torstai 7. maaliskuuta 2013

Coastal Scentsin huulipunapaletin testausta


Kerroin vähän aika sitten postauksessa tilanneeni Pretty.fi :stä Coastal Scentsin huulipunapaletin, jossa on sävyjä 66 kappaletta. Odotin innolla palettia, jotta pääsisin tekemään monen sävyisiä huulimeikkejä. Postista kotiin päästyäni kokeilin muutamia sävyjä heti ja otin niistä teillekin kuvat:


Olen suoraan sanottuna kyllä hitusen pettynyt. Kaikki paletissa olevat sävyt ovat koostumukseltaan kermaisia ja kiiltäviä - eivät siis kovin pysyviä. Tämän lisäksi osa sävyistä olivatkin huulikiiltoja, eivät punia. Esimerkiksi vasemmalla ylälaidassa näkyvät keltainen olikin ''vain'' kultaista hohtoa antava huulikiilto, eikä keltainen huulipuna. Höh! Olisin kaivannut hieman mattaisempia ja kestävämpiä sävyjä.

Eniten ongelmia aiheuttivat siniset sävyt, kuten kuvasta näkyy. Huulipuna näytti pyyhkiytyvän pois jo heti kun ylä- ja alahuuli kosketti toisiaan. Tämän lisäksi sivellin jätti ikävät viivat siniseen väriin huulissa, eikä sormella töpöttelykään auttanut; se vain pahensi asiaa poistamalla koko värin huulesta. Voipi olla, että oikein kunnon pohjustus sekä puuterilla avustettu matta pinta auttaisi asiaa, epäilen asiaa kyllä kovasti.

Onneksi paletissa oli sävyjä, jotka antoivat ihanan yllätyksen. Kuvakollaasissa näkyvät sävyt (paitsi sininen) olivat ihania, etenkin kermainen vaaleanpunainen oli positiivinen näky huulilla. Niiden laittamien onnistui sekä siveltimellä, että sormella töpöttelemällä. Siveltimellä laittaminen antoi voimakkaamman värin, kun taas sormen avulla huuliin sai hieman hennomman sävyn.

Vaikka siniset sävyt olivat todellinen pettymys, positiivista on se, että paletista löytyy niin hentoja kuin voimakkaitakin värejä. Hintaan verrattuna en edes epäillyt, etteikö näistä joku olisi huonompi. Oranssit, vaaleanpunaiset ja punaiset sävyt ovat ehdottomasti lemppareitani tästä paletista, niitä tulen varmasti käyttämään tulevissa meikeissä. Suosittelen kuitenkin ostamaan jotain muuta, ellet sitten juuri etsi näitä kermaisia punia. :)

- Dreamer

10 kommenttia:

 1. voi ku ihana blogi =) toi vaaleenpunanen (toinen kuva) on musta siistein sävy (:

  uusi lukijasi, forangelseyes.blogspot.fi <;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :3 Juu se on kyllä pirtsakka sävy!

   Tervetuloa lukijaksi c:

   Poista
 2. Kaks alinta sävyä näyttää ihanilta. Mulla ei kuitenkaan tulis tuollaista palettia varmaan paljon käytettyä, koska kuljetan aina huulimeikkiä päivällä mukana, että voin lisäillä ja korkailla sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivoja :) Juu mäkin kyllä liputan ihan niiden yksittäisten huulipunien puolesta. Tää oli tällainen heräteosto, jota oli aikomus käyttää sitten vaikkapa pelkästään tänne blogiin julkaistujen meikkien tekemiseen :)

   Poista
 3. Ihan mahtava blogi sulla! Teet hienoja meikkejä, loppuilta menee varmaan blogiasi lukien:)

  VastaaPoista
 4. Itse en tykkää yhtään mistään huulimeikkipaleteista, kyllä niiden pitää puikosta tulla :D Tällainen onkin omiaan varmaan juuri blogia varten tehtyihin meikkeihin, koska silloinhan kestävyydellä ei varmaan ole niin väliä? Kuitenkin tossa on niin paljon erilaisia ja erikoisempiakin sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei oo kestävyydellä väliä kun blogia varten ostin, hetken ne meikit vain naamassa on :) Toki kyllä kuvailen joskus meikkejä millä lähden vaikka ihan kaupungille, mutta silloin en käytä tuota palettia. Onhan tuo epäkäytännöllinen jos ajattelee vaikkapa kuljettamista, mutta onneksi löytyy niitä huulipunapuikkojakin omasta takaa :)

   Poista
 5. Mä ostin BH Cosmeticsin vastaavan paletin pakkiin. Tykkään kovasti :) Tosin petyin myös vähän siitä, että siinäkin osa sävyistä on enemmänkin huulikiiltoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni kiva juttu :) Harmi tosiaan, kun missään ei kerrota osan olevan huulikiiltoja :/ Olisi hyvä mainita.

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!