kovasti tykkäävät. Minulla ei ole ollut tämän paletin kanssa ongelmia, ainoastaan mattasävyt ovat aavistuksen kuivia, mutta ne saa tahmealla pohjustajalla kyllä hyvin pidettyä kasassa. Yleinen ongelma Sleekin kanssa on ainoastaan se, että luomivärit ovat jopa niinkin pigmenttisiä, että niitä on joskus hieman hankala häivyttää. Mutta harjoitus tekee mestarin ;)

Tämänpäiväisen silmämeikin kohokohtana on Showstoppers-paletin sävy Bohemian. Upea korallin sävy, joka ei kuulu ainakaan mun jokapäiväiseen meikkiin. Se yhdistettynä harmaan sävyihin on aika metka yhdistelmä. Jopa niinkin metka, että näinhän voisi yhdistellä useamminkin! (Samantyyppinen kokeilu löytyy täältä)

Sävyt joita käytin meikissä, löytyvät nimettyinä ylimmän kuvan paletista.


Käytetyt tuotteet:

- UDEPP
- NYX Jumbo Eye Pen, sävy: 604 Milk
- Sleek Showstoppers, sävyt: Sparkle, Bohemian, 
Oh So Special, Noir ja Ultramattes V2
- Rimmel Glam'Eyes Professional Liquid Liner
- Maybelline New York Big Eyes Liner
- Lancôme Hypnôse


Mitäs tykkäätte? :)

Dreamer

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana meikki ♡ heti tuli sellainen Sleek-himo :D olen samaa mieltä Sleekin koostumuksista, osa on tosi pehmeän pigmenttisiä jotka saattavat käyttäytyä hankalasti mutta pääosin ovat hirmu laadukkaita ja helppoja käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Mä en oo vieläkään päässy yli Sleekistä, on se vaan niin ihana merkki ♥ Mutta oot ihan oikeassa, pääosin luomivärit kyllä on aivan mahtavaa laatua :)

   Poista
 2. Upea miekki, Bohemian on äärettömän nätti. <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan kaunis meikki, taas kerran <3 Täytyykin kaivaa Sleek-paletit esiin ja testailla. Liian usein jäävät Naked 2:n jalkoihin!

  VastaaPoista
 4. Tämä on kyllä todella kaunis meikki!

  VastaaPoista
 5. Upea meikki, jälleen kerran <3 Olet taitava!

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!