maanantai 13. elokuuta 2012

Sininen meikki - Flormarin luomivärien kokeilua

Viime aikoina hankkimani luomivärit pääsivät tänään kokeiluun, sillä sain vihdoinkin tarpeeksi aikaa blogiin kirjoittamiselle. Koko kulunut viikko on ollut yhtä sähläystä ja menoa moneen suuntaan, joten pahoittelen taas postauksien vähyyttä.

Edellispostauksessa pyytelin teitä laittamaan postauksien aiheita, ja siinähän te onnistuitte! Ehdotuksia tuli mukavasti, katsotaan ajan kuluessa mitkä ehdotukset pääsevät ensimmäisiksi tehtäviksi. Kiitos paljon ehdotuksista! :)

Tänään kaivoin meikkini jälleen esiin, ja muistin Flormarin luomivärini, jotka hankin Tokmannilta viime viikolla. Flormar on entuudestaan jo tuttu merkki kynsilakkojen kautta, ja siksi annoin itseni ostaa tämän merkin tuotteita. Luomiväripaletti oli todella edullinen, sillä siihen kuului 4 aika ison kokoista luomiväriä, ja se maksoi vain 3,90e. Flormarin kynsilakat ovat myös todella edullisia, ja aivan taivaallisen ihania. Valitettavasti Flormarin kynsilakat jäävät loistoonsa, mutta luomivärit eivät.

Laittaessani luomivärejä luomelleni, olivat ne aika ajoin hankalia laittaa. Kun laitoin luomiväriä luomelle ja sen jälkeen yritin häivyttää sitä, koko luomiväri katosi pois luomelta. Ne siis pyyhkiytyvät erittäin helposti pois luomelta, joten en usko niiden kestävän koko päivää saatika edes iltaa edustuksellisessa kunnossa. Tämä täytyy vielä testata, sillä nyt luomivärit pääsivät vain hetkeksi silmiä koristamaan. Plussaa luomiväreissä on kuitenkin todella hyvä pigmentti. Esimerkiksi valkoista tai kirkkaansinistä luomiväriä ei tarvitse paljon laittaa, jotta ne erottuvat todella hyvin luomella. En kuitenkaan suosittele näitä hankkimaan, laatu ei ole kovin hyvä.

Ilman luomivärejä

Valkoinen luomiväri lisätty
Valkoinen ja vaaleansininen luomiväri lisätty
Valkoinen, vaalean- ja kirkkaansininen luomiväri lisätty
Kaikki paletissa olevat luomivärit lisätty

Onko teillä kokemuksia Flormarin meikeistä?

- Dreamer

2 kommenttia:

  1. Älyttömän kivat värit tässä paletissa! Nätti meikki, sulla on muuten superkauniit silmät c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä aika kivat, samanmoisessa vihreässäkin on! Ja voi kiitos :33

      Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!