keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Ylioppilas vuosimallia 2012!


Viimeiset pari viikkoa on ollut täyttä stressiä tohinaa! Mekkojen, kenkien, lakkien ja korujen sovittelua sekä hankkimista, leipomusten tekemistä ja ostamista, kutsukorttien kirjoittamista ja lähettelyä... Siitä on abin viimeiset viikot tehty! 3 vuoden urakka lukiossa, viimeinkin päätöksessään. Mitä tässä voi enää muuta toivoa?

Kerrankin olen löytänyt juhliin oikeasti sellaisen asun, josta tykkään aivan mielettömästi. Mustavalkoinen - se vaan on mun juttu :) Ensimmäisen postauksen kunniaksi voisin vähän esitellä tulevaa asuani ylioppilasjuhlaan:


Mekko, Halonen
 Olin jo aluksi paniikissa siitä, mitä ihmettä löytäisin päälleni valmistujaisiini. Olen vähän isompikokoinen, joten aina ei tunnu kaupoista löytyvän juuri mieleistä mekkoa. Myös nirsouteni ja ylenpalttisen tarkkuuden takia olen varsin hankala asiakas :D Tänä vuonna se kuitenkin tapahtui! Löysin unelmieni mekon: se on tumma, klassisen kaunis ja ajaton mekko! En pidä värikkäistä mekoista tai muista tylliunelmista, joten tämä on aivan superlöytö. Hintaa sillä oli vähän ehkä liikaa, mutta on todellakin rahan arvoinen: voin käyttää sitä niin ristiäisissä, häissä, hautajaisissa kuin vaikka valmistujaisissakin. Kai? 

Ylioppilaslakki, Halonen
Ylioppilaslakki tarttui matkaan Haloselta. Se oli myös alennuksessa, sillä hinnaksi tuli 29,90e normaalin hinnan ollessa muistaakseni 59,90e. Ihana Halosen myyjä auttoi minua niin mekon kuin yo-lakin koon valinnassa.Kiilakorkokengät, H&M
Nämä unelmakengät löysin joskus moooooonta monta kuukautta sitten, en edes enää muista milloin. Rakastan näitä, sillä kengissä on ihanasti korkoa, mutta silti jaksan bailata nämä jalassa aamuun asti ilman jalkojen kuolemista! :D Nämä ovat olleet melkeinpä joka kerta jalassani kun baariin astun.

Eyeliner, Wet&Wild
Ripsiväri, Rimmel
Luomiväri, DiorEyeliner, Wet&Wild
Ripsiväri, Rimmel
Luomiväri, Dior ja Wet&Wild
Lisänä vielä laitoin huonot kuvat tulevasta juhlameikistäni. Ylempänä oleva kuva on itse juhliin
 tarkoitettu vähän ''raikkaampi'' ja kirkkaampi meikki. Mustavalkoiseen meikkiin päädyin niin kuin mekossakin. Alempana olevan kuvan meikki on tarkoitettu illaksi baariin. En viitsinyt kovin tummaa meikkiä laittaa päiväksi, joten päädyin tähän iltameikkiin. Smokey eyesit ovat yksi lempparimeikeistäni ja ne on helppo tehdä. Tykkään korostaa meikillä etenkin silmiä!


Hyvää tulevaa kesää ja lomaa kaikille, nauttikaa ihanasta säästä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro rohkeasti mielipiteesi!