lauantai 9. maaliskuuta 2013

Vastavärimeikki

Nyt on yksi toive toteutettu, nimittäin vastavärimeikki. Multa pyydettiin meikkiä, jossa yhdistyy sekä vihreä että punainen. En osaa sanoa kuinka hyvin vastavärit tulevat esiin, tai onko tämä ylipäätään yhtään sinne päin mitä pyydettiin, mutta tässä sitä nyt olisi! :3Meikki on heitetty päästä samalla kun tein sitä, en suunnitellut ollenkaan. Aluksi tämän ei edes pitänyt olla vastavärimeikki, mutta kummasti se ajatus juoksenteli meikkaillessa. En nyt tiedä onko tämä hieno, erikoinen ainakin, mutta jollain tavalla pidän tästä kovasti. Kovin käyttökelpoinenhan tämä ei ole, mutta glitter osaa aina ihastuttaa joka meikissä. Siipimäisyys ja selkeät viivat ovat osa tätä meikkiä, ja ne toimivat ihan hyvin :) Irtoripset seppälästä, vihreä eyeliner Wet n wildin, punainen ja tumma luomiväri Coastal Scentsin, sekä kultainen irtoglitter Grimaksen.

Mulla oli teille myös toinen vastavärimeikki punaisella ja vihreällä, mutta ajattelin sen olevan liian tylsä. Jos teillä on jotain meikkiehdotuksia, niin aina saa ehdottaa ja kommentoida!

Nauttikaa viikonlopusta!

- Dreamer

10 kommenttia:

 1. Heh, tästähän tuli hauska :) Monesti meikeillä meikkiminen on tosi kivaa, vaikkei tuotos naamassa sitten lähtiskään mihinkään ^^

  Jos haluat tehdä toisenkin vastavärimeikin niin voithan tehdä sen joillakin toisilla vastaväreillä, esim. violetti-keltainen tai oranssi-sininen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia c: Keltainen ja violetti kuulostaa hyvältä todella hyvältä yhdistelmältä! Täytyy siis kokeilla :)

   Poista
 2. heih!
  olen jo pidemmän aikaa ihastellut kauniita meikkikuviasi täältä blogista!
  voisitkos lähiaikoina tehdä jonkun tutoriaalin pitkästä aikaa? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kiva kun ehdotit, ehdottomasti voin tehdä! :3

   Poista
 3. Tykkään ihan hirveästi sun blogista ja meikeistä, mutta todella arvostaisin silmämeikki postauksissa myös kuvaa kasvoista kokonaisuudessaan. Saa paljon paremman mielikuvan miltä meikki oikeasti näyttää! Ja sulla on oikeasti tosi kauniit kasvonpiirteet, joten miksi et postaa enemmän koko kasvon kuvia? ;)

  xo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superisot kiitokset sulle :3 Oot kyllä aivan oikeassa, kasvokuva olisi parempi. Oon vaan liian kriittinen kasvokuvien suhteen, aina on pielessä joko ilme, hiukset tai muuten vaan naama. :D Hyvä kun kommentoit asiaa, täytynee siis ryhdistäytyä :)

   Poista
  2. Sanoisin että kriittisyys roskikseen, mutta koska oon itse ihan samanlainen niin todella kyllä ymmärrän mistä puhut :D Mutta olisin kyllä iki onnellinen jos jaksat räpsiä muutamia(kymmeniä) ylimääräisiä kuvia. :D

   Poista
  3. Hyvä etten oo asian kanssa yksin ;D Mutta joo kyllä voisin yrittää ottaa enemmän kasvokuvia :3

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!