maanantai 15. lokakuuta 2012

Pieniä sisustusjuttuja :)


Käytiin eilen poikaystävän ja hänen perheensä kanssa erikoisessa kaupassa, Kasvihuoneilmiössä. Olin ihan taivaassa, niin paljon ihania tavaroita siellä oli myynnissä. ''Tervetuloa Elisan ihmemaahan, josta ei puutu kani, kellot eikä peilit!'', lukee tavaratalon nettisivuilla. Lause on täyttä totta, sillä kaupassa on aivan kaikkea mitä kuvitella saattaa; valtavia antiikkisia huonekaluja, japanilaisia koriste-esineitä, sisustustarvikkeita, koruja, tuoksuja, lautapelejä jne jne. Katsokaa ihmeessä nettisivuilta mitä kaikkea se todella sisältää. Etenkin itse paikan päällä kannattaa käydä, siellä koko komeus on nähtävissä ja ostettavissa. 

Kuten kuvista näkee, löysin itse tosi kivoja tavaroita sieltä. Rakastuin eniten Cold/Hot Drinks ''tarjottimeen'', joka maksoi 12e. Marilyn Monroe -aiheisia tavaroita löytyi kivasti; 2 erilaista servettipakettia, 2e pkt, sekä ihania sytkäreitä, jotka olivat euron hintalapulla. Kaikkia sytkäreitä en itse pidä, mutta en malta odottaa, että pääsen käyttämään tarjotinta ja laittamaan servetit näkyville ihailtavaksi. Pitää ehdottomasti käydä toistekin, tavarat eivät todella olleet hinnalla pilattuja :)



Ps. Tämä ei ole mainos eikä sisällä mitään mainoslinkkejä. Halusin itse ottaa asian esille blogissani ja suositella sitä!

- Dreamer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro rohkeasti mielipiteesi!