tiistai 30. lokakuuta 2012

Kokeilussa: Lip Tattoo


Tilasin Crazy Factorin sivuilta Lip Tattoo - uutuuksia, joita on nyt tullut lähiaikoina myyntiin heidän nettisivuilleen. Niillä saisi ihan varmasti erikoisuutta meikkiin, joten innostuin tilaamaan. Tämä ''huulitatuointi'' maksaa vain 0,49e joten ajattelin kokeilla niitä - eihän siinä olisi hävinnyt kuin vain muutaman euron, jos ne eivät olisi toimineet.

Tilasin 10 erilaista tatuointia (ylläoleva kuva + huulissa oleva), joten hinnaksi tuli 5e. Testasin niistä yhtä, ja pääsin tällaiseen lopputulokseen:


Valitsin tilaamistani tatuoinneista harjoitteluksi sellaisen, joka ei niin paljoa säväyttänyt. Huulilla tuo kuitenkin näyttää aika kivalta, esimerkiksi vapuksi voisi ihan hyvin laittaa tällaisen huuliin! Lip Tattoo oli helppo laittaa, ainoa vaikea asia oli sopivan muodon saaminen, jotta kuva menisi vain huulien kohdalle. Itselläni meni tatuointi hieman yli, joten peitin sitä peitevärillä. Peittyi muuten tosi hyvin :)

Halusin vain kokeilla tätä Lip Tattoota, joten lähdin poistamaan sitä. Jaa, no eipäs sitten sujunutkaan niin hyvin. Plussaa siis siitä, että näinkin halpa Lip Tattoo pysyi huulilla aivan tajuttoman hyvin! Revin ja raastoin, hankasin kaikilla mahdollisilla aineilla, sekä yritin öljypitoisilla meikeillä sekä oliiviöljyllä (:D) poistattaa sitä - pakkauksessa sanottiin, että öljypitoisten meikkien levittäminen Lip Tattoon päälle saattaa irrottaa sitä.

Puolen tunnin hankaamisen jälkeen tulos oli tämä:


Tatuointi pysyi vieläkin paikallaan - ainoa asia, jotka kärsivät, olivat huuleni! Hankasin ne ihan rohtuneiksi, joten muistakaa, ettei näitä kannata laittaa jos haluaa ne heti pois. Suosittelen kuitenkin kaikille, pysyvät varmasti paikallaan monia tunteja sekä ovat ehdottomasti piristys meikkiin. Halpa ja kokeilemisen arvoinen :)

- Dreamer

8 kommenttia:

 1. Vau ihan superhienot! Itelläkin oli joskus jotain huulitatuointeja (taisi olla violent lips merkkisiä), mutta en osannut laittaa niitä oikein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, mullakin oli hieman hankaluuksia kiinnittämisessä, mutta pienen sähläyksen jälkeen onnistui jotenkuten :D

   Poista
 2. en oo ees kuullukkaan noista :o mutta miten siistit! kiva postaus, valaiseva :D

  http://matildannas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja nuo Lip Tattoot ovat kyllä käteviä esimerkiksi halloweeniksi tai vapun rientoihin!

   Poista
 3. Oo nää Lip Tattoot näyttää tosi kivoilta ja helppokäyttöisiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lip Tattoot ovat kyllä kivoja, sekä myöskin helppokäyttöisiä! Ainoa vaikea asia on saada ne leikattua oman huulen muotoon, muuten ne sujuvat aika ongelmitta ja nopeasti. :)

   Poista
 4. Tosi kivat! Itekki aatellu kokeilla tollasia. Miten nopeasti sitten kului/lähti pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://do-it-now-remember-it-later.blogspot.fi/2013/05/lip-tattoo-ihana-halpa-ja-helppo.html

   Tuossa toinen postaus Lip Tattoosta :)

   Aika huonostihan tuo Lip Tattoo lähtee, jos haluaa heti laiton jälkeen ottaa sen pois. Mutta pitemmän ajan jälkeen (esim. muutaman tunnin jälkeen) poisto helpottuu!

   Mulla oli viime vappuna käytössä Lip Tattoo, ja se kesti lähtemättä tai repeilemättä koko illan. Baareilun jälkeen poistin Lip Tattoon ihan meikinpoistolapuilla, jolloin se lähti ns. palasina huulista. Loput sai raaputtaa pois :) Eli hyvin lähti!

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!