torstai 7. helmikuuta 2013

Pin up -tyylinen meikki


Heippa taas rakkaat lukijat! Tällä kertaa on aiheena ystävän isosiskolle tehtyä meikkiä, jossa vilahtaa hieman pin up -henkistä tyyliä. Multa pyydettiin enemmän huuliaiheista postausta ja pin up meikkiä, ja tässä sitä nyt olisi!

Halusin tehdä käytännöllisen meikin, jossa kuka tahansa voisi viihtyä - myös sellainen joka ei normaalisti ole mitenkään pin up -tyylinen. En siis täysin tehnyt pin up-tyylistä meikkiä, vaan jotain sinne päin missä oli kuitenkin selkeä vivahde kyseisen tyylin kanssa. Kulmien vahvistus oli tärkeä osa tätä meikkiä, ja se onnistuikin kulmavahan sekä Coastal Scentsin paletin kanssa. Luomiväreiksi taas valittiin maanläheinen ruskea, vaalea shimmerluomiväri sekä hohtavaksi pilkuksi luomen keskelle kultainen luomiväri. Nämä värivalinnat antoivat tilaa ja huomiota myös muulle, joten paksut rajaukset ja tekoripset olivat omiaan tässä meikissä. Punaiset huulet onnistuivat hyvin Wet n Wildin räikeän punaisella huulipunalla, jossa oli sopivasti kiiltoa ja myöskin näyttävyyttä.

Jos olisin halunnut tehdä täysin pin up -tyylisen meikin, olisin ensiksi ottanut turhat kultaiset ja vaaleat luomivärit pois, ja jättänyt luomille ainoastaan hieman hohdetta sekä haalean luomivaon korostuksen ruskealla luomivärillä. Paksun eyelinerillä tehdyn rajauksen olisin jättänyt ainoastaan yläluomelle siipimäisellä jatkeella ulkonurkasta, ja lisännyt silmien alle ainoastaan alaripsiin ripsiväriä ja jättänyt kajalit yms. pois. Tekoripsien lisäksi olisin lisännyt lopulta yhtä punaista huulipunaa, mutta aurinkopuuterin tilalle vaihtaisin hempeän poskipunan.

Valitettavasti en tajunnut ottaa kuvia ilman meikkiä, mutta toivottavasti saatte tästä irti kaiken oleellisen. Ystävän sisko oli tyytyväinen tähän meikkiin, ja se helpotti mieltäni :) Itse olin tyytyväinen tähän meikkiin siihen asti, kunnes Rimmelin eyeliner alkoi jostain syystä varisemaan silmien alle. Möh, voi että kun ärsytti! En kyllä todella enää sitä käytä, pitää siirtyä takaisin tuttuun ja turvalliseen wnw :n eyelineriin tai hankkia uusi.

Mitäs te pidätte tästä meikistä? :)

- Dreamer

4 kommenttia:

 1. Pidän... pidän ja paljon :) Tosi hyvin onnistunut ja mun mielestä toi look toimii just kellä vaan muusta tyylistä riippumatta ja vuosikymmeneen katsomatta. Ah noita herkullisia huulia! http://sir-sirpin.blogspot.fi/2012/09/1950-luku.html tuolta löytyy kuvia minun versiostani kyseisestä lookista :) Toi tyyli on niin hyvä koska sitä pystyy muuntelemaan niin paljon, esim. jos rajaaa vähän utuisemmin niin saa tyyliin vähän enemmän asennetta, "edgeä" ja toimii myös pinkillä huulipunalla tai pelkällä kiillollakin todella hyvin.

  Lissää huulijuttuja! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava juttu, ihanaa että tykkäsit :3

   Yritin katsella linkkiäsi, mutta sivua ei enää löytynyt :( Olet tainnut poistaa sen?

   Siinä olet kyllä oikeassa, että pin up -tyyli on moniulotteinen ja sitä voi muokkailla aika mielensä mukaan :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!