maanantai 25. maaliskuuta 2013

Oriflamen tilaus
Kaikki kuvat Oriflamen sivuilta.

Tänään lähti tilaukseen ensimmäistä kertaa Oriflamen tuotteita, joita jo odottelen kovasti. Erityisesti helmiäishohteinen huulivoide ja raikastava kasvovesisuihke (jota voi käyttää myös meikin päälle!!) kiinnostavat todella paljon. Kokemusta mulla ei Oriflamesta ole sen enempää, kuin yhden ripsivärin ja huulipunan verran. Molemmat olivat todella positiivisia kokemuksia, joten yhtään aikailematta päätin tilata reilulla kädellä tuotteita.

 Yritin pähkäillä ja tilata mahdollisimman monenlaisia tuotteita, enkä esimerkiksi pelkästään meikkejä. Kannattaa muuten ehdottomasti seurailla vaikkapa Oriflamen sivujen kautta noita esitteitä, siellä on hyviä alennuksia! Itse ostin pelkkiä alennustuotteita, joten loppusumma ei huimaa päätä. Jonkunlaista arvostelua voisin kirjoitella jahka pääsen näihin ihanuuksiin käsiksi. :3

Kannattaa muuten tilailla aina mahdollisimman nopeasti tuotteet jos se vain on mahdollista, sillä osa tuotteista saattaa loppua jo ennen viimeistä tilauspäivää. Itsellä kävi niin, että kaksi tärkeintä tuotettani, jotka olisin tilannut, olivat jo harmillisesti loppu. Tällä kertaa jäin ilma kynsinauhavoidetta sekä huulipunan pohjustusvoidetta, jotka olivat todella kivassa tarjouksessa. Ehkä ihan ymmärrettävääkin, kun viimeisenä päivänä vasta syynäsin tarjoukset.. :D

Onko teillä kokemuksia Oriflamesta?
Jätä kommenttisi tänne muidenkin nähtäväksi!

- Dreamer

6 kommenttia:

 1. Rehellisesti sanottuna mulla on tosi huono kuva Oriflamesta. Toki siinä on paljon hyvääkin, kuten jalka-,käsi-, ja vartalorasvat. Meikkeihin oon aina ollut vähän pettynyt. Hiusnaamionkin oon todennut huonoksi, hiukset oli monta päivää rasvaiset. Mulla on itsellä tuo kyseinen huulivoide, ja siitä oon kyllä tykännyt! Erityisempää väriä/kiiltoa se ei mielestäni oo tuonut mutta huulirasvana menee ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, harmi kuulla. Mä oon lukenut paljon ristiriitaisia kommentteja Oriflamesta, niin hyvää kuin huonoa. Toivotaan nyt että nuo tilaamani tuotteet olisivat hyviä :) Oli kiva kuulla että tuo huulivoide oli hyvää! Itse tilasin sen lähinnä ulkonäön takia, on niin suloisessa putkilossa :)

   Poista
 2. Mulla on ollut vähän sellainen viha-tykkäys (ei voi sanoa kyllä rakkaus)-suhde Oriflameen jo vuosia. Joskus tosi nuorena niitä tuli käytettyä enemmänkin, johtuen ihan siitä, että kilpailevia merkkejä ei juurikaan ollut ja silloin OF:n hintataso oli vähän huokeampi.

  Parisen vuotta sitten innostuin tilaamaan uudelleen OF:n tuotteita kaverin kautta, mutta suurin osa osoittautui pettymyksiksi :( Hintaansa nähden esim. huulipunat ovat kovin ohuita ja huonoja pigmentiltään. Suihkugeelit ovat melko kalliita ja hiustenhoitotuotteista mulla alkoi pää kutiamaan. Eli ei ihan kauhean hyviä kokemuksia tullut.

  Itse suosin mielummin Avonia joka on hinnoiltaan huomattavasti huokeampi ja laatu on mielestäni parempaa :) Mutta nämä ovat toki mielipideasioita, toinen tykkää yhdestä ja toinen toisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun oot joutunut pettymään :( Itsellä on tosiaan vain tuo yksi ripsiväri ja huulipuna kokemusta kyseisestä merkistä, ja ne olivat kyllä tosi positiivisia. Erityisesti ripsiväri oli aivan huippuhyvä, käytin sen loppuun alta aikayksikön! Huulipuna oli myös kiva, siinä oli kolme ns. rengasta, joissa yhdessä pigmenttisyys ja väri, toisessa kiilto ja kolmannessa hoitava voide. Tuote tuoksui hyvältä ja oli ihanan pehmeää.

   Oon kuullut ja lukenut paljon myös tuosta Avonista, toivottavasti pääsen sitäkin kokeilemaan joskus :)

   Poista
 3. Wonder Lash-mascara, ihan parhautta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mullakin taisi olla juurikin tuo Wonder Lash, oli muuten sairaan hyvä ripsari :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!