torstai 14. maaliskuuta 2013

Uusia huulipunia


Heippa te ihanat lukijat! Ulkona on ihan kauhea lumisade, joten mikä sen parempaa kuin postailu :) Kuvasin teille äskettäin ostamani uudet huulipunat, jotka hankin Punanaamiosta. Ne maksoivat 2,90e/kpl, eli ihan kokeilemisen arvoiset. Myyjäkin kertoi, että punien hinta-laatusuhde on oikein hyvä, ja että niistä tulee ihan oikeasti väriä. Hän oli kyllä oikeassa!

Kun törmäsin erikoisen värisiin huulipuniin Punanaamiossa, mun oli vain pakko ostaa ne. Jokaiselle olen keksinyt jo silmämeikin kaveriksi, ja myös uudet ripset pääsevät kyllä käyttöön näiden kanssa. Eihän nämä kovin käytännölliset ole, mutta erinomaisia hieman omaperäisempiin meikkeihin vaikkapa blogiin esiteltäviksi. :) Hienosti kerkesin muuten ennen kuvailuja sähläämään palan pois tuosta hopeasta huulipunasta..

Swatchit kuvastaa aika hyvin sitä, miltä ne huulissa näyttävät. Musta ja kultainen (?) ovat tosi pigmenttisiä, ja peittävät huulen oman värin hyvin. Hopea taas jättää huulen punaisuutta hieman näkyviin, mutta antaa tosiaankin kiiltoa ja hopeaa, vaikka ei olekaaan niin peittävä. Hopeaa voisi kyllä käyttää esim. tuon mustan punan päällä antamaan säihkettä. :) En löytänyt näistä mitään sen kummempaa merkkiä, joten kai se tuo Lip Stick on? Noh, Punanaamiosta näitä kuitenkin saa.

Loppuun kuvailin vielä uutukaisen meikkipussin, jonka ostin Seppälästä. Hinta oli vajaa kymmenen euroa, joten ei paha. Tuo pussukka on sopivan pieni, ja erittäin kaunis. Oli kyllä hintansa väärti!

- Dreamer

8 kommenttia:

  1. ihana toi meikkilaukku ! Teethän postauksen huulipunankäytöstä? Esim. Miten huulipunan saisi pysymään kokopäivän, miten itse laitat huulipunan ja väreistä ja huulipunan eri koostumuksista? :--)


    http://pinjajamusiikki.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva :) Juu vastailinkin vasta tänään siihen sun edelliseen kommenttiin! Ja voin tehdä kyllä postauksen, kuulostaa hyvältä idealta :)

      Poista
  2. Heh, taidat olla hurahtanut huulimeikkeihin tällä hetkellä ;) Hauskoja löytöjä, ei ihan peruskamaa. Viva la Divallakin on hauskoja ja vähän erilaisia huulipunia, mm. vaaleansininen! Hui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin oon ;D Kiitos vinkistä, pitää käydä tsekkaamassa :3

      Poista
  3. Mun blogissa olis sulle haaste, mikäli jaksat siihen tarttua! :)

    http://leelauralee.blogspot.fi/2013/03/blogihaaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta :) Oon tehnyt tuon jo viime vuoden puolella, mutta jos sitä tulevaisuudessa sitten uudestaan!

      Poista
  4. Pistää vaaleinta mahd huultenrajaus kynää alle huuliin ja hopea päälle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää joskus testata :) Tuo hopea käy aika kivasti kyllä yksinäänkin, vaikka ei superpeittävä olekaan.

      Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!