lauantai 16. kesäkuuta 2012

Yummy!

Blogin pitäminen taas hieman jäänyt muun elämän varjoon! Hupsista. Pitkään olinkin pähkäillyt blogin aloittamista, ja kun sen sain aloitettua, olen saanut aikaan jopa yhden kirjoituksen! HAHA, aika säälittävää :D Noh, ei auta kuin ottaa itseään niskasta kiinni ja jatkaa. :)

Parin viikon aikana, jolloin en ole tänne päivitellyt, on tapahtunut paaaaljon kaikkea kivaa. Juhlia, ostoksia, mökkeilyä, kuvailua, auringonlaskuja.. Päivät ovat hujahtaneet hetkessä :) Siksi päivitänkin tänne uusia kirjoituksia varmasti lähipäivinä monia, sillä en todellakaan viitsi kaikkea tunkea samaan postaukseen aiheiden ollessa niin erilaisia.



Pakko aloittaa jostain aiheesta, joten puhutaan sitten vaikka ruoasta. Tähän pariin viikkoon on mahtunut liikaa paljon hyvää ruokaa! Ylioppilasjuhliini ja poikaystävän valmistujaisjuhliin on mahtunut mm. ihania kakkuja, voileipäkakkuja, pasteijoita, keksejä yms. Onneksi juhlia ei ole monia vuodessa, joten nuo herkut ovat harvinaisia.  Tässäpä pari kuvaa parin viikon ajalla kokkailemistani ruoista:


Fetasalaattia + Herkkusieniä (täytteenä aurajuustoa & pekonikääre)
Ps. En kyllä toiste enää syö noin paljon herkkusieniä, tuli hieman paha olo!




Fetasalaattia, maissia ja valkosipulipatonkia




Ihana ihana smoothie!
Loppuun voisin lisäillä tämän ihanan smoothien ohjeen, joka vie kielen mennessään!

Mansikoita
Mustikoita
Maitoa
Jäämurskaa
Makeutukseen steviaa

 Kesäinen juoma valmistuu näppärästi tehosekoittimella, nams!




Nautiskelkaa ihanasta säästä :)
- Dreamer




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro rohkeasti mielipiteesi!