perjantai 27. maaliskuuta 2015

Shocking Pink

Täältä pesee pitkästä aikaa naamakuvia, pian unohtuu kuka täällä bloggaakaan :D Hetki sitten tein mielestäni onnistuneen päivämeikin, josta sain räpsiä ihan ajan kanssa kuvia. W7 in the buff: Lightly Toasted -paletista on tullut mun luottotuote luonnollisissa meikeissä, ja se sisältää pääosin kauniita ruskean eri sävyjä. Paletin sävyistä tulee kauniita arkimeikkejä, ja ne pysyvät todella hyvin koko päivän.


Tässä meikissä käytin monia erilaisia ruskeita ja vaaleita sävyjä, ulkonurkkaan myös mustaa hyvin häivytettynä. Meikki oli sen verran luonnollinen, että ajattelin shokkipinkin huulipunan olevan omiaan silmämeikin kaverina.

Tutustuin jokin aika sitten NYXin mattapuniin, jotka tilasin pretty.fi :stä. Ja voin sanoa, etten muita sittemmin ole paljoa käyttänytkään! Omistan kolme NYXin punaa, joista on tulossa myöhemmin paremmin arvostelua. Mutta voin jo tähän sanoa, että ne ovat aivan mahtavaa tavaraa! Pysyvyys on ihan huippuluokkaa, hinta-laatusuhde täys kymppi.


Huulipunat itsessään ovat olleet kauan mulle aika ventovieras asia, kun on tuntunut, etteivät ne pysy. Kauan pysyttelin huomaamattomissa kiilloissa ja huulirasvoissa (mm. Baby Lips), joita oli helppo lisäillä vaikkapa ilman peiliä. Kun löysin mattapunat, asiat muuttuivat. Omille huulille olen todennut mattapunien olevan parasta pysyvyydessään.


 Ja pakko se on todeta, kyllähän se pinkki piristää! Vai mitä? :)

Käytetyt tuotteet:

Lumene CC-voide, sävy: Light
Dr. Hauscka Compact Powder, sävy: Translucent
Sleek Face Form Contouring/Blush Palette, sävyt: Fair
Sleek Brow Kit, sävyt: Dark
NYX Wonder Pencil, sävy: WP01 Light
NYX Matte Lipstick, sävy: MLS02 Shocking Pink
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
NYX Jumbo Eye Pencil, sävy: 604 Milk
W7 in the buff: Lightly Toasted, sävyt:
Teddy Bear, Wonderland, Happy, Lady Luck, Di Di ja Up In Smoke 
Rimmel Glam'Eyes Professional Liquid Liner
Lancôme Hypnôse
DUO Dark-Tone -ripsiliima


Dreamer

2 kommenttia:

Kerro rohkeasti mielipiteesi!