maanantai 28. tammikuuta 2013

Skull Makeup



Mietin pitkään uskallanko laittaa tätä blogiin, mutta kaverin innoittamana lopulta sitten päätin. En oikein tiedä onko tämä onnistunut vai ei, olen selkeästi katsonut ja pohtinut tätä kuvaa liian kauan D: Päättäkää te; mitä mieltä ootte tästä meikistä? Mun ensimmäinen kokeilu kallon maalaamisesta, erityisesti purukalusto oli hankalahko maalailla.

- Dreamer

14 kommenttia:

 1. Upeasti tehty .Sopisit kyllä hyvin tekeen upeita meikkejä ja maskeerauksia vaik elokuviin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, isot kiitokset! Jaksat aina piristää kommenteillasi :)

   Poista
  2. Ole hyvä =) Minusta oot nii ammattilaistasoa

   Poista
 2. Mun mielestä tää on todella hyvä, etenkin jos kyseessä on ensimmäinen kallomaalaus :) Toki muutamia juttuja olisi voinut tehdä toisin, mutta harjoittelu tekee mestarin! Silmien aukot voisivat olla pyöreämmät ja leukaluuta olisi voinut työstää pidemmälle, mutta jatka samaan malliin :) Oletkos tehnyt nämä siis Grimassin kasvoväreillä vain millä?

  Mäki haluun koittaa! Halloweenina koitin tehdä sugarskull-aiheista meikkiä, mutta kaatuin oikeiden välineiden puutteeseen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja kiitos kommentistasi muutenkin. Itse halusin tehdä enemmän kulmikkaan muotoiset silmien aukot, sillä inspiroiduin eräästä meikistä jossa ne eivät olleet pyöreät. Itseäni myös miellyttää enemmän tuo kulmikkuus, saa aikaan vihaisemman ilmeen :)

   Juu tein nuo Grimasin Water Make-Up :lla, eli vesiliukoisilla kasvoväreillä. Tuo valkoinen ei ehkä ollut ihanteellisin koko kasvoille, joten suosittelen Grimasin (tässä tapauksessa valkoista) Cake Make-Upi :a pohjaksi, jos tekee isoja koko naamaan tulevia maalauksia :) Toki siis nuo vesiliukoiset värit on aivan erinomaisia kun maalaillaan siveltimellä ja esimerkiksi tarkat rajat onnistuu hyvin!

   Nää ei oo kyllä todellakaan kalliita, muistaakseni 6kpl paletti eri värisiä vesiliukoisia kasvovärejä (15ml/kpl) oli n. 16 euroa sekä tuo Cake Make-Up (35g/kpl) 12 euroa. Nämä siis ostin Tampereen keskustasta sijaitsevasta MakeIt -nimisestä liikkeestä, joka on Grimasiin erikoistunut meikkikauppa. Toki esim. Punanaamiosta saa tilattua ja ostettua nämä Grimasin tuotteet :)

   http://punanaamio.fi/tuote/353/cake-makeup-pohjustusvari

   http://punanaamio.fi/tuote/4901/water-makeup

   Poista
 3. Kiitos vastauksesta :) Pitääpä katella noita sivuja. Grimas on muutenkin edullinen merkki ja kuuleman mukaan laadukas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! :) Juu on kyllä laadukas, kannattaa ehdottomasti kokeilla jos et vielä yhtäkään tuotetta Grimasilta omista :)

   Poista
  2. Tekoripsiä lähinnä oon tilaillut, nekin on kyllä ollu tosi hyviä! :)

   Poista
 4. Hui, saavuin ekaa kertaa blogiisi ja suorastaan säikähdin tuota kuvaa.. Tosi taidokkaasti ja hienosti on tehty!! :)

  http://justhewayouare-eve.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!