keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Sekaihon meikinalusvoide


Itselläni on sekaiho, eli rasvoittuva mutta pintakuiva iho. Ihoni tarvitsee kosteutusta, mutta kiiltää herkästi liian rasvaisista voiteista. Erisanin kosteuttava kasvovoide on sopivan kosteuttava päiväkäyttöön, eikä ole rasvaista. Voide kuivuu hetkessä iholta vaikka sitä laittaisi reilumminkin, joten ei tarvitse kauaa odotella kuivumista ennen meikkivoiteen laittoa. Tämä on nopeuttanut ainakin omia aamurutiinejani, joten suosittelen tätä ehdottomasti teillekin. :)

Hintaa en tarkalleen muista, mutta ei tämä mitään kallista ollut. Erisan onkin varmasti kaikille tuttu merkki jo entuudestaan, ja voidetta löytyykin lähes joka marketista. Niin kosteuttavaa tämä ei ole, että yövoiteena käyttäisin, joten ehdotan tätä päiväkäyttöön ja erityisesti meikinalusvoiteeksi. Kyseisen voiteen kyljessäkin kehutaan sen olevan erinomainen meikinalusvoide. Illalla ennen nukkumaanmenoa kannattaa laittaa hieman rasvaisempaa ja kosteuttavampaa voidetta, silloin ihon kiillolla ei ole väliä. Plussaa voide saa siitä, että se on tarkoitettu herkälle iholle; se ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.


- Dreamer

8 kommenttia:

 1. Juuri samoihin erisan tuotteisiin olen itse tykästynyt. Herkkä iho taas löytyy täältä. Eli helposti punottaa ja kuumottaa sekä reagoi kaikkeen. Monesti se edullisin voikin olla huipputuote! Erisanin tuotteet ei tosiaan hinnalla ole pilattu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erisan on kyllä oiva tuote herkkäihoisille, ja sopii vaikka opiskelijabudjettiin hinnallaan :)

   Poista
 2. Kuulostaapa houkuttelevalta :o Erisanilla on myös hyvä käsirasva, tiivistekoostumuksessa. Pitääpi sitten katsella jossain välissä tuota :p

  VastaaPoista
 3. Ennen siirtymistä luonnonkosmetiikkaan käytin mm. tuota voidetta ja pidin kyllä paljon, myös Erisanin purkissa oleva kosteuttava voide oli hyvä. Toinen lemppari tais olla neutrogenan kiiltoa estävä kasvovoide.

  Se on muuten ärsyttävää kun iho on periaatteessa kuiva, mutta päivänmittaan saattaa alkaa kiiltelemään inhasti. Rasvaisen ihon voiteet ei kosteuta tarpeeksi, mutta kuivan ihon tuotteet liikaa :( Anoharvoin tulee vastaan voiteita jotka pitää ihon mattana mutta kosteuttaa tarpeeksi. Ja sitten kun se oikea löytyy ja rakastut niin ykskaks merkin tuotanto lopetaan/koostumusta muutetaan radikaalisti :( So wrong.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hyvä tuote, juuri esim. meikinalusvoiteeksi. Sekaiho on kyllä ärsyttävä! Yleensä joko voide on liian rasvainen ja iho alkaa kiiltämään, tai sitten liian vähän rasvaa sisältävä ja iho jää kuivaksi. Erisanin tuote on kyllä hyvä päiväkäyttöön, yöksi laitan hieman rasvaisemman voiteen. Toivottavasti tää kosteuttava kasvovoide pysyy entisellään eikä sitä muutella radikaalisti! :)

   Poista
 4. Upeita kuvia, olet todella taitava meikkaamaan! :) Jään lukijaksi :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiisot kiitokset!! Tervetuloa lukijaksi :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!