perjantai 23. lokakuuta 2015

Koulutyö: Lavameikki

Koulussa meillä oli hiljattain aiheena lavameikki. Kaikille arvottiin erilaiset aiheet, joista minä sain aiheeksi ''rock-henkisen muotinäytöksen''. Jes! Vaatekaapista onneksi löytyy paljon kaikkea rock-henkistä vaatetta ja asustetta. :) Upea malli Jenni toi oman nahkatakkinsa, itse toin kotoa mustan bandanan, piikkikaulakorun sekä AC/DC :n kiertuepaidan.


Lavameikin tarkoituksenahan on siis näkyä pitkälle. Riippuen toki lavan koosta ja kuinka hämärää näytöksessä on, vahvat valot ja varjostukset sekä meikin selkeät linjat ovat hyvin tärkeitä.

Normaalisti olen hyvin pikkutarkka ja tuherran silmämeikkiä vaikka kaksi tuntia, mutta tässä meikissä yritin pitää sen hyvin simppelinä ja selkeänä. Keskityin ainoastaan voimakkaisiin rajauksiin sekä tummiin huuliin. Kulmakarvoja sudin tarkoituksella vahvemmiksi ja tummemmiksi, jotta ne näyttäisivät runsailta kaukaa.


Lavalla huulten punainen yksityiskohta ei luultavasti edes näkyisi, mutta näin kuvissa se näyttää aika kivalta. Pieni väripilkku tekee aina hyvää muuten niin tummaan meikkiin!


Jenni naureskelikin sitä, kuinka normaalisti on niin Elovena-tyttö ja nyt peilistä katsookin joku ihan muu. Haha, Jennistä kieltämättä kuoriutui aika pähee rokkimuija! :D

Mitäs tykkäätte? :)

- Dreamer


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro rohkeasti mielipiteesi!