lauantai 17. lokakuuta 2015

Kauneusbloggaajien halloweenmiitti

Tampereen MakeIt -liikkeessä järjestettiin kauneusbloggaajien halloweenmiitti, joka oli 3. lokakuuta. Olin niin onnellinen että Tampereella järjestettiin pitkästä aikaa miitti, sillä olen päässyt vasta kerran aikaisemmin miittailemaan näiden ihanien bloggaajien kanssa.

Alkumaljojen jälkeen Grimasin maahantuoja Markku Purho kertoi Grimasista yleisesti sekä oman tarinansa siitä, kuinka päätyi Grimasin maahantuojaksi. Taikurina Markku näytti myös pari maagista taikatemppua. :D

Myös MakeIt -liikkeen pitäjä Raila Ojala kertoi hieman taustastaan ja liikkeen historiasta. Grimas itsessään on minulle tuttu merkki, ja olen sitä ostanutkin mm. Punanaamiosta ja MakeIt :stä. Liike on muuttanut isompiin tiloihin, ja sijaitsee tällä hetkellä Kauppakatu 15:ssä Tampereen keskustassa. Kannattaa käydä tutustumassa Grimasin laajaan valikoimaan, hinta-laatusuhde on oikein hyvä.

 Pienen söpön ja teemaan sopivan purtavan jälkeen maskeeraaja Kati Puustinen esitteli meille tekniikoita mm. tehostemaskeeraukseen, kulmakarvojen peittoon ja balettimeikkiin.


Alla olevassa kuvassa ehkä hauskin sivellin ikinä, nimittäin keinomangustin karvasta valmistettu sivellin! Tämä herätti suurta hihitystä bloggaajien keskuudessa. Haluaisin todella tietää miten tähän nimen valintaan on päädytty, miksi juuri mangusti? :D


Sinny oli järkkäillyt meille myös ihanan goodie bagin, mihin oli valittu lähinnä Pirkanmaalaisia yrityksiä. Todella kiva idea! Postaus goodie bagin tuotteista tulee myöhemmin.


Isoin kiitos tästä miitistä kuuluu ehdottomasti Siniviuhka-blogin kirjoittelijalle Sinnylle. Ihanaa, että järjestit kivaa tapahtumaa täällä Tampereellakin päin! :) Oli oikein mukava nähdä teitä kaikkia miitissä!

- Dreamer

2 kommenttia:

  1. Mä en edes muistanut tuota sivellinjuttua... Hohhoh.. :D Mutta kivointa on kyllä aina nähdä kaikkia naamoja! :) Lisää tapahtumia Pirkanmaalle, perkules! :)

    VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!