tiistai 21. elokuuta 2012

Trendikkäät syysmeikit 2012

Tämänvuotisen syksyn trendimeikit löytyvät ehdottomasti huolitellusta ihosta ja kulmakarvoista, punaisten sävyisistä huulipunista sekä tummista rajauksista. Monia muita trendejä löytyy myös, mutta nämä ovat mielestäni mainitsemisen sekä kokeilemisen arvoiset!

Punainen huulimeikki

Punaisen eri sävyt, erityisesti viininpunainen, on ehdoton suosikki syksyn huulimeikissä. Mattapintaisen huulipunan kanssa yhdistetään kuulas, huoliteltu iho ja joko neutraali silmämeikki tai dramaattiset rajaukset.Dramaattinen silmämeikki

Tämän syksyn trendinä ovat todella tummat silmät, joko tummalla luomivärillä tai erilaisilla rajauksilla. Kulmikkaat rajaukset ja kissamaiset rajaukset sekä tumman luomivärin häivytys koko luomelle on nyt ''in''. Myös erilaiset tummat metalliset sävyt ovat omiaan tänä syksynä. Oma suosikkini on tumma silmämeikki, ja aion ehdottomasti meikata silmäni taas tummemmin. Kun silmämeikki on todella tumma, kannattaa toimia näin; jotta meikistä ei tule liian raskas ja katse kiinnittyy pelkästään silmiin, muu meikki kannattaa olla mahdollisimman neutraali. Iho meikataan kuulaaksi, mutta virheettömän näköiseksi, ja huuliin jätetään hieman kiiltoa tai meikataan nudeiksi (toki kohtuudella).

http://www.elle.com/cm/elle/images/uk/marras-lgn.jpg


Löysin netistä aivan upean IsaDoran uuden meikkikokoelman, joka on tehty syksylle 2012. Siinä tulevat esiin nämä kaikki; vahvat rajaukset, metalliset sävyt, nudehuulet, punaiset huulet. Meikkikokoelma on niin upea, että näitä sävyjä täytyy todellakin päästä testaamaan. Voit katsella kokoelmaa täältä.


IsaDoran uudesta kokoelmasta kerrotaan näin:  

''Niin syksyn muodissa kuin meikissä on nähtävissä tiettyä vastakohtaisuutta. Muodissa näkyy toisaalta selkeälinjaisia maskuliinisia vaatteita, toisaalta taas hyvin naisellista, pehmeää pukeutumistyyliä. Väreissä nousevat klassiset ruskean ja neutraalin sävyt, maskuliiniset värit musta ja sininen sekä hyvin naisellinen voimakas punainen.

IsaDoran Paradox-syysmeikki toistaa muodin teemoja kahdella erilaisella meikkityylillä ja meikkikokoelmalla. Toinen värikokoelma muodostuu viileistä sävyistä, mustaa, sinistä ja punaista. Tyyliltään meikki on voimakas ja ehkä jopa hieman maskuliininen. Toinen värikokoelma taas muodostuu lämpimistä sävyistä, ruskeaa ja neutraaleja värejä. Meikki on tyyliltään pehmeän naisellinen.
Syksyn meikkityyli tuo mieleen 90-luvun, jolloin kasvoilla käytettiin varjostuksia ja korostuksia. Levitä silmämeikkiä niin ylä- kuin alaluomelle ja tee luomivakoon varjostus tummalla luomivärillä. Rajaus on tärkeä osa silmämeikkiä, samoin huolellisesti muotoillut kulmakarvat. Trendikkään vivahteen meikille saat huolellisesti muotoilluilla, mattasävysillä huulilla. Valitse huulipunan väriksi joko täyteläinen punainen tai pehmeä nude-sävy.''


 Lähteet kuviin sekä IsaDoran tekstiin: Elle, Harper's Bazaar ja Upea.fi

 Oletteko tekin innostuneet näistä uusista syksyn meikkitrendeistä? :)

Ps. Voisin ehkäpä tehdä tutoriaalia jostain tämän tyylisestä meikistä jos haluatte?

- Dreamer

10 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla !
  ps. arvonta blogissani, voitat söpöjä koruja!

  ★ www.hennanblogii.blogspot.com ★

  VastaaPoista
 2. Tutoriaali olis mahtava! (: Varsinkin tosta silmämeikistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä noista? Ainakin voisin nuo IsaDoran kuvissa olevat meikit toteuttaa :)

   Poista
 3. Jes! Kerrankin voi olla oma itsensä ja vielä muodikkaasti :D Rakastan meinaan käyttää arkena tosi vahvoja silmämeikkejä. Olisi kiva, jos tekisit tuton tuosta Isadoran alemmasta meikistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :) Tummat silmämeikit on ihania! Joo voin tehdä sen, paitsi itseasiassa ostin eilen juuri nuo IsaDoran ylempään kuvaan sopivat meikit. Pitää kuitenkin ostaa vielä tumman sävyinen meikkipaletti, joten onnistuu :)

   Poista
 4. kiva blogi ja siisti ulkoasu! (:

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!