tiistai 14. elokuuta 2012

Meikkitutoriaali - Kim Kardashianin inspiroima silmämeikki

Sain inspiksen Kim Kardashianista selattuani ympäri Googlea erilaisia meikkejä. Kuten kaikki tietävät, Kimin meikit ovat yleensä vahvoja ja näyttäviä. Etenkin smokey eyesit ovat todella vahvat, mutta kauniit. Itse en oikeastaan ikinä seuraa julkkiksien elämää tai lehtijuttuja ylipäätään, mutta Kimin meikit ovat jostain syystä kiinnittäneet huomioni jo monesti. Tarkoituksenani siis ei ole tehdä täysin samanlaista meikkiä kuin Kimillä, vaan meikata hänen meikkiensä pohjalta inspiroituneena omalle silmälle sopiva meikki.

Nämä alhaalla näkyvät kolme kuvaa Kimistä, jotka löysin täältä, inspiroivat minua tekemään tämän tutoriaalin. Meikki, jonka tein, on vahva ja näyttävä. Pääväreinä toimivat vaaleankeltainen/valkoinen, tummanruskea sekä musta. Erityisesti eyeliner ja tekoripset ovat vahvassa osassa tässä meikissä, sillä ne tuovat näyttävyyttä ja korostavat silmiä. Meikin saa vähemmän raskaaksi käyttämällä esimerkiksi vain pieniä tekoripsiä tai jättämällä ne kokonaan pois. Myös ohut rajaus keventää meikkiä. Päätin kuitenkin käyttää niitä huolettomasti omassa versiossani, sillä Kimin meikeissä näkyy monesti vahvat rajaukset ja suuret tekoripset.
Meikit, joita käytin:
 • Meikkivoide - L'oreal True Match
 • Puuteri - Rimmel
 • Silmämeikin pohjustusvoide - Lumene
 • Luomivärit - Maybelline New York, 720 Brownie Gold
 • Musta kajal - Lancome
 • Valkoinen kajal - Lyra
 • Eyeliner - Wet n Wild
 • Tekoripset - H&MKun olet pohjustanut luomesi, lisää vaaleata luomiväriä kaikkialle luomeen; liikkuvasta luomesta silmän sisänurkkaan ja aina kulmaluulle asti. Varoituksen sana! Jos käytät samaa luomiväriä kuin minä, 720 Brownie Goldia, lisää ensin joku vaalea mattapintainen luomiväri pohjalle. Brownie Goldin vaaleasta luomiväristä lähtee todella paljon glitteriä, eikä se peitä kovin hyvin luomen väriä, joten alle kannattaa kiinnittää jo joku peittävä luomiväri. Kuten kuvastakin näkyy, tämän luomivärin hileet varisevat luomilta aika lahjakkaasti.


Lisää ruskea luomiväri kuvan mukaisesti, selkeästi ylitse oman silmän. Muista häivytys! Häivytys on tärkeä osa silmämeikkiä, jotta luomivärit eivät ole liian vahvat tai selkeinä tönkköinä viivoina.


Levitä valkoinen kajali silmän vesirajaan varovasti, jotta et tökkäise silmää kajalilla. Myös silmän sisänurkkaan kannattaa lisätä joko valkoista kajalia tai vaaleaa helmiäisluomiväriä.


Levitä reilu rajaus eyelineriä aivan yläripsien läheisyyteen sekä hieman alaripsien alle. Eyelinerillä voi tehdä paksun tai ohuen rajauksen, mutta rajaus kannattaa ehdottomasti vetää aivan silmän sisänurkasta ylitse ulkonurkan. Rajauksen voi jättää kissamaiseksi, jos haluaa.


Laita ripsiväriä reilusti, jotta ripset näyttävät mahdollisimman pitkiltä. Älä kuitenkaan anna niiden paakkuuntua, kuten minä, joka mokasin yläripsien kanssa kiireissäni. Lopuksi, ripsivärien laiton jälkeen, on tehtävä viimeistely. Meikki saa olla hieman ''suttuinen'', sillä tässä meikissä pyritään saamaan hieman utuiset silmät. Jos eyelinerin jälkeä haluaa hieman pehmentää, kannattaa laittaa rajauksen päälle joko mustaa kajalia tai luomiväriä, niin yläripsien rajaan kuin alaripsienkin alle. Myös kissamaista rajausta voi pehmentää lisäämällä voimakkaammin luomiväriä silmän ulkonurkkaan.

Lopputulos näyttää tältä suurien tekoripsien kanssa: Luomiväri on hieman tummempaa, kuin miltä se kuvissa näyttää.


Mitäs pidätte? :)
- Dreamer

10 kommenttia:

 1. Tästä olisi mielellään nähnyt kuvan vähän kauempaakin, jotta näkisi kokonaisuuden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitäisi kyllä näihin meikkitutoriaaleihin saada kuvat vähän kauempaakin :)

   Poista
 2. Pidän ja erittäin paljon !! Aivan ihana blogi, just mun tyylinen :)

  http://avaimetunelmiini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Vautsi, osaisimpa itekkin tehdä tollasia meikkejä! Tosi kiva blogi sulla, liityin lukijaksi :)
  Käy säkin kurkkaan mun blogi ja liity ihmeessä lukijaksi? ;)

  http://lindis93.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei kun harjoittelemaan vain! :) Kiva että liityit lukijaksi, käväsen ainakin katsomassa sun blogia :3

   Poista
 4. wau oot taitava! täytyykin selailla postauksia eteenpäin :)

  ♥: http://krisyaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!