maanantai 8. heinäkuuta 2013

Glitterin ihanuuksia + arvonnan voittaja!


Glitteristä tarttui mukaan tänään pelkkiä hiusjuttuja. Lähiaikoina hyvien alennuksien johdosta on tullut ostettua vaikka minkälaisia kaulakoruja, myöskin ihanat helmikorvikset. Olen kuitenkin innostunut hiustenlaitosta, joten tällaisia ihanuuksia kannoin kotiin tänään :) Katsotaan, osaanko laittaa hiuksiani näillä edes jotenkin.. Mitä tykkäätte, onko joku muukin hulluna näihin?

Ps. Kiitos arvontaan osallistuneille, oli kiva lukea kommenttejanne kesäherkuista :) Nam! Goshin kynsilakkojen voittajaksi arvottiin eekku! Otan yhteyttä häneen sähköpostitse. Jos voittaja ei vastaa viikkoon sähköpostiinsa, suoritan arvonnan uudelleen. Paljon onnea voittajalle

- Dreamer

10 kommenttia:

 1. Tuo alin hiussydeemi on hirmu kiva, piti itekki ostaa tommonen just tässä yks päivä :)

  VastaaPoista
 2. tuhannesti kiitos ja vastailin sähköpostiin

  VastaaPoista
 3. Hei laita jotain kampaustutoja! Tai vaikka niitä kampauksia ihan vaan esille tänne? :) Aina välillä on vähän inspis hukassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niiiin huono tekemään hiuksille yhtään mitään! Mutta koitetaan jos tänne blogiin saisi jotain julkaisukelpoista materiaalia :3

   Poista
 4. Minä olen hulluna hiustenlaittojuttuihin, varsinkin maailman yksinkertaisimpiin hiustenkaunistajiin, kukkiin! Niitä on montaa väriä ja kokoa. Muita juttuja tulee paljon ostettua mutta jos vähänkään vaatii värkkäämistä, jää niiden käyttö vähemmälle. Parhaana apurina nopean kampauksen tekoon mainitsen kuitenkin nutturavalkin. Niitä on mulla kahta kokoa. Saa isoa ja pientä nutturaa. Sitten vaan maun mukaan kuronko piukaksi vaiko jätänkö löysälle ja jottai nättejä kukkia kylkeen ni avot.
  Olen saanut hyviä ja helppoja hiustenlaittovinkkejä facebookissa kun tykkäsin "amazing hairstyles" sivusta. Siellä päivitetään mm. lettikampauksia ihan teko-ohjeineen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, kukat ovat niin kauniita asusteita :) Itse tykkään eniten ruusujen muotoisista, joita multa löytyykin jo montaa eri väriä. Nutturavalkki on kyllä todellinen pelastus hiuksiin! Se käy niin juhlaviin tilaisuuksiin kuin arkipäiviinkin. Itse olen nyt lähiaikoina kulkenut paljon töissä nutturavalkki ja ruusut hiuksissa ;) Ja hei iso kiitos tuosta vinkistä, menempä heti katsomaan!

   Poista
 5. Joko arvontavoittoni on matkalla?ajattelin vaan kun ei ole viel kuulunu ettei ole hukkunu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireitä on ollut :( Tällä hetkellä en ole edes kotona, joten valitettavasti en vielä pysty lakkoja lähettämään. Kuten sähköpostissa mainitsin, laitan heti viestiä kun vain kerkeän lakat lähettämään. Maanantaina laitan ne postiin, ilmoitan vielä tarkemmin! :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!