tiistai 5. helmikuuta 2013

Grimasin hohdeluomivärit = ♥


 Viime viikolla ei tullut kuin yksi postaus, sillä netin ja koneen kanssa oli ongelmia. Nyt on toivottavasti kaikki kunnossa, ja saan taas tehtyä postauksia :) Kävin vähän aikaa sitten hamstraamassa Grimasin tuotteita, ja tällä kertaa ne olivat hohdeluomivärejä. Kuten kuvista näkyy, ne ovat aivan ihania!

Kuvien värejä ei edes tarvinnut muokata, sillä luomivärit näyttäytyvät kuvissa aika saman värisinä kuin oikeastikin. Ainoastaan vihreä on hieman vähemmän turkoosi, kuten swatchissa (alin kuva) näkyy. Violetissa taas hohtaa ihanasti sininen, kun sitä laittaa luomelle. Lempparia en näistä osaa valita, sillä kaikki ovat niin upeita sävyjä. Parhain koostumus on kultaisessa ja punaisessa, sillä ne ovat todella pigmenttisiä.

Parhaimman tuloksen näissä saa, kun ensin kastelee esim. vedellä siveltimen kosteaksi ja sen jälkeen sipaisee sivellintä luomivärissä. Näin voi tehdä myös rajaukset! Hennon ja hohtavan lookin saa aikaan, kun ei käytä vettä ollenkaan, vaan laittaa kuivalla sudilla luomiväriä silmäluomille. Swatcheissa on tehty niin, että ensin on vedetty kostealla siveltimellä paksu viiva, ja sen jälkeen töpötelty sormella vielä samaa luomiväriä kuivana hieman siihen päälle. :) Meikkikuvia on näistä joskus tulevaisuudessa tulossa, jahka saan muitakin rästissä olevia postauksia tehtyä.

Onko teillä kokemusta näistä?

- Dreamer

6 kommenttia:

 1. Ovatpa pigmenttisiä! Pitäs mennä tutkimaan yhtä kampaamoliikettä, kun siellä noita Grimasin tuotteita pitäs löytyä. Kun olis aika kova sana toi musta ja harmaa luomiväri, mattaväri. Paljos nuo maksoivat kipaleelta? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä pigmenttisiä, etenkin tuo kultainen ja punertava. Hohdeluomivärit olivat siinä 8 e/kpl hujakoilla, ihan tarkkaan en muista. Mattaiet luomivärit ovat halvempia, mutta mitä enemmän osti luomivärejä, sitä halvemmaksi kappalehinta tuli :) Ostin nämä siis Tampereella sijaitsevasta MakeIt -meikkiliikkeestä.

   Poista
 2. Toi punainen ja kultainen (vaikko enemmänkin pronssinen?) ovat aivan upeita! Ois ihan jännä testata millaista jälkeä saisi aikaan punaisen ja vihreän yhdistelmällä, eli vastavärimeikki. Muakin kiinnostais kappalehinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikeassa taidat olla että on pronssinen. Tai oikeastaan se näyttää minusta ehkä kullan ja pronssin välillä olevalta :D Aika hankala väri muuten kuvailla!

   Hei kiva idea, voisikin kokeilla :)

   Tosiaan kuten ylempänäkin sanoin, hohdeluomivärit olivat n. 8 e/kpl, mattavärit hieman vähemmän. Ja mitä enemmän osti, sitä halvemmaksi kappalehinta tuli :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!